![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Nimeni pe la tonomatul de cafea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu nu beau cafea, da un ceai nu refuz. S-a dus stresul meu. Raspunsul a fost dat aseara si-mi convine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu sunt foarte deprimata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, care e motivul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ceva probleme pe la serviciu, la care nu ma mai asteptam. Si probabil si oboseala are un cuvant de spus.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Si eu sunt la fel de deprimata!
M-am trezit naspa tare! M-au durut ovarele toata noaptea, se pare ca am niste probleme de ordin ginecologic, si nu am chef de nimic! Si iar a nins azi noapte, si iar e zapada de 20-30 cm! Rox, nu am fost prezenta in timpul zilei, dar seara da! Nu aveam net la munca. o zi buna Eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cum spunea o buna prietena: "Toate au rezolvare pe lumea asta. Numai moartea nu are."
Va fac cunostinta cu Mos Nicolae, fiul lui Mos Craciun (IMG:http://www.resursadefun.ro/files/images/gi23_Mos-Nicolae-fiul-lui-Mos-Craciun_1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Bine ca am plecat ieri acasa, SAP-ul n-a vrut nici la 3 ("IBM could not solve the issue on time as promised."). Muream acolo, ca am munti si dealuri de mutat si n-as fi putut face nimic. Szi si albi (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Veniti la mama sa va imbratiseze Szi si Albi! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Am sosit de la analize. In 3 zile voi avea rezultatele. Sper sa iasa bine urina de data asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-au luat si sange (3 eprubete, dar nu prea pline;)). Noi facem azi un exercitiu de evacuare si eu am de munca la greu, cu alte cuvinte: tara arde si baba se piaptana. Teo, ma bucur ca raspunsul e favorabil! |
|
|
![]()
|
|
Da Rox, eu sunt si mai bucuroasa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:46 AM |
|