![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Teo, imi pare rau. Sunt niste chestiuni pe care eviti sa le clarifici, altfel nu inteleg de ce te-ar "bantui" si-n somn. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cat despre cealalta problema, ma tem ca nimeni nu-i protejat de criza. Importat e sa avem in vedere si reorientari profesionale, in cazul in care domeniul da semne ca nu-si va reveni prea curand. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fanny, cum le intelegi tu pe toate si cum le gasesti o explicatie atat de simpla (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Am multe pe cap si nu am cu cine sa vorbesc. Nici macar cu voi, chiar daca anonimatul imi ofera paravan. Unele lucruri nu se discuta in public. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pe mine ma doare iar capul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Lexie, you go girl!! Teo, ar trebui sa vorbesti cu cineva despre problemele tale, macar ca te descarci si tot e bine. Fanny, cred ca nici al meu n-ar fi comentat daca ma astepta langa bolidul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altfel, se enerveaza si pe 5 minute. Pacat ca nu ai gustat din specialitatile maestrului bucatar. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Colegul e isteric de dimineata! Cred ca nu i-a mers bine azi noapte!!
O zi buna ladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
La noi copiii nu se duc la scoala azi, e sarbatoare bisericeasca (ziua pocaintei). Dar lumea lucreaza. Iar sambata copiii se duc la scoala, e Ziua Sanatatii (trebuie de fapt sa recupereze o zi in plus de vacanta pe care au primit-o la inceputul lunii). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata .Teo trebuie sa clarifici problemele cu cei care te necajesc sau macar sa discuti cu cineva,ca nu-ti da nimeni" cu parul in cap". Eu de atatea probleme nediscutate cu nimeni, ca voba ai aia ,imi era rusine ,am iesit pe strada sa-mi aierisesc creierul si am inceput sa vorbesc cu o fata de varsta mea, total necunoscuta ,care statea pe o banca la o tigara . M-a ascultat fata si mi-a dat niste sfaturi foarte utile dar mai important a fost ca mi-a ascultat necazurile.Nu am mai vazut-o niciodata dar gestul meu arata clar ca eram disperata si solutia si ajutorul erau chiar langa mine, numai ca eu nu le vedeam atunci. Iti doresc mult succes si te pup. Fruntea sus , le invingi tu pe toate (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna! Azi ma pierd printre documente pentru licitatia la care participam in curand, ma lovesc de tot felul de proceduri etc.
Teo, nu prea-i bine sa le tii in tine pe toate. Gaseste-ti pe cineva de aici, de care te simti mai apropiata si vorbiti pe private. Trebuie sa scapi de starea asta de numultumire. Lexie, dar te-ai cam distrat aseara! Hai va pup si spor la treburi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Una bucata criza de nervi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) provocata de colegu'. Rezultat: eu ridicat de pe scaun si plecat din mijlocul sedintei! Ma chis! M-am saturat de el!!!
Am vb cu sefii si imi dau pe mana masina sa vin acasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asadar nu mai e nevoie de avion. Doar daca gasesc unu mare sa bag si masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is balonata de 2 zile. E tare rau! Montignacul meu s-a dus la vale! E greu fara gaze, si se pare ca mai dureaza inca oleaca! is niste retarzi si niste incompetenti (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, azi e mirecuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Care marti ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
@teo, iti stau la dispozitie |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum adica soro? "Sunt balonata...e greu fara gaze" ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bun, deci avem cu ce ne foi cand vii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:55 AM |
|