![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unu gay isi trage nadragii pana peste buric, doar asa ca sa scoata in evidenta "pachetul" de mai jos!! :o
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Aveti grija sa nu dati din gluma in homofobie...stiu ca s-a vrut sa se vorbeasca de atitudinea gay dar comentariile de genul " Elicopter=esapamentist=musca perne=trage dorsale si inca multe" ma deranjeaza...
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca te deranjeaza doar poreclele.....dar oare sunt ne-adevarate??? ??? ???
N-avea grija......de la mine n-ai sa vezi homofobie :) Sorin. |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE bine bine VisNetic , "fine people" , deacord cu tine dar intrebarea e : iti vine sa i-o tragi unui baiat finutz din asta , sau ca sa revin iar la expresia care m-a consacrat :P "Would you f ... k a puma or a teddy bear? " pai tocmai ca intrebarea NU era aia. Dar ca sa-ti raspund, nu, nu-mi vine deloc, insa la fel de bine nu-mi vine cu multi alti barbati de langa mine... iar la expresia ta nu pot sa comentez; n-am nici un raspuns. (am mai auzit pe undeva o alta aberatie cum ca femeile de fapt viseaza ca sunt violate!) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e deloc o aberatie ci e cea mai des intalnita fantezie sexuala la femei , si exista si explicatii pe tema asta , dar ne abatem de la subiect....
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
QUOTE Nu e deloc o aberatie ci e cea mai des intalnita fantezie sexuala la femei , si exista si explicatii pe tema asta , dar ne abatem de la subiect.... :o pe bune?? e prima oara cand aud chestia asta... Sorin, tu faci afirmatii homofobe, le zici porecle si apoi spui ca nu esti homofob...whatever! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
asta e groaznic, nu gay
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu le zic poreclele...astea sunt si cred ca-s cele mai nimerite :hohote: :hohote: :hohote:
Dar de aici si pana la homofobie, distanta e lunga......Comprende???????? :-* Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
(ma refeream la chestia cu "sa faca pipi ca o femeie" )
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
doar daca si-o despica (IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/m2vhelp.gif)
sau sa stea pe vine si sa si-o dea in spate? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:48 AM |
|