![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ella, daca strugurii sunt acrii, macar pune de-un must. :-*
mey, ne dai si noua? (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/naughty.gif) :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ella :D eu vorbeam de tsunami ca pune de un must si ne da si noua la fete... daca vrea :fluierat: daca nu ne luam singure :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:magandesc:
stii ce ma gandesc... ca uneori si struguri acrii sunt buni. te face sa-i apreciezi pe cei dulci...(din putul gandirii ;D) a...uite de ce am crezut ca vorbesti cu mine... ;) QUOTE ella, daca strugurii sunt acrii, macar pune de-un must. :-*
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog sa reveniti ontopic.
Multumesc |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
femeia ideala e cu cirese si miere
:hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
iar barbatul ideal e cu mustata :D
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci pe scurt , aici pe forum se intampla lucruri minunate , ciresica si tsunnami si-au gasit barbatul respectiv femeia ideala .
Eu zic sa nu mai asteptati si sa va luati acum cand inca e puternic focul pasiunii :P Pai scuza-ma credeam ca vorbim despre barbatul si femeia ideala , dar se prea poate sa gresesc :D Si ca sa fiu strict on topic barbatul ideal pentru mine nu cred ca exista pentru ca eu am pretentii exagerate . O sa detaliez aspectul cand am timp. |
|
|
![]()
|
|
domnu' barbat ideal, poza am scos-o ca pe frigul asta mi-au inghetat...toate cele. :fluierat:
si ca sa fiu on topic, barbatul ideal trebe sa aiba mustata codite, iar la tine mai am de impletit, asa ca nu ma dau jos. :P laryy, vino'ncoa si da o mana de ajutor la impletit. :D semnat: cireasa ideala :rusinosul: ;D ;D buuuun, metode noi de coafat. :P femeia ideala trebuie sa stie de toate. :P barbatule ideal, vrei sa te impleticim sau sa te imbarligam? :D |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
care ar fi acelea?
QUOTE QUOTE aici avem de a face cu idealuri domne :P EXACT! >:( |
|
|
angeldust |
![]()