![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da ma , statusu in sine e cam gay :P
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Gay este unul care-si doreste partenera mai mult cand ea devine obiectul dorintei altor barbati
Gay este barbatul care se duce la ###### cu un prieten bun si iau o fata amandoi (pun o femeie intre ei). Gay este .. si este... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Gay este unul care-si doreste partenera mai mult cand ea devine obiectul dorintei altor barbati Hmmm.....asta o fi o atitudine gay?Mie mi se pare o atitudine f masculina , normala si des intalnita.Scufi de ce ti se pare gay? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi se par gay sepcile de piele gen scorpions si borsetele de mana...parca putin si alea care se prind de mijloc..
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE Gay este barbatul care se duce la ###### cu un prieten bun si iau o fata amandoi (pun o femeie intre ei). Asta e atitudine gay? De unde si pana unde? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Daca se duceau la c**ve si nu luau o fata sa puna intre ei, chiar mi se parea gay :o
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mie mi se par gay sepcile de piele gen scorpions si borsetele de mana...parca putin si alea care se prind de mijloc.. ai dreptate , mai putin borsetele care se prind de mijloc si care sunt ok la ospatari si alti tipi care vand chestii. Apropo de asta : exista meserii "gay"? Adica mie cel putin meserii ca : vanzator intr-un magazin alimentar , secretar ( gees nici nu cred ca exista) ,cosmetician(nici asta nu cred),etc. Asta pe langa meseriile care sunt recunoscute ca fiind gay : designer vestimentar, balerin, hairstylist,etc. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cosmetician exista :o si barfeste mai rau ca femeile de aceeasi meserie, deci da cred ca se incadreaza :-X (ps. nu face epi :-X )
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Homosexualii si homosexualitatea EXISTA.
Fie ca ne place, fie ca nu.Si nu de ieri, de azi. De cind e lumea, lume. Am vazut citeva reportaje despre homosexuali. Si nu mi s-au parut cei mai fericiti oameni din lume. Si nici niste "ciudati". Sint semeni de-ai nostri care nu se incadreaza in notiunea de "normalitate". Si am niste reticente teribile vis-a-vis de notiunea de "normalitate", fie vorba intre noi. Atita timp cit nu fac rau nimanui, nu vad de ce trebuie judecati. Nu ma aventurez in o conversatie cu nuante teologice pe acest subiect, stiindu-se bine pozitia diverselor confesiuni fata de subiectul in cauza... Si nu consider necesar sa o reamintesc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
intrebare pentru cei care au vizionat filmul,, Brokeback Mountain''.Pina la urma tipii aia doi ce erau gay,homo,bisexuali sau toate trei laolalta??????????
sa nu-mi raspundetzi :actori! pleaseeeeeeeeeeeeee! :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th September 2025 - 12:51 AM |
|