![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
:offtopic:
de mine s-a indragostit fane! avem o idila da sa nu ma spuneti la nimei ca vrem sa fie intre noi :D ok?? am incredere in voi :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Albi nu mai spune la nimeni. :)
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE missulica, ai fost vreodata la un meci de fotbal? :fluierat: presupun ca nu ;) :offtopic: :P :P Eu am fost la un meci de 8 Martie acum 3 ani si da se mananca seminte si se barfeste dar cel mai mult se injura :-X :-X :hainoroc: (Era intre Farul Constanta si F.C. National pe stadion la Farul , scor 0-0 pentru National :morideris: ) Si ca sa fiu on topic , gay mi se pare un barbat care are relatii sexuale cu alti barbati. :P |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
e na, laryssa , serios?? :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
mie mi se parea ceva suspect aici. :fluierat: si mi se mai pare gay cand un tip care nu e gras comanda mancaruri light ca tine cura de slabire. :P |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista statusuri gay ? mie de exemplu mi se pare putin gay statusul unui tip din lista mea :
"long shower..." . Adica dc era doar "shower" era ok.....dar "long shower" e oarecum dubios. Ma rog ,poate sunt eu ciudata.Voi ce credeti? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
m-ai pus pe ganduri...
am un prieten care face masaje si asculta Massage Musical de la 1 la 18 ...asta apare la statusul lui... e gay? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mah termina , pai dc face masaje omu ce vrei...asta e meseria lui :P
Eu vorbeam serios ..... "long shower " "bubble bath" , etc mie mi se par cam gay asa ( la statusuri ma refer , ca tipul nu e gay , stiu sigur :D ) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nopai, ma simt obligat sa aduc iarasi aminte ca "gay" in contextul acestui topic inseamna "prea putin masculin" si nu "homo". :D
Si nu e gay amicu' asta al lui angeldust. Este doar foarte ordonat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 29-December 05 From: Bucuresti Member No.: 131 ![]() |
ce inseamna foarte ordonat? :o
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Hai mah termina , pai dc face masaje omu ce vrei...asta e meseria lui :P Eu vorbeam serios ..... "long shower " "bubble bath" , etc mie mi se par cam gay asa ( la statusuri ma refer , ca tipul nu e gay , stiu sigur :D ) well, eu stiu ca omul nu e gay, dar ma refeream daca statusul e cam gay daca spune "Musical Massage nr 16" de exemplu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:28 AM |
|