![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinoi, dar am vazut ca esti pe 30 nascuta. Vrei sa te felicitam de pe acum? Ori e azi vreo zi de nume de care nu stiu.
Fanta, ti-a trecut infectia? Sweet, ce-i cu tine asa devreme pe forum? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Azi fac 3 ani de Elady (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la multi ani albi! sa fii iubita!
blecky si eu din galerie: du-te la doctor! Roxy bravo, asa mi se pare si mie normal. altfel mesajul pe care-l transmiti este ca toata lumea e la fel si nu-i corect. Mie nu mi-ar conveni sa fiu apreciata la aceeasi valoare ca cineva care n-are chef de munca. Cei mai lenesi daca incetinesc si mai mult trebuie atentionati. Ce fain de sora ta. Imi place de ei! kalua ce ocupata ai fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la mine pe birou sint hartii care asteapta sa fie oranduite de luni de zile, ne-am propus cu fetele ca facem niste dosare cu toate informatiile pe care le primim si nu mai apucam se pare. am ratat-o pe Tina Turner aseara pt ca mi-a plecat sotul in calatorie insa am auzit c-a fost grozava. Are 69 de ani da? Nu se mai misca ea asa nebuneste insa vocea e la fel de faina, mai are un concert si miercuri si eu tot n-ajung (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce pacat ca nu te-ai dus la Tina Turner Cleo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Da mai Albi, ai dreptate: La multi ani! Maine fac si io 2. Io sunt mai mic, dar mai voinic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eee... pai voi esteti doi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Estem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Mi-am pus niste muzica turceasca (Mustafa Sandal) si m-a apucat zbenguiala prin birou. Intre timp mai fac si-un pic de ordine prin acte, ca mi-a facut Kalua pofta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, dau o bere, vrei? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Sa ne-nveselim nitel cu oaczia aniversarii. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Cleo, mie hartiile mi le oranduieste altcineva, am scapat de vreo doi ani de corvoada asta. Uiiii, Tina Tuner (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , trebuie sa fie grozava live. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
O bere? Cum as putea eu refuza vreodata o bere? Sa ne veselim! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io vin si dansez pe langa voi. Chiar a inceput si Sara sa se zbenguie. Probabil ii place muzica.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da e grozava si din pacate nu cred c-o sa mai am ocazia vreodata
si ne promisesem cu sotul meu ca daca vreodata o s-avem ocazia o sa mergem negresit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:24 PM |
|