IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Asociatie pentru Protectia Animalelor. Ma ajutati?, Ma straduiesc sa fac ceva.
mititik
post Jan 17 2006, 12:36 AM
Post #11

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Meg, si pe mine m-ar interesa adresele alea! Asa mi-e o mila de animalutele astea... :(

:offtopic:  Meg, te-ai pregatit pentru management? Sper sa fie de treaba babuta!  :frustraree:
Go to the top of the page

+Quote Post
kale
post Jan 17 2006, 09:19 AM
Post #12

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

fetelor,
se accepta orice suma, oricat puteti voi da e binevenit..eu de ex am dat 500.000 pentru ca mai mult nu am acum, pana la salariu...bineinteles ca exista si fundatii in Bucuresti, puteti sa donati pt acelea daca va e mai simplu, scopul ramane acelasi  :)..important e sa facem un lucru bun, sa salvam un suflet daca ne sta in putere...si sigur ca ne sta! depinde numai de noi..
pt pisici nu stiu meg, dar daca nu e sigur o sa faci tu prima fundatie  :P..eu mai mult decat sa le adun de pe strada si sa le caut stapan nu pot sa fac, motanii mei sunt foarte gelosi  ::)

+Quote Post
albinuza
post Jan 17 2006, 10:03 AM
Post #13

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

neatza
da in galati stiti vreo fundatie din asta?
cand iau leafa..cu toate ca mai e mult pana atunci..nu stiu cat dar o sa dau.
oare pot sa dau direct de pe card??
:-*

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 12:46 PM
Post #14

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

elle_ni, sunt cateva fundatii care ajuta cateii in buc. daca te intereseaza.. pot sa iti dau o adresa ceva. numai ca tu ai bebe.. si nu stiu daca ai avea timp  ;)

daca nu-i deranju' prea mare, te rog trimite-mi...poate macar cei din clubul in care sunt, macar 1-2 persoane, si tot ar fi un ajutor mic, dar mai bun decat nimic....

ingrijirea
cateilor de la Adapostul Mogosoaia:

Sunteti bine veniti la adapost in orice zi, inclusiv sambata sau duminica, intre
orele 9 - 13,30. Puteti contribui cu hrana (de exemplu paine, lactate, orez),
scoaterea cainilor in tarc, supraveghere, curatenie.

Adresa este: Mogosoaia, Str. Muzelor nr. 1.
Exista un maxi-taxi (nr. 508) care pleaca de la Gara de Nord (de pe Calea
Grivitei, biletul costa 15.000). Mergeti pana la iesirea din Bucuresti, coborati
la intersectia cu calea ferata si apoi o luati la stanga pe drumul spre Poligon.
Este si un mic indicator cu "Castrari gratuite". Distanta de mers
pe jos este destul de mica.

..de exemplu..

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 12:47 PM
Post #15

Membru de Onoare

Meg, si pe mine m-ar interesa adresele alea! Asa mi-e o mila de animalutele astea... :(

:offtopic:  Meg, te-ai pregatit pentru management? Sper sa fie de treaba babuta!  :frustraree:

asa.. poti merge la mogosoaia, cum am zis mai sus (si as merge si eu cu tine, pe bune! ca singura.. nu prea as iesi din buc. sa ma anunti in cazul in care vrei sa mergem!!).

:offtopic: ma asteptam sa dea teorie, grila.. totul sau nimic  :( dar hai sa vedem rezultatele! pana una alta.. am scapat  :hainoroc:

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 12:48 PM
Post #16

Membru de Onoare

fetelor,
se accepta orice suma, oricat puteti voi da e binevenit..eu de ex am dat 500.000 pentru ca mai mult nu am acum, pana la salariu...bineinteles ca exista si fundatii in Bucuresti, puteti sa donati pt acelea daca va e mai simplu, scopul ramane acelasi  :)..important e sa facem un lucru bun, sa salvam un suflet daca ne sta in putere...si sigur ca ne sta! depinde numai de noi..
pt pisici nu stiu meg, dar daca nu e sigur o sa faci tu prima fundatie  :P..eu mai mult decat sa le adun de pe strada si sa le caut stapan nu pot sa fac, motanii mei sunt foarte gelosi  ::)

kale, mi-ar placea sa fac eu ceva de genul.. da' sunt prea mica si habar n-am cum sta treaba. te propun manageritza  8)

+Quote Post
fortelady
post Jan 17 2006, 05:54 PM
Post #17

Musafir

salut!
am luat si eu legatura cu ei ca sa ii ajut cu adoptiile (intamplator mai corespondez cu cineva din bucuresti care se ocupa de aceeasi chestie- adunarea de pe strada si plasarea de catei - e vorba de asociatia daisy hope, una din foarte putinele care intr-adevar face ceva in bucuresti )
din cate stiu BCR a modificat IBAN-urile zilele astea; kale- verifica daca intr-adevar e bun contul in care se trimit banii.

pt castrari gratuite- luati legatura tot cu daisy hope; intr-o perioda aveau ceva campanii.
www.oopsy.org este site-ul lor

+Quote Post
kale
post Jan 17 2006, 07:52 PM
Post #18

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

asa e, s-au schimbat conturile....deci cele corecte sunt cele de mai jos:

BANCA COMERCIALA ROMANA
SUCURSALA BASTION TIMISOARA
P-TA. SF. GHEORGHE NR. 1

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR "CANIS FIDELIS"
STR. C-TIN MIU LERCA NR. 5A TIMISOARA
CONT IBAN: RO83RNCB0255008410500001

Date necesare pentru donatii din strainatate (EUR):

BANCA COMERCIALA ROMANA SA BUCURESTI
SUCURSALA BASTION TIMISOARA
P-TA. SF. GHEORGHE NR.1
COD SWIFT: RNCBROBU

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR "CANIS FIDELIS"
STR. C-TIN MIU LERCA NR. 5A TIMISOARA
CONT IBAN: RO56RNCB0255008410500002

mah, pana va mai ganditi voi daca donati sua nu ceva, io m-am hotarat sa adopt un catel  :D...se ofera cineva sa mi-l aduca din Timisoara?  :fluierat:

+Quote Post
pink_step
post Feb 20 2006, 01:48 PM
Post #19

Incurabil

Group: Incurabil
From: neverland
Member No.: 187

kale, kale, de ce sa nu facem pentru pisici ceva? nu am auzit de fundatie pt pisici, ti-am mai spus.. si mi-ar placeaaaaaa, as fi voluntara cu mare placere :).

m-am saturat de atatea pisici chinuite :(

meg, daca vrei sa te oferi voluntara pt ajutorarea pisicilor, exista asociatii. si sunt multe chestii pe care le poti face pt ele. eu ma ocup de pisici in cadrul asociatiei unde activez. daca vrei, spune si iti rasp cu bucurie la orice intrebare :)

+Quote Post
northstar
post Feb 22 2006, 07:59 PM
Post #20

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

mey,kale,sunt o gramada de oameni care ar ajuta cu putzin,cu mult,animalutzele abandonate,dar sunt speriate de birocratie[stii statul pe la coada la banci,completarea de formulare,[ma refer la oamenii simpli sau cei in criza de timp].Oare nu s-ar putea face niste urne cum sunt cele de la supermarketuri,urne transparente,mobile,in care sa poata fi introduse bancnotele ,iar  cei de la asociatzie sa se ocupe de colectarea si depunerea lor in banca?cred ca s-ar strange  mai multi bani sau eventual, donatzia sa fie la telefon????
nu stiu ,nu ma pricep,mai dati-va si voi cu parerea!
eu,oricum,te sustin in lupta asta,sunt suflete care  nu au nici o vina ca noi oamenii nu stim  sa le protejam si sa le apreciem dragostea neconditionata!personal,cresc 2 catzei,pe care nu i-ash abandona sub nici o forma!

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:28 PM