IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 9 10 11 12 13 >  
Reply to this topicStart new topic
> Portretul robot al barbatului si al femeii ideale
black_widow
post Jan 26 2006, 09:21 AM
Post #101

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Eu cred ca daca un barbat stie sa asculte o femeie (si nu numai sa o asculte si mintea sa-i zboare prin alte locuri!), are simtul umorului, o alinta si o tine in brate, o face sa se simta deosebita... este barbatul ideal!  :-*

P.S. Partea cu cumparaturile... stiam ca e moartea lenta a unui barbat!  :D
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Jan 26 2006, 09:28 AM
Post #102

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

black_widow, mai ales daca e vorba de cumparaturi de haine, pantofi, farduri  :morideris: :morideris:

+Quote Post
invisible
post Jan 26 2006, 09:31 AM
Post #103

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

sa reveniti on topic voi trebuie. fara ASCII art si self-advertising daca se poate.

+Quote Post
black_widow
post Jan 26 2006, 09:34 AM
Post #104

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Yes, Master Yoda!

+Quote Post
Mistaco
post Jan 26 2006, 07:34 PM
Post #105

Musafir

SEFU la's fetili sa spuna ce li pari nasol la noi masculi" :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2006, 08:16 PM
Post #106

Musafir

Mistaco , fetele au voie sa spuna orice despre portretul barbatului ideal . Se pare ca ai inteles gresit . Invisible se referea tocmai la asta : la ideea de a posta ontopic , pt ca deja forumul acesta a devenit obositor prin offtopicisme de tot felul si ni s-a atras atentia si de catre unii din useri asupra acestui aspect , deci suntem obligati sa luam masuri pentru a nu asista pe viitor la ceva de genul "history repeating"

+Quote Post
Mistaco
post Jan 26 2006, 08:28 PM
Post #107

Musafir

(IMG:http://www.smileyville.com/images/scared/tcwozerekeri4.gif)
cred ca am cresit seful!
Dar se poate oricum sa aveti dreptate!

+Quote Post
Diana.
post Feb 11 2006, 01:52 AM
Post #108

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...Barbatul ideal... Pentru mine, barbatul ideal a trecut de stadiul "baietel speriat imbracat in hainele tatalui", de "fluturas din floare-n floare" si de "rebel fara cauza".
E barbatul care mai are credinta in Dumnezeu, bun-simt, simtul umorului si-si trateaza jumatatea de pe pozitii de egalitate.
E barbatul care stie ce vrea, barbatul care poate sa spuna si"da"si "nu" fara sa ii fie teama, barbatul care isi respecta partenera si este in primul rind om, barbatul care stie sa fie si sot, si gospodar, si prieten, si amant, si tat, si confident...
E barbatul care e sincer si nu ii este frica sau rusine sa recunoasca atunci cind mai greseste.
E barbatul care stie sa aduca din cind in cind o floare sa faca un compliment, sa mearga la o plimbare.
E barbatul care sa spuna uneori: stai tu si te odihneste, ca esti prea obosita, azi mai fac si eu cite ceva.
E un om care stie mai mult decit cite goluri a bagat Hagi ,ce capacitate are motorul unui Ferrari si la ce terasa e berea cea mai rece.

BARBATIA. dragilor,  nu sta in numarul de femei "cucerite", nici in ridicarea pumnului, nici in contul bancar, nici in bunurile mobile si imobile pe care le poseda respectivul.
Parerea mea.

+Quote Post
Fahnell
post Feb 14 2006, 02:54 AM
Post #109

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 65

Eu cred ca idealizezi Diana
Dar am sa comentez un aspect : barbatul tb sa recunoasca atunci cand greseste. Angel imi spunea ca in relatia mea eu am gresit recunoscand ca..am gresit. Mi-a motivat aceasta astfel :  cand recunosc ca gresesc anumite tipuri de femei ma vad ca pe un individ moale care apoi ar putea sa isi recunoasca si greseli ce nu ii apartin. Treptat treptat va inceta sa fie atrasa de mine si va "migra" catre un individ care nu recunoaste nimic din ce greseste...acesta parandu-i..mai cu personalitate. Cumva inteleg teoria ei...dar pun o intrebare. Pai daca e asa inseamna ca respectivele isi si merita suturile in dos de la toti mitocanii nu? La fel din discutia cu ea si mai apoi cu Carme am concluzionat ca o femeie mai matura (vezi 30 de ani...dar si aici se poate sa cadin generalizare) ar aprecia cand cel de langa ea spune...da nene am gresit.
Intrebarea este . Ca barbat tb sa recunosti ceea ce gresesti sau sa fii smecheras si sa o faci pe femeie sa se simta vinovata ..culmea pt greselile tale? Se pare (din ce am aflat) ca multe femei au tendinta de a lua asupra lor multe greseli. Asa ca si cum le-ar face placere sa se victimizeze (sincer asta am cam observat).

+Quote Post
angeldust
post Feb 14 2006, 08:59 PM
Post #110

Musafir

Asa cum ma asteptam Fahnel, ti-ai insusit teoria dar ti-a scapat esenta.
Ca sa rezum , teoria mea era in felul urmator: E admirabil si de apreciat sa recunosti atunci cand gresesti si sa faci tot posibilul sa iti indrepti greseala, dar nu te astepta sa ai tot timpul de castigat de pe urma acestei atitudini.
Pentru ca da, sunt fel si fel de oameni si fel si fel de femei. Sunt femei care daca te vad ca sari tot timpul sa iti ceri scuze si nu mai stii cum sa le faci pe plac s-ar putea sa te ia putin de fraier. Si da, ai dreptate, daca fac asta isi cam merita soarta. La fel exista si barbati care profitand de tentinta femeilor de a se victimiza, le manipuleaza la greu. Deci ideea era nu sa devii un mitocan care manipuleaza femeile ci sa iti alegi femeile cu grija, astfel incat sa fii sigur ca ea va aprecia sinceritatea ta.
Strict legat de situatia ta nu pot sa ma pronunt, pentru ca stiu doar ce mi-ai povestit tu , nu si cum stau lucrurile in realitate. Adevaru e undeva la mijloc tot timpul

+Quote Post

13 Pages V  « < 9 10 11 12 13 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 04:28 AM