IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Portretul robot al barbatului si al femeii ideale
elle_ni
post Jan 16 2006, 10:32 AM
Post #21

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

mey, fetelor, noi visam, dar ei exista? berbatilor, luminati-ne.  :fluierat:
mistaco  :hainoroc:

bai,eczista...da' tre' sa-i cauti mult si bine...

bai am neglijat unul din cele mai importante aspecte; sa ne potrivim din punct de vedere sexual, k altfel tot ce am scris mai sus se anuleaza....
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 10:34 AM
Post #22

Incurabil

sa rada in hohote,  sa injure k un birjar atunci cand e cazul, dar sa aiba si un vocabular mai elevat iarasi cand e cazul (de ex.cu socrii, cu sefii, cu copilul...), simtul umorului dezvoltat, exceptie unorul negru experimentat pe pielea mea indif.de starea in care ma aflu (pe altii e ok experiementul)...

gata, suficient .....

sa aiba buciferii beton   ;D ;D :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

ihaaaaa, elle_ni, imi place cum gandesti  :-* (si nu ma refer doar la buciferi), bey cum suna!!! :P

test: buciferi, buuuciferi, bucifeeeri   :aplauze:

da, mah....buuuuuuuuciferi, da' neaparat tari ca piatra, k kuru' fleshcait e naspa la ambele sexe....ce sa-i faci cu perfectionismul asta....

bai, si inca o kestie: indif.cat de multa bere bea, sa nu faca burta nici in 1000 de ani , sa nu bea fara mine, sa nu iasa fara mine, sa fie DEPENDENT de mine si, in acelasi timp, independent in restul ipostazelor.
sa iubeasca copiii iar singura lui mare si unica iubire sa fiu IO :pistolar:

e, mah, k e ideal?da' IDEAL, nu gluma, si zic ideal k totusi se mai strecoara erori in alegerea partenerului, ca, dehhh...destinu' asta nu vrea intotdeauna sa ne satisfaca 100%, da' cred ca important e ca odata ales partenerul sa ne multumim cu ce avem, sau sa incrcam sa imbunatatim ceea ce nu ne place, dar in deplin acord cu jumatatea...

Va rog nu mai postati 2 mesaje unul dupa altul.
Exista optiunea de "editare" daca doriti sa mai adaugati ceva mesajului deja postat.

+Quote Post
ella
post Jan 16 2006, 10:59 AM
Post #23

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

elle_ni    ;D

uite la ce m-am gandit:
important pt o femeie:
1. e important sa gasesti un barbat care sa aiba o slujba buna, sa te ajute in gospodarie, sa gateasca, sa faca curat;

2. e important sa gasesti un barbat care sa te faca sa razi;

3. e important sa gasesti un barbat pe care sa te poti baza si care sa nu te minta;

4. e important sa gasesti un barbat care sa fie bun la pat si care sa faca dragoste cu tine din placere;

*dar e foarte important ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei!

:)  :)  :)

idealul meu de barbat:
1. sa fie o persoana vesela, optimista, sa rada. nu-mi plac deloc figurile posace...
2. sa stie sa ma tina in "priza", sa ma faca sa fiu intr-o permanenta competitie cu mine insumi
3. sa fie un "nelinistit", sa-i placa calatoriile, sa fie oricand gata de plecare.
4. sa fie pasionat de munca lui, sa-i placa competitia.
si lucru cel mai important: sa aiba "coloana vertebrala"

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 11:04 AM
Post #24

Incurabil

deci votez si eu cu buciferii beton, sa fie si fara burta cum zice elle_ni si as adauga fara chelie. :P  :hainoroc:

mai, cireasho, am exclus si acest mic-mare inconvenient...mai sus....detest kelia aia....stiti voi...lucioasa ca luceafaru' eminescian, dar dotata cu cateva fire de par sculate de-a dreptu' perpendicular, sa faca in ciuda keliei propriu -zise, si, daca se poate si cu o carare intr-o parte, iar alea 25 de fire lungi de 25 de cm date intr-o parte, special pentru a dezvalui cea mai impresionanta si de prost gust capodopera umana in fata trecerii anilor.

bai frate, io dak as fi barbat cu tendinta de kelire, m-as rade 0.bine, ca io m-am tuns periutza si fara a fi barbat, dar ma rog...si la capitolu' kel ca vreau (adica tunsoarea 0) mai trebuie luata in considerare si forma capului...k daca e cu denivelari, sau daca arata k Oblio, e de nashpa....adica e de cascadorii rasului(sau pansului daca inculpatu' se uita in oglinda...)

oglinda, oglinjoara, cine e mai kel din tzara??????????? :morideris: ;D

avem vreun keliutza printre noi?????????eczista peruci :pistolar:

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 11:05 AM
Post #25

Incurabil

ciresico :-* , elle_ni a zis-o si p-asta cu buciferii dar eu ader ca suna bine de tot, ia asculta:

[move]buciferi 8)[/move]

tits-ule, baga o bolduire, mama, sa se vada....si skimba caracterele, pune-le pe maxim, si baga si alta culoare, mai sexy de exemplu.....cu oja rosieeeeeeee :hohote: :hohote: :hohote:

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 11:15 AM
Post #26

Incurabil

bai, iete k concluzionez: bai....barbatul ideal tre' sa fie intelept+frumusel (cat sa  nu-ti fie rusine cu el)+maniere+ceva monetar+romantism = greu de gasit, ori ineczistent pentru tine, ori luat de alta....ori.....mai incearca...in alta viata  :pistolar:

+Quote Post
Mistaco
post Jan 16 2006, 11:20 AM
Post #27

Musafir

:'( :fluierat: :hainoroc:
Auzisem odata o varianta, ca cica barbatzii buni fie sunt insuratzi, fie sunt homo!!!
De treaba cu gustul????????
:hainoroc: bbbbbbbbuuuuuuuuuuuciferii!!! daca are un sef nenorocit, sa fiti sigure ca are kurul tabacit!!!
Asa ca .........grija la sef!!!!!!!1 :hainoroc: :fluierat:

+Quote Post
Ciresica
post Jan 16 2006, 11:43 AM
Post #28

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

pai berbatii insurati sau aia homo, pentru ca sunt inaccesibili, bre  :fluierat:  :hainoroc:

+Quote Post
ella
post Jan 16 2006, 11:45 AM
Post #29

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

elle_ni  :hohote:
uite cum gandesc unii oameni la 27 de ani! apreciez simtul umorului de care dai dovada si faptul ca postarea mea ti-a pus neuronul la treaba! iar ce a iesit... :hohote:
revin:
1.imi plac barbatii veseli. nu m-am referit la mascarici. pt ca mascarici pot fi pana la o anumita varsta. n-am intalnit barbat de 35 de ani, spre exemplu, care sa mai fie "mascarici". dar daca tu te-ai gandit la asta... :o
2. nope. "psihiatrie" in nici un caz si nici "electrocutata socata"...dar e interesant ca te-ai gandit la asta....ma refeream de acel barbat  care  stie sa ii stimuleze pe cei din jur, la omul de actiune. un astfel de om nu te socheaza si nici nu te baga in spitalul de nebuni. doar te mobilizeaza, te face sa te intreci pe tine, sa devi mai buna in tot ceea ce faci...
3. binevenita la tine, poate. dar cum nu suntem toti la fel...

4. un barbat "cu coloana vertebrala" este un barbat care stie ce vrea. si stie si cum sa spuna acest lucru. care  nu se lasa influentat de parerile celor din jur. si care, mai ales, nu este sub papucii mamei.

cand ma gandesc la barbatul ideal, nu ma gandesc  "sa fie brunet spre cioara (si totusi roman)"   sau variatii pe aceasta tema. asta este!  :)

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 11:49 AM
Post #30

Incurabil

ella scumpa, nush de ce te-ai suparat asa, ca doar am scris la inceput ca nu critic, doar completez cu semnatura mea nu a ta....aici discutam, mah, nu ne certam...si nici nu ne intzepam aiurea, nu?

iar finalul mesajului tau este putin cam deplasat, ca sa nu ma exprim  cu aceeasi aciditate cu a ta....dar, cum fiecare are dreptul la opinie....

si totusi un picutz de grija in plus la exprimare nu ar strica....(aici ma refer la critica de prost gust si la jigniri, in cazul in care nu ai inteles unde bat....)

+Quote Post

13 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:43 PM