![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Barbatul ideal este un domn desavarsit, politicos si discret, amuzant si usor dominator.
Se spune ca barbatii ideali sunt si soti ideali...de obicei ai altor femei care i-au descoperit anterior, iata de ce sunt ei sublimi, dar lipsesc de pe piata cu desavarsire. :fluierat: Femeia ideala are o definitie reciproca celei anterioare, cu mentiunea ca daca este deja sotia altcuiva isi cam pierde din farmec. :D Mistaco, ai dreptate - dar nimeni nu ramane la fel. ;) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore, nu dispera.............. unele poate sa treaca la "innoirea proprietatilor" si-atunci pune mina pe unul dat la "reforma"!!!!!! :P :-* Din farmec nu-si pierde, isi va pierde celalalt din unghii.............de oftica!!! :hainoroc:
Ai o karma!!!!!!!!!!! 8) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Pentru mine barbatul ideal este acela care ramane "interesant" la fel ca atunci cand m-a cucerit , si la partea cu spontaneitatea si erotismul :P invi da-mi voie sa subscriu :hainoroc:
Si cel mai important , trebuie sa ma accepte asa cum sunt eu , tandra , "lipicioasa" , NU pisicoasa si nici lingusitoare . Sunt eu si sunt om nu piatra . Sunt femeie si vreau sa ma simt iubita . :P :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gindeste asa in continuare!!!!
:offtopic: Vezi si pe la "ma marit" [move]:hainoroc: :-* :P :fluierat:[/move] |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:offtopic: :P
Am vazut :-* Si tocmai ce am vrut sa spun . :( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Barbatul ideal are argint la tample,aur in buzunare,si otel in pantaloni. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
in visele mele nu acolo e "platina" , invisible cu atat mai putin la virinel :morideris: cred eu. Ce personaj controversat :D ! Uite el gaseste mereu femeia ideala, inalta, frumoasa, senzuala, fotomodel (daca nu e, "o face el" :evil: ) , cam simpla si underage :P
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mai, nu stim, dar daca va dezvalui vreodata secretul, cu siguranta ca voi fi atent si voi lua notite ::)
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
iar ma gasesc off topic! >:(
nu stiu ce ideal sa-mi mai imaginez... cel ce-a fost langa mine era orice in afara de "ideal" si imi lipseste enorm. asa ca daca "some arrogant bohemian bullshiter tall dark hair chain smoker sex god and artist" poate descrie vreun ideal... tocmai am avut unul |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
sex god si bohemian bullshiter e o combinatie nu gluma :P
si stai ca nu am vazut arrogant :o :offtopic: sunt incurabila :D 5 stele la mama :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 02:58 PM |
|