IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Homosexualitatea? Ce este homosexualitatea, What is gay? Atitudini masculine considerate "gay"
fortelady
post Jun 5 2006, 12:02 PM
Post #101

Musafir

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ar fi trebuit sa mergem?
parerea mea - cre' ca am mai spus-o pe aici...
atat timp cat nu sunt stridente si nu se cade in patologic, totul e OK. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea in dormitorul propriu, atat timp cat nu abuzeaza de copii, animale sau cadavre (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
pana la urma, gay-ii au si ei dreptul sa se casatoreasca (ii admir pe cei care vor intr-adevar o legalizare- este pana la urma un semn de maturitate nu? si de acceptare a propriei sorti) si sa adopte un copil. pana la urma, cu ce e mai rau un cuplu de barbati gay care vrea sa adopte un copil cu un cuplu de femei lesbiene care procreeaza pe cai mai mult sau mai putin naturale (FIV) si au un copil "al lor"? trebuie facuta diferenta asta? eu zic ca nu...
m-a socat mai mult indiferenta autoritatilor fata de miscari de genul Noua Dreapta (e inadmisibil sa lasi tinerii cu orientari legionare sa defileze asa liberi pe strazi... si sa creeze probleme). chiar asa de orbi sa fi fost politistii sa nu fi vazut insemnele legionare si tricourile cu poza lui Codreanu pe ele?
Go to the top of the page

+Quote Post
zetta
post Jun 5 2006, 12:59 PM
Post #102

Musafir

ma lasa rece... e treaba lor ce fac

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2006, 11:03 PM
Post #103

Musafir

Unui coleg de-al meu i s-a sinucis fiul pentru ca era homosexual si parintii nu au acceptat chestia asta. Avea vreo 20 de ani si era un copil extraordinar.
Tatal unei prietene este homosexual. A incercat omul din rasputeri sa-i "treaca", s-a insurat, a facut doua fete, le-a crescut minunat. Cand prietena mea avea 20 de ani, tatal ei n-a mai putut sa-si renege statultul de homosexual si a facut publica treaba asta. N-are nici un fel de gestica mai speciala si e un om de nota 10, distins, cult si cu un suflet de aur.
Mai cunosc vreo cativa, toti niste oameni destepti, la locul lor, atenti cu lumea din jur, mai mare dragul. Si niciunul nu sare in ochi cu asa zisele purtari gay.
Cine este impotriva lor poate ca ar face bine sa scormoneasca la ei insisi motivele acestei neacceptante.

+Quote Post
scorpio_girl
post Jun 13 2006, 02:50 PM
Post #104

Tratabil
**

Group: Membru
From: Valea Regilor
Member No.: 344

mie mi se pare gay dansul din sholduri si burice...
un barbat care plange nu mi se pare deloc gay..un barbat adevarat are tot in el...a plange nu e dovada de slabiciune sau de gayi-sm si by the way...lacrimile femeilor sunt apa de ploaie in comparatie cu cele ale barbatilor..si asta n-am spus-o eu..a spus-o unu' mai destept pe care il cheama Lermontov..si eu nu pot pune virgula aici.doar punct. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Shaitan
post Jul 4 2006, 12:58 PM
Post #105

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 408

faza cu unghiile si cu sprancenele...nu mi se pare gay de nici o culoare...imi place sa arat cat de bine pot...asta nu unseamna ca ma apuc de vopsit...creme si alte chestii de genul...cu dusul zilnic..asta nu e atitudine gay e atitudine normala...si mie mi se pare gay faza cu 2 tipi cu una...daca ei sunt in stare de ceva cu gandul ca s-ar putea atinge neintentionat...treaba lor...dar pe mine doar gandul ma inhiba...alta atitudine gay...sa stie mai bine ca o femeie ce vopsea e mai buna si care crema are efectul scontat
la test...ciudate intrebari...si mi-a iesit 40 (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 3 2007, 10:09 AM
Post #106

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

ce parere am eu?cred ca fiecare isi traieste viata asa cum ii place,dar sincer spun...ca tare greu m-as impaca cu gandul ca as avea un copil gay...
aici casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt legale...cunosc un cuplu de femei...dar nu sunt exemplul cel mai bun...mi se par duse cu capul amandoua...in skimb,am cunoscut un neamt ,un tip super de treaba,manierat,cult...pana nu mi-a zis ca perechea sa e barbat nu mi-am dat seama...
prietenul meu cel mai bun din copilarie e gay...e un om de nota 1000,insa cum prejudecatile sunt destul de multe,a fost izolat de familia sa ,iar acum traieste la vreo 700 km de ai lui...ce sa zic,bietii parinti,de cand au aflat ca odorul lor cel mult iubit a apucat"pe cai gresite",s-au macinat...imi par mult schimbati de la momentul aflarii "verdictului fatal"...eu,ii inteleg si pe ei ,dar si pe el...
clar nu sunt de acord cu adoptia copiilor de catre perechile gay...acel copil va fi clar "traumatizat"psihic de catre cei din jurul lui,kiar daca in"familie"va fi ca in "sanul lui Avraam"...
asa ca o gluma,,,va spun ca vecina mea de unde locuiesc acum e lesbi...imi mai povesteste cum se duce ea la "agatzat" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,imi mai cere sfaturi...a avut o relatie cu o cubaneza mai tanara ca ea cu vreo 12 ani pana mai acum vreo 2 saptamani...in ultimul timp se tot certau,pana la urma s-au despartit...motivul?gelozia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...al meu ii spune"cateaua"...si ma ia de fiecare data la misto cand ii spun ca am iesit cu ea la o cafea...imi zice:"poate te trezesti ca te ia de par cubaneza intr-o buna zi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 3 2007, 10:30 AM
Post #107

Musafir

eu nu am nimic cu ei, nu i judec fiecare face ce vrea in viata, cat despre faptul ca unii barbati au grija de ei nu inseamna ca sunt gay ci metrosexuali , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 3 2007, 10:31 AM
Post #108

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

mi se pare ca mult mai multe traume ar avea un copil crescut intr-o casa de copii sau pe strazi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu stiu in romania dar am citit ca s-au facut studii in state si conform acestora cuplurile de gay au un nivel al culturii dar si venituri peste medie. chiar nu mi se pare cea mai proasta varianta pentru un copil sa creasca intr-o familie de gay. trecand peste exemplele de mai sus ma mai gandesc de ce ar fi un copil mai putinlipsit de traume daca creste intr-o familie de alcoolici hetero de ex. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 3 2007, 10:57 AM
Post #109

Musafir

parerea mea e ca nu ar trebui sa aibe copii un cuplu gay ar avea mult de suferit copilul, si ar avea toate sansele sa devina si el gay asta daca este baiat

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2007, 11:20 AM
Post #110

Musafir

Dar de ce-ar avea de suferit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

15 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 09:06 PM