IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Dec 9 2008, 06:45 PM
Post #1011

Musafir

Lui Rox ii dam un kinder-punci, pe cine doreste si pofteste il invitam la un vin fiert.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 9 2008, 06:51 PM
Post #1012

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai am si eu putin si fac 3 ani! La multi ani elady, Albi!

Albi, pai si ce masuri ar trebui sa luam sa reusim sa mentinem curatenia si sa nu mai devenim maniace la sfarsitutul saptamanii?
Rox, esti obisnuita sa ma vezi numai la ore nocturne sau cum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am facut si eu putin pe "bucatareasa". Mi-am gatit peste si desert, orez cu lapte si scortisoara. Pestele (macrou) mi-a iesit o bunatate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Reteta de orez cu lapte cred ca am cam compromis-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar nici rau nu o fost si nu am mai lasat nimic in farfurie!
In schimb am reusit performanta sa ma ard iar! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Fanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cati ani avea prietena ta? Sora unei prietene a ramas insarcinata si isi educa de pe acum special copilasul cu Mozart. Cica sa ii insufle de pe acum gustul pentru muzica buna si cultura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Dec 9 2008, 07:10 PM

+Quote Post
albinuza
post Dec 9 2008, 07:00 PM
Post #1013

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Gagici eu am fugit acasa! O sa beau obere in cinstea Elady in seara asta! Nu pot sa cred ca amd eja 3 ani de cand sunt aici! Aproape zi de zi!Provoaca dependenta domnule!
Sa ne traiesti Maat!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

O seara buna iubitele!!

+Quote Post
Roxana_
post Dec 9 2008, 07:05 PM
Post #1014

Musafir

Hai domne, ca nu fusesi chiar zi de zi...ai avut vreun an de absenta (cam inainte sa migrezi in Italy). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu is aia cu condica, sa nu te superi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Pai da mai Sweet, tu crezi ca eu n-am dus-o pe Sara la opera? Pai trebuie sa se obisnuiasca cu toate muzicile.
Kalua, n-am baut pana acum kinder punch? Ii bun? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2008, 07:19 PM
Post #1015

Musafir

Buuun, Rox, cum nu? Las' ca postez mai incolo reteta mea, asta beau copiii si lumea care nu vrea alcool in loc de vin fiert.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Dec 9 2008, 07:23 PM
Post #1016

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hehe, cum am venit eu tocmai in toiul petrecerii :hainoroc:
la multi ani si la mai mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu am cam tras chiulul in ultima vreme, dar am arat campul muncii la greu. si cand o sa mor, o sa vreau sa mi se recite din caietele de sarcini, poate ma enerveaza ceva suficient de tare si ma trezesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa, daca tot au fost facute oficialitatile, ma duc sa vad ce mai e prin zona. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mi-a fost dor de voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 9 2008, 07:25 PM
Post #1017

Musafir

Hola vecino! Pai mai da-le incolo de caiete de sarcini, ca prea te-au insarcinat asa pe toata ziua. Sa nu mai dai tu pe la bar? Sa ne lasi aici singurele?

Kalua, astept cu interes reteta, dar o vad maine ca plec spre casa acusica si am program de citit. Nu mai deschid calcu.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2008, 07:25 PM
Post #1018

Musafir

Chinte, chiar ma intrebam pe unde umbli. Bine ca totu-i bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
!

+Quote Post
Diana.
post Dec 10 2008, 12:24 AM
Post #1019

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chinte, miss you!
Mai, cum mama naibii se angajeaza unele fiinte ca "pr manager " nu o sa inteleg niciodatata.
Auziti cica
va trimit acest articol informativ, aveti dreptul sa il modificati pentru a nu avea caracter advertorial. Multumesc

Normal, in cele doispe rinduri se vobeste FIX de produsele pentru care se face :PiaR:.
Neprofesionalism de toata jena! penibil.

Si avem "dreptul s ail modificam" pe banii si pe timpul nostru. Profesionalismu` lu` peste prajit!
Si daca cele 12 rinduri se pot numi "articol" io mi-s Mos Craciun!

+Quote Post
3A
post Dec 10 2008, 03:03 AM
Post #1020

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Cleo, imi pare tare rau ca n-ai ajuns la concert...stiu cat de mult iti doreai (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi, asa va vreau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, La multi ani!

+Quote Post

150 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:34 PM