![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Stai ca m-am gandit, daca e in subconstient de unde sa stiu eu cum e, pana nu dau de el si se aprinde beculetul? Poate cum vreau sa fie, asta e altceva... ::)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE what, who ? :fluierat: QUOTE Nu am asa ceva in cap, cand vad de cati natarai si bolovani dau... :fluierat: pai de aia se si numeste ideal... (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/wink.gif) :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Pai si atunci? ???
Vrabia malai viseaza. Am la ce ma gandi. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Sa fie o persoana matura-nu neaparat ca virsta, sa aiba personalitate, sa nu fie usor influentabil si sa fie capabil sa sa vada dincolo de aparente.
Ca fizic, imi plac barbatii cu o statura impunatoare, cu privirea patrunzatoare. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Elly esti tare, spune-le ce ai de spus, nu te sfii, AI O KARMA!!! :hainoroc:
dE CE OARE NUMAI NUMAI DE................................ :fluierat: SI :- dai draga carrie30, sa stii ca acum ca ai aflat care sunt timpi poti sa-i deosebesti pe cei buni!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :-* :-* :-* :-*[/move] |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Da? Si cei "buni" unde sunt draga Mistaco? ::)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
merci mistaco! :hainoroc:
sa stii ca dai de barbatul ideal atunci cand nu te astepti! cel putin asa a fost la mine! (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/045.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
hmmmmmm....personalitate puternica, dar nu mai puternica decat a mea, k atunci se genereaza scantei....
tandru cand trebuie (nu intotdeauna k de prea mult dulce dai in diabet), neaparat sa-mi cumpere flori mai mult de 2-3 ori pe an (bingoooooooo, l-am nimerit, al meu sotzior kiar imi cumpara flori in fiecare luna), sa avem multe lucruri in comun, dar sa nu fim in acelasi timp identici si la fel, k oglinda am si io acasa... sa fie maleabil, dar nu identic cu o mamaliga; sa-si iubeasca mama astfel incat sa nu-mi dau seama ca ea e pe primul loc (sau EU sa fiu intotdeauna pe primul loc)... sa fie sincer 100% sa fie credincios, dar nu fanatic sa adore natura... sa nu fie incapatanat pana in panzele albe, ca nu suport o astfel de competitie :P sa stie cand e momentul cand sa cedeze sa nu fi trecut prin viata ca gasca prin apa sa fie pricpeut in ale gospodariei si nu numai sa fie o enciclopedie (adica sa stie mai multe decat mine, caci astfel am de la cine ce invata, invers nu se pupa cu doleantele mele....) momentele de sensibilitate induiosatoare sa le pastreze pentru momentele de singuratate, sau sa mi le arate cat mai rarautz, ca altfel imaginea de "barbat puternic" se iroseste ... si ar mai fi o groaza.... iar fizic:bai frate, sa fie inalt, sa aiba buciferi beton de tari, sa aiba cracii pana in gat, sa fie iute de picior, activ, brunet spre cioara (si totusi roman), oki patrunzatori, enigmatici dar si calzi cand e nevoie, maini frumoase, cu degete lungi, cu unghii ingrijite, dar nu mai ingrijite ca ale mele, k atunci imi da impresia de poponarism, ingrijit per ansamblu, dar sa nu stea in oglinda mai mult de 3 minute, tzoale diverse (cand elegant, cand sport, cand imbarcat extravagant), sprancene lungi, usor arcuite, negre, alunite sa aiba...adoooor alunitele si la mine si la altii, sa aiba o generoasa podoaba capilara care sa nu promita "emigrarea" :P, FARA BURTA, bai frate nu suport burta nici la femei, dar la barbati e de-a dreptu' dezgustatoare, sa nu se epileze, gradul de parosenie sa fie in proportie de 60-70%, sa-i placa sportul (de orice natura :pistolar:).... mi s-au inrosit deshtele....va urma... bai, da' stiti care-i culmea?asta-i kiar descrierea sotziorului meu....(cu mici exceptii, of course :P)...so, sunt fericita posesoare a barbatului ideal...oooooooo, sar'na, o sa-l stapanesc sanatoasa....sper ;D |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, fetelor, noi visam, dar ei exista? berbatilor, luminati-ne. :fluierat:
mistaco :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
nu ne luminati...ca-i mai bine in bezna :-X lasati-ne sa visam :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:36 PM |
|