IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Homosexualitatea? Ce este homosexualitatea, What is gay? Atitudini masculine considerate "gay"
angeldust
post Apr 3 2007, 11:58 AM
Post #111

Musafir

Am vazut la Oprah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o poveste despre asta. Un cuplu s-a destramat dupa ce amandoi si-au recunoscut ca sunt gay (socant stiu !) . Cuplul acesta avea un baiat adolescent. Si baiatul zicea ca intr-adevar are probleme cu colegii la scoala care mereu il iau peste picior, dar el e foarte mandru de parintii lui pentru ca au avut curajul sa fie exact ce sunt si zicea ca se bucura de mult sprijin din partea lor. Si pushtiul zicea ca el se simte foarte hetero si ca are o prietena de care e foarte indragostit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oricum, mie mi se pare ca in ultima vreme lucrurile au scapat putin de sub control in ceea ce priveste homosexualitatea. Atata s-a vorbit despre asta incat subiectul a fost transformat peste noapte din ceva tabu in ceva foarte cool.
Sunt cazuri de femei (si nu putine) care au experiente gay si se declara bisexuale doar pentru ca e trendy si incinge mintea barbatilor. Mi se pare trist.
Go to the top of the page

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 3 2007, 12:04 PM
Post #112

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

eu cred ca ar avea de suferit...oricat de evoluata ar fi societatea in care ar trai,va fi cel putin un moment in viata acelui copil cand va iesi cu "mamica si taticu"in parc,la o serbare...si se va gasi cel putin o gura binevoitoare sa faca o remarca la adresa lui si a familiei sale...nu cred ca lumea va ajunge vreodata la starea de perfectiune incat toti sa traim ca in acele poze frumos colorate ce reprezinta "o lume de apoi "ferice....oare de ce numai femeia a fost lasata sa procreeze?oare de ce in lumea animala nu se imperecheaza fiinte de acelasi sex?am incercat sa cuprind in aceste doua ultime intrebari atat partea religioasa cat si cea stiintifica a lucrurilor...raspunsurile si le va da fiecare...
ca sa spun lucrurilor pe nume...in cartile de psihiatrie pana mai acum ceva timp,homosexualitatea a fost trecuta la aberatiile comportamentului sexual,alaturi de incest,necrofilie,gerintofilie,pygmalionism,voyeurism,etc...sa zicem ca toate aceste carti au fost si ele scrise tot de oameni si care poate au fost subiectivi...
am citit de curand ,ca doi frati germani se bat prin tribunale ca relatia lor sa fie recunoscuta,in conditiile in care au deja 4 copii parca ,3 dintre care bolnavi genetic... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...cum ar fi ca peste cativa ani sa vedem pe strada o femei cu un copil (adoptat)si cu cainele(perechea ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) ????????OROARE!!!!!!!!!!
poate par deplasata,dar sincer...parerea mea e ca e cam acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2007, 12:07 PM
Post #113

Musafir

Eu sunt de cu totul o alta parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 3 2007, 12:13 PM
Post #114

Musafir

Zibba...legat de homosexualitatea in lumea animala, mie mi-a fost dat sa vad ceva care m-a lasat masca si desi nimeni nu ma crede, va asigur ca nu inventez. Eu am vazut cu ochii mei doi caini masculi care incercau sa se imperecheze. Evident ca nu s-au imperecheat efectiv dar nah...unul il calarea pe celalat pe la spate si facea gestul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma pricep deloc la caini dar totusi ma gandesc ca nu e normala comportarea asta. Sau?

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 3 2007, 12:18 PM
Post #115

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chestia asta am vazut-o si eu...dar asta se intampla la cainii care inca nu sunt maturi...si fac acest lucru"ca un fel de pregatire"...este in perioada in care se defineste "sexualitatea "lor...e ca un fel de pubertate caineasca...inca nu cunosc mirosul femelei...si din instinct...calaresc tot ce pot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am avut un iepure mascul care imi calarea papusile...dar suntem off (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
zetta
post Apr 3 2007, 12:18 PM
Post #116

Musafir

asa ca o nota vesela catelul meu de 13 ani am remarcat ca ii plac mai mult cateii decat catelusele, ma rog fiecare cu parerea lui, cat despre fratii care au copii cautand in urma in istorie pe la marile familii regale chiar se practica chestia asta sa se pastreze sangele albastru in familie ( nu stiu daca exact frate cu sora dar sigur veri primari).

"...cum ar fi ca peste cativa ani sa vedem pe strada o femei cu un copil (adoptat)si cu cainele(perechea ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ????????OROARE!!!!!!!!!!"

aici deja cred ca imaginatia isi spune cuvantul.

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 3 2007, 12:19 PM
Post #117

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

cazuri extreme si socante se gasesc si atunci cand e vorba de cupluri "normale" (?) hetero dar totusi nu se gandeste nimeni sa interzica adoptia pentru ca o familie perfect heterosexuala si cu acte in regula creste un copil in cusca.
si zibba, plecand de la exemplul tau cu catelul, poti sa bagi mana in foc ca nu exista cazuri de familii heterosexuale in care unul din parteneri agreseaza sexual animalul de companie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
in fine, parerea mea e ca e genul de subiect in care fiecare are deja parerea lui si nu poate fi convins ca greseste.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2007, 12:19 PM
Post #118

Musafir

Homosexualitatea este documentata la 450 specii de animale.

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 3 2007, 12:22 PM
Post #119

Dependent

kalua,uite ca asta nu stiam...mea culpa...am sa ma documentez si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) totusi...conservarea speciei...se bazeaza pe perechile hetero,vorbind despre speciile evoluate...

zetta...de degenerati e lumea plina...asa e,cum zici tu...fiecare paote avea dreptate in felul lui...

+Quote Post
angeldust
post Apr 3 2007, 12:23 PM
Post #120

Musafir

Deci pana la urma si la caini sexualitatea este un comportament invatat? Ei se nasc cu instinctul de a calari tot ce prind si abia dupa ce se maturizeaza se lamuresc ce e ok sa calareasca si ce nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

On topic, eu am vazut si ceva emisiune pe Discovery si desi nu am retinut exact explicatia stiintifica (era vorba de ceva modificari in cromozomi care se intampla inainte ca fatul sa se nasca) am retinut ca totusi homosexualitatea nu este o boala de cap. Pur si simplu natura mai da rateuri si unii se nasc cu atractia asta fata de persoane de acelasi sex. Multi incearca sa si-o reprime, conditionati fiind de societate sa faca asta, insa au vieti lipsite de satisfactie si pline de frustrari daca aleg sa faca asta.

+Quote Post

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:46 AM