![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Roxy Music - Jealous Guy
Alexander O'Neil - If you were here tonight Elton John - Daniel |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Paula Abdul - Rush Rush
R. Kelly - The storm is over now La Bouche - A moment of love Spandau Ballet -Through the Barricades Chicago - Hard to say I'm sorry Rod Stewart -You're the star Asta e dedicatie pentru mine. Si asta pentru ca ma iubesc. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Juice Newton - Angel of the morning Asta e dedicatie pentru toate persoanele care sunt in aceasta dimineata treze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Air Supply - Lost in love Asta e tot pentru mine, caci sunt atat de fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Celine Dion - Because you loved me Peter Cetera - Glory of love Asta e pentru toate persoanele care au pe cineva langa ele, pe persoana iubita, pentru acele persoane care au in sufletul lor pe cineva pe care il/o iubesc cu mult drag, si carora le face viata mai plina. George Michael -Careless whisper Elton John - Sorry seems to be the hardest word Scott McKenzie - San Fancisco Joshua Kadison - Beautiful in my eyes Asta e pentru toate sufletele tinere. Mariah Carey - Without you |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Band Ohne Namen - Take my heart
Dido - Here with me Cliff Richard - If you're not the one Roy Orbison - Only the lonely Jason Donovan - Sealed with a kiss Johnny Logan - In London Leah Andreone - You make me remember Borris Gardiner - I want to wake up with you Celine Dion - Falling into you |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Aveti un mod mai aparte pentru a posta un video-clip? Pentru ca am citit si respectat instructiunile din help, dar nu imi scrie decat codul. Am nevoie de setari mult mai avansate decat cel de raw?
This post has been edited by citystella: May 27 2010, 04:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu, city, nu stiu de ce nu iti merge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dupa ce ai pus codul si ai selectat raw ai dat pe preview sa vezi daca iti apare videoclipul?
|
|
|
![]()
|
|
Am incercat toate posibilitatile. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si le-am verificat, sigur ca da.
|
|
|
![]()
|
|
David Choi - That Girl - Official Music Video - Wong Fu Productions
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Un cantec foarte sensibil, arabesc, probabil ca nu va trece mult si va fi "prelucrat" de catre manelistii nostri, care este....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:09 AM |
|