![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
elle_ni
off topic: iti spun doar cateva cuvinte si cu asta consider discutia incheiata pt mine. cand te apuci sa scrii ceea ce ai scris tu vis-a-vis de postarea mea, ar trebui sa mai si gandesti un pic inainte...nu sa te lasi furata de firul discutiei. pt ca nu poti da cu barda "in gluma" sub motivatia "doar completez" (gandeste-te doar la faza cu "electrocutata socata") si sa astepti sa fi mangaiata pe crestet. nu de mine! capisci? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE uite cum gandesc unii oameni la 27 de ani! QUOTE apreciez simtul umorului de care dai dovada ma indoiesc ca ai simt al umorului, dar nu e treaba mea daca ai sau nu, dar daca ai aprecia, nu ai fi asa acida....so, un pinochio se strecoara printre noi :P.... QUOTE si faptul ca postarea mea ti-a pus neuronul la treaba! iubita, nimeni nu are un singur neuron pentru ca unul singur nu are cum sa faca sinapsa, so, e musai sa fie 2 ca sa faca sinapsa....si, repet, nu e cazul sa jignesti si sa te ataci de pomana, ca nimeni nu-ti fura inteligenta acumulata in 27 de ani... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Fetele, va rog, mai putina pasiune fata de barbatul ideal daca se poate. In fond sunt discutii pur teoretice, nu e nevoie sa ne ambalam atat de tare. :floricele:
C'mon. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tits_herbert.. asta va calmeaza? eu as zice ca va incinge si mai tare... spiritele ;)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hey men!! Fetele doar vor un barbat...........daca este ideal e perfect!!! Daca nu este vina doar a barbatilor!!!!!!!!!! :- :fluierat: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
da, mah, da' nu am vrut mah sa supar cu completarea aia...adica nu a fost facuta cu rea intentie...
si totusi, daca incalzeste pe cineva cu ceva, o pot sterge, k doar nu stau intr-o postare...de fapt, mai bine le streg pe ultimele...ca tot au deranjat asa de tare... QUOTE unde este dreptul la opinie aici? :-X kiar asa..."unde este dreptul la opinie?"eu imi afirmasem punctul de vedere, nu combatusem pe nimeni...e doar kestiune de intelegere... unde mai pui k scrisesem kiar bolduit ca "nu critic, ci doar completez"...iarasi kestiune de intelegere... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Pai nu o vad, cred. :magandesc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va intereseaza cum o vedem sau cum o dorim ?????? :hainoroc:
Ca de dorit.........eu ma abtin..........cum o vad..........mi-a frica de voi ca indiferent ce voi scrie va fi rau!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
barbatul ideal stie sa ma faca sa ma simt deosebita, iubita, fericita , ma cunoaste foarte bine ,stie de ce am nevoie in fiecare ,moment; facem echipa buna in orice situatie , arata bine - e inalt , bine facut, puternic dar cu mine se poarta gingas si tandru.....e inteligent, ambitios, energic....mai ar fii de adaogat .......am sa revin cu completari.
daca il vedeti dati-i nr meu sa ma sune. |
|
|
![]()
|
|
Femeia ideala versiunea 1.1
Femeia ideala o combinatie (in diverse grade) de atitudine pozitiva, spontaneitate, erotism, ambitie, umor, simt al realitatii si inventivitate. Femeia ideala isi cunoaste propria valoare fara a da in aroganta. Cunoscand acest lucru, FI nu este geloasa si priveste cu amuzament eventualele intruse. Se situeaza alternativ intre lover figure si mother figure. Are aptitudini casnice, dar stie sa le foloseasca in asa fel incat sa nu devina o gospodina. Talentul si inclinatia catre manipularea barbatilor este obligatoriu :P In plus, femeia ideala stie sa "induce desire" (evident de la talentul cu manipularea). Stie sa tina orice barbat in alerta, si aceasta e unul din punctele ei forte. Asta e pentru moment, vom face un upgrade in viitorul apropiat :fluierat: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 11:43 PM |
|