![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine ma chinuie melodii mai vechi de la o vreme, poate si pentru ca nu am mai auzit nimic nou notabil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sneaker Pimps - Loretta Young Silks |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
This post has been edited by sylvia_31: May 11 2009, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ne-ar trebui O mie de ani sa recladim Ce-am sfaramat aseara Cu despartirea noastra. Si nici atunci nu-i sigur C-am mai putea sa fim Eu creanga ta de aur, Tu frunza mea albastra. Tristi vom cunoaste Ceasul lung dupa dezmierdari Si intreband in stanga si in dreapta trecatorii, Singuri si fara remuscari, Ne vom cicni in Cosmos Doar uneori... ca norii. Linistea de-atunci N-o vom mai regasi, Singuri vom petrece Cele din urma clipoe In timp ce pescarusul iubirii va muri, Batand inca o dara Din largile-i aripe. Ne-ar trebui O mie de ani sa recladim Ce-am sfaramat aseara Cu despartirea noastra. Si nici atunci nu-i sigur C-am mai putea sa fim Eu creanga ta de aur Tu frunza mea albastra. Linistea de-atunci N-o vom mai regasi, Singuri vom petrece Cele din urma clipoe In timp ce pescarusul iubirii va muri, Batand inca o dara Din largile-i arīpe. Ne-ar trebui O mie de ani sa recladim Ce-am sfaramat aseara Cu despartirea noastra. Si nici atunci nu-i sigur C-am mai putea sa fim Eu creanga ta de aur Tu frunza mea albastra. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GAdhe9Ux-J4&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GAdhe9Ux-J4&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si traducerea si versurile
Άγγελέ μου, αν κατέβεις προς την γη θέλω να έρθεις να μιλήσουμε μαζί περιμένω να μου δώσεις συμβουλή πως να γιάνω μία καρδιά που αιμορραγεί. Άγγελέ μου, έχει αγιάτρευτη πληγή, από θαύμα είναι ακόμα ζωντανή έχει τραύμα βαθύ κι η λεπίδα η κοφτερή δηλητήριο είχε και έρωτα πολύ. Άγγελέ μου, μία χάρη σου ζητώ στο όνειρό μου, λύση στο αίνιγμα να βρω την καρδιά μου γιάτρεψε την αν μπορείς, με ένα δάκρυ από τα βάθη της ψυχής. και αν την σώσεις θα σου τάξω προσευχή στον θεό μου, να σου δώσει την ευχή για να γίνεις των αγγέλων διοικητής. Και ένα θρόνο στον παράδεισο να βρεις! Άγγελε μου, άγγελέ μου Ingerul meu, daca vei cobori spre pamint Vreau sa vii sa vorbim impreuna Te-astept sa ma sfatuiesti Cum sa vindex o inima care singereaza. Doar printr-o minune mai e vie. Are o rana adinca , lama ascutita Avea otrava si dragoste multa... Ingerul meu, o minune fa In visul meu sa gasesc cheia enigmei Inima-mi vindec-o Cu o lacrima din adincul sufletului. Iar daca o sa o salvezi o sa iti fac rugaciune Dumnezeului mei ca sa poti Sa fii mai marele ingerilor Si sa-ti gasesti un tron in Rai. Ingere, ingerul meu... Ingre, are o rana fara de leac |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Lo2cSq3s4NM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Lo2cSq3s4NM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Placebo - For what it's worth (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de pe noul album Battle for the Sun. Inca nu am apucat sa il ascult, dar melodia asta e destul de ok |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:31 PM |
|