![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Traduc astazi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Default - Wasting my time.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Στίχοι: Γιάννης Καλπούζος Versuri :Iannis Kapuzos Μουσική: Θοδωρής Λαχανάς : Muzica" Thodoris Laxans Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Σαββιδάκης :Prima interpretare: Iannis Savvidakis Στης καρδιάς στους διαδρόμους / In intersectiile inimii στης ανατολής τους δρόμους / Pe drumurile spre Rasarit μ' έμαθες να περπατώ / M-ai invatat sa ma plimb Και ζωγράφισα τη νύχτα / Si-am desenat noapte στο κορμί σου και την ήπια /Pe trupul tau; si am baut-o πιο πολύ να ζαλιστώ / Tot mai mult, sa ma imbat Δέκα μάγισσες τα δάχτυλά σου / Zece vrajitoare degetele tale δυο φωτιές τα χείλη τα γλυκά σου / Doua focuri buzele tale dulci ακροβάτες του ονείρου / Acrobati ai visului ποταμόπλοια του Νείλου / Corabii ale Nilului Του κορμιού σου την πιρόγα / Piroga trupului tau μες στου έρωτα τη φλόγα / In a iubirii flacara μ' έμαθες να οδηγώ / M-ai invatat sa o minuiesc Το φιλί να μη σωπαίνει / Sarutul sa nu taca κόμπους στο καημό να δένει / Νοduri in dor sa lege όνειρα να κυνηγώ / Vise sa vinez Πόσο μου λείπεις + Cit imi e de dor de tine Έχω τόσα βράδια να σε δω / De-atitea seri nu te-am vazut και περιμένω / Si astept μέσα μου ένα άλογο τυφλό / In mine, un armasar orb αγριεμένο / salbaticit μη καπνίζεις τόσο, σ' αγαπώ / nu mai fuma atit και να προσέχεις / si sa ia grija μη σε πάρει σύννεφο λευκό / sa te fure un nor alb και να μη τρέχεις. / si sa nu mai alergi Πόσο μου λείπεις πόσο μου λείπεις....... Cit imi lipsesti, Cit imi lipsesti, Ένα τηλεφώνημα προχτές / un telefon alaltaieri μη μου αλλάζεις / / nu mi te schimba πάγωσε στα χείλια ο καφές / mi-a inghetat cafeaua pe buze μη με ξεχάσεις / sa nu ma uiti μια φωτογραφία δυο διπλά / alaturi de mine o fotografie cu tine και στην υγειά σου / Si beau in sanatatea ta δυο τσιγάρα όπως μια φορά / doua tigari, ca pe vremuri κι όλα δικά σου. / si tot ce am e pentru tine Πέρασαν δυο μήνες σε ζητώ / au trecut doua luni si te vreau και με πονάω / si imi pasa de tine κόλλησαν οι δείχτες στο κενό / s-au blocat retelele in neant και πού να πάω / siunde sa ma duc ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
ONAR-Αν μ΄αγαπάς - An m` agapas - Daca ma iubesti
Ατέλειωτη μέρα με διώχνεις πιο πέρα ζω στη σιωπή ζεις στον αέρα Το φως μου θα κρύψω τις πόρτες θα κλείσω τίποτα μπροστά μου τίποτα ν΄αρχίσω Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε βλέμμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε ψέμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Ατέλειωτο βράδυ τρυπάς το σκοτάδι τρυπάς τη ψυχή κι αφήνεις σημάδι Σε ένοχη μνήμη ο χρόνος με κλείνει παίρνει πολλά λίγα μου αφήνει Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε βλέμμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε ψέμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα |
|
|
![]()
|
|
M ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ - ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Μ' αρέσει να μη λέω πολλά Στίχοι: Υπόγεια Ρεύματα Μουσική: Υπόγεια Ρεύματα Πρώτη εκτέλεση: Υπόγεια Ρεύματα Μ' αρέσει να μη λέω πολλά μη λέω πολλά μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ να πιάνω αστέρια στο βυθό στο βυθό, βυθό της μουσικής σου Κι όταν θα πέφτει η παγωνιά, η παγωνιά να κάνω κύκλους σαν ολό, ολόγιομο φεγγάρι στη σκηνή σου Να 'ταν τα φώτα τα θαμπά, τα θαμπά να 'ταν αστέρια φωτεινά, φωτεινά στα χέρια να στ' αφήσω Μάτια μου ψάξε να με βρεις, να με βρεις ψάξε στους δρόμους της σιωπής μοναχός θα σβήνω τη μορφή μου |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eminem's back!
Eminem Ft. Dr. Dre & 50 Cent - Crack A Bottle <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ste3FVBE_po&hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ste3FVBE_po&hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
slabuta revenire (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:43 PM |
|