IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 12 13 14 15 >  
Reply to this topicStart new topic
> Homosexualitatea? Ce este homosexualitatea, What is gay? Atitudini masculine considerate "gay"
Diana.
post Apr 8 2010, 06:07 PM
Post #131

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asta ma intrebam si eu. 'Andrea", de ce nu ii faci pe plac? Daca tot ii place omului, nu mai sta in calea fericirii lui. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post Apr 8 2010, 07:12 PM
Post #132

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Ce-ar fi sa ia doamna ''Andrea'' problema... intre picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?? In felul asta va rezolva toate neajunsurile vietii intime (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) !

+Quote Post
Diana.
post Apr 8 2010, 09:11 PM
Post #133

Fondator eLady.ro

Mai, era cu luatul problemei in miinile proprii, ce ai cu picerele?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu cred ca ajunge. Omul are alte idei. Sau asa spune ea... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Grea dilema, oricum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Corina
post Apr 9 2010, 07:56 AM
Post #134

Incurabil

Eu sunt pe cale sa lamuresc dilema doamnei ''Andrea''...cred ca un penis de cauciuc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ar rezolva problemele sotului. Obiectul respectiv poate fi luat peste tot(la piata, la munca, in concedii) deci poate fi tinut in mana oricand (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2010, 03:06 PM
Post #135

Fondator eLady.ro

Of, esti mai nebuna ca mine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
andrea
post Apr 15 2010, 10:29 PM
Post #136

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,252

vad ca s a discutat ceva ceva pe problema mea, dar... nimic concret. lifturica a intrebat de unde stiu ca asta vrea. Pai asa cum am spus la inceput, el mi-a spus asta. dar... a fost asa ca u apropos. a incercat marea cu sarea, sa vada ce zic eu. prima data nu am dat importanta. dar a mai dechis discutia si a doua oara. si atunci m-a pus pe ganduri. la noi in pat e libertate totala si niciodata nu am zis nu la nimic din ce se putea incerca intre noi doi. dar acum, deja parca vrea prea mult. oare s-a saturat de mine? observ ca e un subiect destul de haios pt voi, dar pt mine, nu. As prefera raspunsuri mai concrete, ca daca nu... am sa-i cumpar un penis de cauciuc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

+Quote Post
Corina
post Apr 16 2010, 07:33 PM
Post #137

Incurabil

Raspunsuri concrete nu-ti poate da nimeni...numai tu stii care este situatia in dormitorul tau. Dar am sa-ti spun parerea mea personala: sotul tau vrea sa mai incerce si altceva.

+Quote Post
andrea
post Apr 17 2010, 09:55 PM
Post #138

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,252

asta stiu si eu ca vrea sa mai incerce si altceva. daca ati fi in locul meu voi ce a-ti face? L-ati lasa sa incerce sau nu? Si de ce sa aiba o asemenea dorinta? poate ca parerile sint diferite si mai imi schimb si eu mentalitatea. poate ca eu am o problema.

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2010, 10:08 PM
Post #139

Fondator eLady.ro

Poate ca e timpul sa discuti chestiile astea cu el, nu cu noi.

+Quote Post
Corina
post Apr 18 2010, 09:17 AM
Post #140

Incurabil

Diana are dreptate. Chestiile astea ar trebui discutate cu el. Eu cred ca depinde de fiecare ce intelege prin ''libertate totala'' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !

+Quote Post

15 Pages V  « < 12 13 14 15 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 01:10 PM