![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Cuvinte care mi le spunea si mi le spune fostul meu prieten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :
|
|
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Ce treaba mai are fostul in discutii Stella? Ia asculta " The Sound Of Missing YOU" de la mine pentru tine (IMG:style_emoticons/default/band.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Win-Win (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am dat peste aceasta melodie, si versurile erau ceea ce-mi spunea el, si inca imi spune in sms-uri.
Incearca si altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
ti lascio una canzone...i migliori anni della nostra vita,Renato Zero Sincer Stella,fara suparare,din cate am inteles,tu acum sau parca erai intr-o relatie,nu vorbesc de cea cu muzicianul!Si totusi neuronul meu nu poate intelege cum nenea muzicianul inca iti mai trimite mesaje cu anumite dedicatii si declaratii,relatia a luat sfarsit,el acum are o alta relatie,sa ma ierte Bunul Dumnezeu dar e barbat sau ce?sa-si asume responsabilitatea,s-a incheiat un capitol din viata,nu poate sa lupte pe doua fronturi nu e corect fata de tine,de actuala prietena si in al doilea rand un BARBAT ADEVARATnu ar face acest lucru NICIODATA!Parerea mea,asta e deja lipsa de respect fata de tine,ok,poate te mai iubeste dar ar trebui sa constientizeze faptul ca te-a pierduit si nu a luptat sufiecient sa fiti si astazi impreuna! Diana nu ma impusca,stiu off topic,mea culpa,iarta-ma! This post has been edited by laur claudiu: Aug 25 2010, 12:14 AM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://img2.blogcu.com/images/g/a/f/gaflettenkurtulus/flower_hands_2_by_stolenfrommyeyes.jpg)
(IMG:http://img119.imageshack.us/img119/2896/dostluk10008pw5.jpg)
Off-topic. Claudiu e vorba despre ultimul fost prieten, dupa fostul prieten, cel de care spui, compozitor. Cu compozitorul am incheiat o relatie amandoi, si am decis (eu inaintea lui) sa mergem inainte, el mi-a spus ca inca e cu acea fata, eu in schimb nu. Stiu ca sunt pretentioasa, si ca fac sa se indragosteasca multi de mine, dar nici sa stau intr-o relatie de dragul de a sta intr-o relatie nu pot, daca nu e pe placul meu, e inutila o continuare, si in plus iti dai seama inca de la inceput daca e sau nu e pentru tine, nu trebuie sa faci concesii si sa spui ca poate se schimba ceva ori sa astepti o schimbare. M-a alintat, m-a iubit, dar undeva nu a fost un click. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate sunt pe placul lor, dar si ei trebuie sa fie pe placul meu, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
On topic: Urmaream si eu concursul asta de muzica italiana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Singurul post italian pe care il prind momentan (RaiUno). Inainte mai era unul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Daca am chef de ceva la tv e printre posturile mele preferate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:19 AM |
|