![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai unde pleci bre?
Nu-mi mai fac nici un plan. Asa sufar mai putin ca nu-l duc la capat. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu plec in vacanta, sa-mi indeplinesc un vis al copilariei si anume sa merg pe unde a ajuns corabia Speranta din Toate panzele sus: Tara de Foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oaaau, ce frumos, bulinuto! Sa ai parte de o calatorie minunata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta da plan pe 2009 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulinoi, o sa-mi lipsesti (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Drum bun si vacanta placuta si sa te intorci cu bine!
Un an nou fructuos! Cand eram mica eram indragostita de Ion Besoiu, apropo de 'Toate panzele sus'. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu sa ai grija de Sara si sa-i dai numai bunataturi de Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai un pic si o sa o ai in brate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mie o sa-mi lipseasca bulina (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) cel mai tare
Calatorie placuta draga mea! si sa ne-auzim cu tolba plina de povesti la anul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Drum bun si distractie placuta!
Sa faci multe poze , sa vedem si noi minunatia ta de vacanta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu pe anul ce vine imi doresc asa:
1) aveam planificat demult ca la inceputul lui 2009 sa imi gasesc un alt job mai bine platit, iote ca s-a intamplat fara voia mea, inainte de plan. Asadar se confirma inca o data zicala "Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2) apoi vreau sa ma las de fumat 3) sa reusesc sa mananc si eu cat de cat sanatos si sa mai pun vreo 3-4 kile pe mine 4) sa ma duc pe la toate controalele ce le-am amanat anul asta, de la dentist pana la ORL, ca mi-s toata subreda prin diferite locuri si musai sa ma tratez 5) din doua una : ori sa imi renovez baia ori sa imi cumpar o masina la mana a doua (daca reusesc sa imi inving fobia de condus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si ar mai fi vreo cateva minore, dar daca le reusesc pe astea de sus ma declar satisfacuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:15 AM |
|