![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Acum depinde si de greseala pe care o recunosti
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
mai nu mai conteaza acum suntr fericit. :)
nu nu angel am inteles si esenta prezentam doar niste opinii. stiu ce vrei sa zici si ai dreptate (in mare parte). oricum nu am facut decatr sa imi recunosc greselile..atat nimic mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
barbatul ideal pentru mine!
e cel care a stiut sa ma imblanzeasca ,facandu-ma sa torc ca o pisicutza,e cel care ,ma lasa sa ma sui in capul lui[metaforic,vorbind]ca sa ma dea jos,cu blandetze in momentul in care depasesc masura,si devin tupeista,e cel caruia atunci cand ii duc dorul ,ii miros after-shave-ul,pentru a-mi aminti aroma corpului lui,e cel ce nu-mi pretinde sa fiu gospodina desavarsita, e cel care isi bea berea in fatza televizorului si nu la carciuma cu prietenii ,duce gunoiul inainte de a se revarsa fara sa-i zic eu ceva,e cel care ma face sa vibrez cand ma atinge,e cel fara de care nu as putea respira,e singurul barbat din viatza mea care ma face sa-mi pierd ratiunea,care mi-a aratat si ce inseamna raiul si ce inseamna iadul!E barbatul la care ma gandesc mereu si este doar al meu! Nu e perfect ,dar e ideal pentru mine,femeia cea mai dificila pe care a cunoscut-o[asha cum se exprima el!] :D |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:aplauze: :floricele: emocioncareridicapalariacurespect ???
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
multzumesc pentru gest,mistaco! un pupic prietenesc,ca intre 2 raci :-*si un buchet de flori,pentru sotia ta, :floricele:deoarece a fost o fata f.desteapta si si-a luat un baiat atat de amuzant ca tine[si sufletist,sunt convinsa]
iar acum berea,ca intre amici! :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cind te gindesti ca aveam 21 amindoi :fluierat: :fluierat: :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
northstar :-*
parca as fi scris eu... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Barbatul ideal are masina,
Tanar musculos, vorba putina, Hainele toate de firma, Nevasta, o amanta si o vila cu piscina Barbatul ideal are masina, Tanar musculos, vorba putina, Hainele toate de firma, Nevasta, o amanta si o vila cu piscina Pune banii jos, pune banii jos Daca vrei in viata sa ai tot ce frumos Pune banii jos, pune banii jos De te crezi periculos pe sistem nervos Toate fetele alearga dupa barbatii fatali Dar mai ales sa fie pustani si sa aiba gramezi de bani Dar pan' la urma nu conteaza frate cati ani ai Ca nimeni nu te baga in seama daca nu ai parai Ca e o vorba mare, cine a avut o mai are Ala e tare si nimeni nu poate sa il doboare Hai pune banii jos daca esti periculos Arata la toata lumea ca tu esti cel mai bengos Barbatul ideal are in tara, O firma particulara, La birou o secretara, La munte o cabana ca-asa-i moda actuala Barbatul ideal are in tara, O firma particulara, La birou o secretara, La munte o cabana ca-asa-i moda actuala Pune banii jos, pune banii jos Daca vrei in viata sa ai tot ce frumos Pune banii jos, pune banii jos De te crezi periculos pe sistem nervos Asculta-ma bine ca nu vei obtine nimic de la mine, gajico-n plus Nu ma las dus, nu vorbi cu mine de sus, ti-am spus Am bani multi domnisoara, nu halesc orice fel de vrajeala Nu-s de la tara, deci ai grija ca s-ar putea s-o dai in bara. Sti ca daca vrei sa ma ai nu poti sa mai ai ca tre sa dai o zi bye-bye Nu are rost sa stai degeaba ca ai buzunaru plin de parai Imi place sa joc pe sistem nervos, te-am intors pe dos, periculos Asa ca gata fata lu tata, du-te fa plata daca nu esti de bani gata Barbatul ideal are masina, Tanar musculos, vorba putina, Hainele toate de firma, Nevasta, o amanta si o vila cu piscina Barbatul ideal are in tara, O firma particulara, La birou o secretara, La munte o cabana k-asa-i moda actuala Pune banii jos, pune banii jos Daca vrei in viata sa ai tot ce frumos Pune banii jos, pune banii jos De te crezi periculos pe sistem nervos Pune banii jos, pune banii jos Daca vrei in viata sa ai tot ce frumos Pune banii jos, pune banii jos De te crezi periculos pe sistem nervos Pune banii jos, pune banii jos Daca vrei in viata sa ai tot ce frumos Pune banii jos, pune banii jos De te crezi periculos pe sistem nervos (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma incanta ideea de ideal,dar daca e sa ma gandesc la barbatul langa care as fi mereu in al9lea cer (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/cloud9.gif) .....acesta trebuie sa aiba un caracter puternic sa-mi faca fata.....sa aiba umor si umor si iarasi umor......sa-mi placa fizic.....sa fie ingrijit......sa fie deschis....sa fie rabdator.....de restul ma ocup eu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Barbatul ideal nu exista!(sau nu l-am gasit eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
Pentru mine conteaza foarte mult respectul si increderea. Daca ma trateaza cu respect(nu ca pe o masina de spalat rufe, facut mancare si turnat plozi!), tine cont si de parearea mea si nu este gelos inutil, atunci el e alesul. Cineva zicea la un moment dat ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu', dar trebuie sa recunosc ca infatisarea are un rol important (in cazul meu). Femeia ideala(sau cum as vrea sa fiu) e ceva intre prietena, mama, ###### si sef bucatar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:46 AM |
|