![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Mie mi-ar place sa stie sa gateasca, sa faca piata, sa plateasca facturile, sa vina cu mine la cumparaturi (a nu se intelege ca trebuie sa plateasca el) si sa ma tina in brate cat mai des posibil! ::)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
subscriu la tinutul in brate :pupaceala:
dar cu restul...poate ca m-as plictisi sa le faca el pe toate. dar asa o saptamana ca vacanta... :D ideal ar fii sa-si dea seama de fiecare data cand nu ai chef de activitatile astea si sa le preia el. :P |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE subscriu la tinutul in brate :pupaceala: dar cu restul...poate ca m-as plictisi sa le faca el pe toate. dar asa o saptamana ca vacanta... :D ideal ar fii sa-si dea seama de fiecare data cand nu ai chef de activitatile astea si sa le preia el. :P Si sa te mai si alinte in acele momente :P :P |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu finantele ma descurc,
sa gatesc imi cam pare pierdere de timp. asa o data pe an o pot face. cu tzinutul in bratze, iar nu-i problema. ma pot plimba cu ea prin casa chiar. imi ajuta la intarirea muschilor dar... cu... cumparaturile............. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuu............ asta m-ar omora. PE LOC [move]NU VREAU LA CUMPARATURI NU VREAU LA CUMPARATURI NU VREAU LA CUMPARATURI NU VREAU LA CUMPARATURI NU VREAU LA CUMPARATURI[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
laryy, alintatul e de la sine inteles. ;)
barbatule ideal, atunci faci un compromis cu ea: ea se duce sa faca toate cumparaturile, iar tu vii la sfarsit sa le cari, tot te lauzi ca stai bine la capitolul muschi. :fluierat: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE laryy, alintatul e de la sine inteles. ;) barbatule ideal, atunci faci un compromis cu ea: ea se duce sa faca toate cumparaturile, iar tu vii la sfarsit sa le cari, tot te lauzi ca stai bine la capitolul muschi. :fluierat: that works better thanks cand vin sa te iau? :estiok: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pentru ca tot vorbim de persoane ideale, sa vedem cum se comporta majoritatea. Ce spun si ce gandesc:
Femeile Da = Nu Nu = Da Poate = Nu Avem nevoie = Am nevoie Imi pare rau = O sa-ti para rau Trebuie sa vorbim = Ai patzit-o Bine, du-te = Mai bine NU Fa ce vrei = O sa-mi platesti pentru asta Nu, nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt ofticata, neghiobule Esti foarte atent in seara asta = Iar vrei sex? Barbatii Mi-e foame = Mi-e foame Mi-e somn = Mi-e somn Sunt obosit = Sunt obosit Frumoasa rochie = Ce buna esti Te iubesc = Hai sa facem sex, ACUM Sunt plictisit = Vei sa facem sex? Imi acorzi acest dans = Mi-ar place sa facem sex Pot sa te mai sun? = Mi-ar place sa facem sex Vrei sa mergem la film? = Mi-ar place sa facem sex Pot sa te scot la cina? = Mi-ar place sa facem sex Nu cred ca pantofii se potrivesc cu rochia = Sunt homosexual |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
Femeia ideala
[pre]::::::::.:.:.:.:.:.:.:.:.::::::::::::!:!!::!::::::::::::::::::::::::::::::: :::.:.:.:.:.:.:::::.:.:::!:!:::::!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!*!*!!!!!!!!::::::::. ::::::::.:.:.:.:.:.:.:.:.:::::::::::::!:!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::.:.:.::::::::.:.::!:!::::::::::::!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!:!:::::::.:.. :::::::.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:::::::::!::!:!:::::::::!:!:!:!:!:!::::::::::::::::::: ::::::::::::::::.::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:!:!:!::::..:... ::::::::.:.:.:.:.:.:.:.::::::::::::!!::!::::::::!:!!!**JMMQQQMM+!!:::::::::!:!:! :!:!::!:!:!:!:!::.:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..:.. ::::::::.:.:.:.:.:.:.:.:::::::::::!!:!:!::::!:!:!!*+JMQMQQMQQQQQMQMM*!::::!:!:!! :!:!:!:!:!:!:!:::::.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::... .:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.::::::::::!:!:!!:!:!:!!***+MMQQQQQQQQQQMMM++*!::!:!:!:! !!!!!!!!!!:!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:... ::::::::.:.:.:.:.:.:.:.:.::::::::!!:!:!:!:!:!!!!!!*+JJMQQQMMMJ+!*!*!*!!::!::!!!! !!!!!!!!!:!::!!:!:!::::!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:.. :::::::::::::.:.:.:.:.:.:.::::::::::!!!!!!:!!:!!!!!*+JJJMJ+**!!!!!!!!!!::::!!!!! !!!!!:!*JMJJ**!!!!!::::!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..:.. :::::::::::::.:.:.:.:.:.:.::::::::::!:!:!!!!!!!!:!:!:!!!!!!:!:!:!:!:!:!!:!!!!!!! !!!+JMMMMJMJ++***!!:!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:. . ::::::::::::::.:.:.::::::::::::::::::::::!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!*!!! !**+JMMMJJJJ+***!*!:!:!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::.... :::::::::::::.:.:.:.:.:.:.::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!:!!!!!!!!!*!**!* !*!+JJMJ+J+**!!*!!!:!:!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!!!!!*!*!*! !!!!!****!*!!!!!!!:!::!:::::::::::::::::::::::::::::!:!::::::::.:..... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!!!:!:! :!:!:!!!!!!!!!!!!!!:!:!:::::::::::::::::::::::::::::!:!:::::::.:.:... .:.:.:.:.:.:.:.:.:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:! !::!:!:!!!!*!*!!!!:!!:!:::::::::::::::::::::::::::::!:!::::::::.::.... :.:.:.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::!::!!!*!*!!:!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:..... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::!:!:!:!:::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:::::::::.:.. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!!*+++*+*++*******!!!:::::!:::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:!::::::::.::..... ::::::::::::::::::::::::::::::::::::!*++++J+J+J+J+J+++++++++++++****!!:::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!::::::::::...... :::::::::::::::::::::::::::::!**++J+J+J+J+JJJ+J+JJJJJ+JJJJJJJJJJJJJ+++++++*+++J+ ++**!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!::!:!:::!::::::.::... ::::::::::::::::::::::::::!*++J+J++J+JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJMJMJJMMJMJMJMJJJJJJJ+J+ J+JJ++J*::::::::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:::::::..:... ::::::::::::::::::::!!++++J+J+JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJMJJMJMJJMMJMMMJMJMJMJMJJJJJJJ JJJJ+J+J++*!.:::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:::::::.:. . ::::::::::::!::!**+J+J++JJJJJJJJJJJJJJMJJJMJJJJMMJMJJMJMJMMJMJMJMJJJMJMJMJMJMJMJ JJJJJJJJ+JJ++!::::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!::::::::.::.... :::::::!:!:!:**++++J+JJJJJJJJJJJJMJJJJJMJJJMJMJMJJMMJMJMMMJJMJMJMMJMJMMMMJMJMJJM JJMJJJJJJJJJJ+J!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:.. ::!:!:!!!**+J+JJJJJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMMMMMMMMMMQMMMMJMMMMMMJMJ MJMJMJJJJJJJJJJJ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..:... !:!:!!!*JJJJMJMJMJJMMJMJJMJMJMJMMMMMMMMMMMQMJMJJ+J+J+++++++++JJJJJJMMMMMMMMMMMMM MJMMMMJMJMJMMJMJJ+!:.::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:.:.. !!:!!!*+JJJJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJMJJJJMJJMJMMMMJJ+***!*!*!!***++***+JJJMMMMMMMMMM MMMMMJMJMJMJMJMJJJ+::::::::::::::::::::::::::::::::::.:.:... !:!:!:!:!!*+JJJJJJJJJJJJ++J+J+JJ+JJJJJ+J+J+JJJJJJJJJ+++*+*++JJ+*******JJJMMMMMMM MMMMMJMJJMJMJMJMJJM!:::::::::::::::::::::::::::::::::.::.... :!:!:!::::::!!*+J+J++J+J+J+J+J+++JJ++J++*+J+JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ++*+*+++JJMJJMQM MMMMMMMJMJJMJMJMMJJJ*::::::::::::.::::::::::::::::.:.:.:... !:!:!:::!:!::::::!*++++JJJJJJJJ+J+J++J++J*++**++**+*J++++J+JJ+JJJMJMJJJMMQMJ+JMM MMMMMMJMMJMJMJMMJMMJ+!:::::::::::.::::::::::::::.:.:.:... :!:!:!:!:!:!::::::::!!+J+J+J+J+J+JJJJ+JJ+*++*++*+***++*++*+J+++++JJJJMJMJMJMJMMM MMMMMMMMMMJMJJMMMJMJJ*!:!::::::::.:.:.::::::::::.::.:... :!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!::!!++J+JJ+J+J+JJ++JJ+++*+****++*+*+++++J*++++JJ+JJJJJJJMJ MMMMQMMMMJJMJMJMJMJJJ*!!:!:::::::.:.:.:::::.:.:.:..:... !:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!*++J+J+JJ+J+JJJJJ+++++*++++++J+*+++J**++++J+JJJJJJ +JMJJMMMMMMMJMMJMJJJJ!!:!:!:::.:.:.:.:.:.:.:.::..:... :!:!:!:!:!!:!:!:!:!!!!!!!!!!:!!!!!***+JJJJJJJJJJMJJJ+JJJJJJJ+++++++++++*J+JJJ+JJ ++JJ+JJJMMMMMMMJMJMJ+*!!!:!::::.:.:.:.:.:.:..:.:..... :!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**++JJJJJJJJJJJJJJJJJJJ+J+J+J+JJJJ+J++JJ J+J*+J++JJMMMMMMJJMJ+*!!!!:::::.:.:.:.:.:.:.:..:.... !:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!*!*!!*+*JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ+ +++++J*++*+JMJMJJJ+**!!:!!:::::.:.:.:.:.:.:.:...... !:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!!*!**!*!*!**!*!*!*!*!*!**+++JJJMJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJ+++++*+*****!!!!!!:!:!:!:::.:.:.::.:.:.:........ :!:!:!::!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!*!*!*!*!***********************+*++++J+JJ J++J+++**!!!!:!:!:!:!:!:!:!::::.:..:............. :!:!:!:!:!:!::!:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!*!*!*!*!*************!*!*!*!*!*!*!* !!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::!:::::.:.:.:............. :!:!:!:!:!:!::!:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!!!!!!!!!*!*!!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*! *!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::!:::::.:.:............. :!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:::::::!:!::!:!:!!!!!!!!!!!!!!*!*!!*!*!*!*!*!* !!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::!::::.:..:............ !:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:::::::::::::::::::::::!:!:!::!:!:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:::::.:.:............. :!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:::::::::::::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::::.:..:............ !:!:!:!:!:!:!:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:::::::::::::::::!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:::::..:.:........... !!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!! !!!!!!!!:!:!:!:!:!::!:!::::.:.:.:......... *!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:! :!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:::::..:.:........ *!!*!*!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!:!:!:! :!:!:!:!:!:!:!:!!:!:::::.:.:.:........ ******!*!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:! :!!:!:!:!:!:!:!:!::::::::.::........ !****!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!: !!:!:!:!:!:!:!:!:::::::.::....... . :!*******!!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!:!:: !:!:!::!::::::::::::.:..:....... !!!*+*+****!**!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!! :!::::::::::::::::.:.:....... !!:!**+*******!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!: :!::::::::::::.:.:..:...... !:!!***********!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:! :!:::::.:.:.:.:..:....... :!:!:!**************!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!! ::.:.:.:.::..:.:..... :!:!:!!!*****************!*!*!*!*!**!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!:!!::: :.:.:.:.:.:....... :!:!:!:!**********************!*!*!!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!:!::!:::: ..:.:.:.:...... :!:!:!:!!!*****************************!**!!!!!!!!!!*!*!*!!!!!!!!!!!:!!:::::.:.: .:.:........:::!:. :!:!:!:!!:!*******************************!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!:!!:!::::.::..:. :.:.:::!!!!!!!!:. !:!:!!::!!:*********+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+**************!**!!!!!!:!:!!:!!!!**!* ****!*!*!!!!!!:: !!:!:!:!!::!!**+*+*+*+**+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+++++++J++JJJJ++*+** *!*!*!*!!!!:!:. !!!:!:!:!!::!!**+*++*+*+*+++++++++++++*+*+*+*+++++++++++++++++JJ+JJJJJ+++*****!* !*!*!!!!!:!:. !!!!!:!:!:!!:!!*++**+*+*+*++++++++++++++++++++++++++++++++J+J+JJMJJ++++*+****!*! *!!!!!!!:!:: !!!!!!!!!!!!::!**+*+*+*+*+++++++++++++++++++++++J+J+++J+J+JJJMMJJ+++******!*!*!! !!!!!!!!: !!!!!!!!!!!:!:!:!+*+*+*+*++++++++++++++++++++++J+J+JJ+JJJJJMJ+++*******!*!!*!*!! !!!!!!:. !!!!!!!!!!!:!:!::!+*+*+*+++++++++++++++++++++J+J+J++J+JJJJMJ++*+*****!*!!*!*!*!! !!!!:. !!!!!!!!!!!!!:!:::!+*+*+*+*+*+++++++++++++++++++JJ+JJJJJJ+++******!*!**!*!*!!!!! !!.. !!!!!!!*!!!!!:!:::!*+*+*+*+*+*++++++++++++++++J+J+JJMJJ+++******!*!*!*!!!!!!!!!! ::. !!!!!!!!!!!!!!!!!::!*+*++*+*+*+*++++++++++++J+J+JJJJJ++*+*****!*!*!*!*!!!!!!!!:: :.. !!!!!*!*!*!!!!!!!!:::**+++*+*+*+*+*+++++++++J+JJJJJJ+*+****!*!!*!*!!!!!!!!!!!::. :.. *!*!*!*!!!!!!!!!:!!:::*+*+*+*+*+*+*+*++++++++J+JJJJ******!*!*!*!*!*!*!!!!!!!:..: ::. *!*!*!*!!!!!!!!!!:!:::!+*+*+*+*+*+*+*++++++++JJJ++*******!*!*!*!!!!!!!!!!!!:!.:: :.. !!!!!!*!!!!!!!!!!!:!:::!*++*+*+*+**+*+*++++JJ+JJ+*****!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!::.::: :. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::.:!*+*+*+*++*+*+++++JJ+++****!!*!*!*!!!!!!!!!!!!!:::::!:: :. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::.:*+*+***+*+*+++++J++J+*****!*!!!!!!!!!!!!!!!!!:::.::!:: :. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::!+*+*+*+*+*+++++J++***!!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!:::.!:!!:: : :!!!!!!!!!!*!*!*!*!!!!::::.:.:++*+**+*++++J+****!!*!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!::.!!:!:: . :!!!!!!!!!*!*!*!*!*!!!!:!:!::::!++*+*++++J++***!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!:!::.::!:!::: . :!!!!!!!!!!*!*!*!*!!!!!!:!::::.:*+*+*++++J++!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::..::!!::: . !!!!!!!!!!*!*!*!*!*!!!!!!!!:!::..!+++++++J+**!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!::!!!:!:.: . !!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!:::.:*+++++++**!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!.!!::!!::: . !!!!!!!!!!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:::.:+++++**!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!!:::!!!:!:.: . !!!!!!!!!!!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::.!+++!!!!*!*!!!!!!!!!:!:!:!:!:!!:::!!!:!::.: . !*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::*!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!::.:!!!:!::::: . !*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!:::.!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!::!::!!!:!:!:::. : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!:!::!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!::::!!!!!:!::::. : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:!:::!*!!!!!!!!!:!:!:!:!:!!:!.:!!!!:!:!:::: . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!*!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!!::!!!!!:!::::: :. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!:!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::.:!!!!:!:!!::: ::. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!:!!:!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!::!!!!!:!:!:!:: :::. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!:!:!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:::!!!!!:!:!:!:! :::. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!:::!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!:!!!!!!:!:!:!:! ::::. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!!*!!!!!!!!::!!!!!!!!!!!!!:!:!:!:!:!!!!!!!:!:!:!: :!::. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!*!*!*!*!!*!!!!!!:!:!!!!!!!!!!!!!:!:!:!!::!!!!!!!:!:!:!: !:!::.. !*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!!!!!!:!::!!!!!!!!!!!:!:!:!!::!!!!!!!!!!!!!:! :!:!:::. *!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!!!!!!!:!!!!!!!!!!!:!:!::!:!!!!!!!!!!!!!!!:! :!::!::.. !*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!*!!!!!!:!!!!!!!!!!!!!!!::!:!*!!!!!!!!!!!!!:! :!:!!::::. *!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!!*!*!!!!!!!!!!!!!! !!:!::!::.:.. !*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!!*!*!!!!!!!!!!!!!! !!:!:!::::::.... !*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!!!*!*!!!!!!!!!!!!!! !!:!:!:!:!:::.:.. !*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!*!*!*!*!!!!!!!!!!!! !!:!:!:!!:!::::.:.... !*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!!*!*!*!*!!!!!!!!!!!!! !!:!:!:!:!:!:::::.:.:.... . [/pre] |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:D nu iti trebuie decat o pereche de buze ha? tsu tsu :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE QUOTE laryy, alintatul e de la sine inteles. ;) barbatule ideal, atunci faci un compromis cu ea: ea se duce sa faca toate cumparaturile, iar tu vii la sfarsit sa le cari, tot te lauzi ca stai bine la capitolul muschi. :fluierat: that works better thanks cand vin sa te iau? :estiok: anytime now baby, ca nu mai pot sa tin sacosele :D QUOTE Femeile da=nu daca e spus cu juma' de gura, valabil si la barbati :estiok:Da = Nu Nu = Da Poate = Nu Avem nevoie = Am nevoie Imi pare rau = O sa-ti para rau Trebuie sa vorbim = Ai patzit-o Bine, du-te = Mai bine NU Fa ce vrei = O sa-mi platesti pentru asta Nu, nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt ofticata, neghiobule Esti foarte atent in seara asta = Iar vrei sex? nu=da nu e regula generala :P doar daca vrea si nu stii cum s-o iei sa spuna da din prima :fluierat: imi pare rau=o sa-ti para rau nu toate femeile e razbunatoare si unele mai e si sincere :P trebuie sa vorbim depinde de ton, poate ca s-a intamplat ceva grav 8) bine du-te=mai bine nu daca e cu cu juma' de gura f adevarat :D fa ce vrei=o sa-mi platesti pentru asta vezi imi pare rau, prima parte ::) esti f atent in seara asta=iar vrei sex? poate vrea si ea... :fluierat: QUOTE Barbatii Mi-e foame = Mi-e foame Mi-e somn = Mi-e somn Sunt obosit = Sunt obosit Frumoasa rochie = Ce buna esti Te iubesc = Hai sa facem sex, ACUM Sunt plictisit = Vei sa facem sex? Imi acorzi acest dans = Mi-ar place sa facem sex Pot sa te mai sun? = Mi-ar place sa facem sex Vrei sa mergem la film? = Mi-ar place sa facem sex Pot sa te scot la cina? = Mi-ar place sa facem sex Nu cred ca pantofii se potrivesc cu rochia = Sunt homosexual te cred pe cuvant ;D ;D ;D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:51 AM |
|