![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am in plan asa:
- sa reincep sa mananc sanatos, ca m-am prostit de tot cu mancarea - sa slabesc vreo 3-4 kile - sa imi fac dintii (nu radeti, in fiecare an aman, ca mi-e frica de dentist) - sa repar balconul in primavara-vara - sa ma las de fumat ( ca in fiecare an) - sa invat si sa muncesc cu spor. - sa fac sport in mod regulat Ma mai gandesc... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) bun plan Szi, sper sa iti reuseasca!
Nu rad de tine cu dintii ca si io tot aman de 6 luni, nu ca mi-i frica da mi-i foarte lene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
off topic:
zanelor, fricoaselor acolo nu s-a instituit moda cu anestezia inainte de fiecare plombaj? Eu mi-am invins mereu frica de dentist cu gandul ca mai bine repar din timp ce e de reparat decat s-arat ca o vrajitoare la 25 de ani. Aici insa cu anestezia face 2-3 plombe in 20 de minute. Mi le-am refacut pe toate acum cativa ani si n-am simtit nimic. on topic: dorintele voastre tin aproape exclusiv de voi din cate vaz, deci daca nu vi se implinesc stiti pe cine sa invinuiti/trageti de urechi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am in plan asa:
- sa nu ma reapuc de fumat ( ca de lasat m-am lasat... baiu e sa nu ma apuc iar ) - sa merg la sala regulat - sa mai pun cateva kg pe mine - sa incerc sa mananc ( mai sanatos daca se poate ) - sa iau nota mare la licenta - sa imi dau seama ce master vreau sa fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - sa plec din bucuresti ca mi s-a acrit de el ( asta e mai mult a fantezie ) - sa nu mai fiu asa lenesa Astea ar fi principalele... macar vreo 3 daca sunt bifate la sfarsitul anului viitor e ok. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In primul rand vreau sa am o lucrare de licenta extraordinara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si bine documentata si sa imi iau ultimele examene cu bine. Si sa ma apuc de invatat mai mult, ca in ultimul timp mi se pare ca m-am lenevit de tot. :| Am foarte mari dubii si asupra masterului.
Sa nu ma mai impac cu fostul prieten. Ahh..si eu trebuie sa imi 'repar' dintii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stringent: sa nu mai mananc in halul asta de mult! Angel vrea sa puna 3-4 kile, Szi vrea sa scape de exact 3-4 kile...faceti un transfer ceva?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Dec 29 2008, 03:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Planul meu pe anul viitor suna cam asa:
-sa fie sanatosi copiii, sotul, ca el ivarte treburile si aduce banii,nu in ultimul rand sanatate si mie. -sa-mi deschid a doua societate si sa strang mai multi bani -sa-mi incep casuta -hop si eu cu dantura, dar vreau sa-mi schimb ceva si sa-mi pun din portelan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (eu propun sa facem un club, gasiti voi un nume) -sa ma ingras cu 7-8 kg -sa ma las de fumat -sa fac gimnastica aerobica in fiecare zi -sa invat sa gatesc, sa-i iau locul lui Kalua(am glumit,bre) Doamne ajuta la toata lumea! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce simpatica o fo Sweet cu scopul asta "Sa nu ma mai impac cu fostul prieten" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa stii ca te sustin, imi trec uite acu si io scopu asta pe lista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Facem frontul de rezistenta aci si ne dam reciproc peste jejte daca ne mai manca in fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu dorinte pentru noul an, ca altfel nu m-as simti bine. In primul rand multa multa sanatate pentru cei dragi si apoi: - sa nasc un copil sanatos, asta dupa ce apuc sa-i mobilez camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - sa ma prinda ipostaza asta de mama de minune si sa avem o familie fericita - sa-mi iau examenul de auditor financiar - contabil (asta vine report din 2008 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) - sa-mi recapat masurile de din-nainte de sarcina Si cam atat momentan, dar sigur mai apar altele pe parcurs. Iaca mai adaug si eu ceva pe lista, inspirata fiind de voi: - sa ne cumparam un teren de casa - si vreau sa-l vizitez si eu pe d-ul dr stomatolog; nu-s probleme mari, dar nu trebuie lasate sa se agraveze; si-nca o vizita la dermatolog sa-mi scot diverse alunite/carnuri in plus (care mi s-au pigmentat in sarcina). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, buna idee, I'm totally in! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ia uite si ce isi doresc romanii nostri, potrivit unui sondaj efectuat de Evenimentul Zilei: 1. Sa am parte de sanatate - 54% 2. Sa calatoresc mai mult - 7% 3. Sa slabesc - 7% 4. Sa imi iau o casă - 6% 5. Sa am un copil - 5% 6. Sa castig la Loto - 5% 7. Sa mi se mareasca salariul - 5% 8. Sa ma casatoresc - 4% 9. Sa imi schimb locul de muncă - 4% 10. Sa am mai mult succes la femei 3%. Nu ma asteptam sincer sa vad mai multa dorinta de avutii, ascensiuni fulminate in cariera si neafectari de criza financiara, caci atunci cand vine vorba de teorie nu suntem niciodata materialisti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-a placut ultima dorinta, cu sa am mai mult succes la femei - macar au fost sinceri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca-i aproape gata luna ianuarie...
Am venit cu controlul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din ce v-ati propus in randurile de mai sus, ce anume ati reusit sa incepeti/terminati etc? V-ati programat la dentist? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am reusit sa termin niste cursuri de le tot faceam de 2 ani+sa dau examenul aferent si am achizitionat alta masina. As mai adauga pe lista mea pe anul in curs sa gasesc ceva clase de fotografie digitala tinute de profesionisti... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:00 PM |
|