![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Imi place la nebunie melodia asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Am ascultat-o de ''x'' ori.
http://www.youtube.com/watch?v=xY4cxRZzWJo |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Corina melodia asta e compusa de fostul meu prieten. Ma bucur ca-ti place. Si mie imi plac toate melodiile lui. Si fanii lui sunt multi, dar el inca nu stie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Alexander Rybak! La multi ani! С Днем Рождения! Gratulere Med Daged!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Adica Dj S... a fost prietenul tau?
Superba melodie, fain videoclip! |
|
|
![]()
|
|
Da.Dj Sebastyan a fost prietenul meu. Mai exact Sebastian. Am fost cu el cand inca nu era un nume. Dar l-am incurajat sa fie un nume. Sunt fericita ca a facut-o, pentru ca acum se poate bucura o lume intreaga de melodiile lui, nu doar eu, si cativa din prietenii lui.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Destul de buna melodia lui Sebastian, imi place. Se mai putea munci pe ea dar bravo oricum. Pacat ca nu e mediatizat pe radio si TV pentru ca merita - doar 3000accesari pe Youtube la o piesa care ar fi trebuit sa aiba inzecit pe atatea.
Azi am mai adaugat un artist preferat pe lista mea - Alexander Rybak ! |
|
|
![]()
|
|
Stiam eu ca nu ii vei rezista, melodiei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
http://www.di.fm/ ascult de cativa ani. Formatul ACC ocupa cel mai putin din banda si se aude excelent. Fiind site extern sper sa nu fie probleme ca am dat link.
Winu This post has been edited by Win-win: Sep 5 2010, 07:37 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:20 AM |
|