![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
m-am trezit super greu de dimineata, dar cu o buna dispozitie suspecta. ma pregatesc sa ma duc in audienta la unii pe care i-am rasportat la ANRMAP si le-am facut si contestatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate se lasa cu bataie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in weekend avem petrecerea de craciun a firmei si mor de ciuda ca e la Brasov, preferam in Bucuresti ca sa trag chiulul la party-ul vecinilor. sigur e mai interesant cel din urma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Pai Cleolica ia copilul cu tine si du-te tu cu copilul la concert cu Tina daca sotul tau nu e acasa, chiar e big lose sa pierzi asa un concert. Acu' nus daca mai gasesti bilete da' da sfoara in tara poate gasesti o solutie. Ieri am fost atat de obosita gash seara am cazut inaintea fiica-mii i-a citit inainte de culcare mr. Mon. Si eu cand era mica de tot fiica-mea ii puneam muzica simfonica cand dormea sunt cateva bucati de muzica simfonica printre care si Mozart care cica induc somnul am citit eu intr-o carte minunata despre somnul la copii, Nightime parenting se numea. Cica daca asculti Mozart cand esti copil ti se dezvolta gandirea analitica nu ma intrebati de unde legatura ca nu stiu dar am auzit lucrul asta undeva nu mai stiu exact si sursa nu era ambigua, dar stiu ca Mozart e bun si cand inveti iti mareste capacitatea de concentrare. Metoda e testata pe propria-mi piele in sesiune ascultam Mozart si intr-adevar invatam mai cu spor. Si mirosul de iasomie the same. La Brasov unde Chinte ca s-ar putea sa fie misto de tot, sunt cateva locuri unde te distrezi nu gluma si mancarea e buna cu bulbuci. This post has been edited by Master of Norules: Dec 10 2008, 11:37 AM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Neata!
Aseara nu am mai reusit sa intru pe aici. Rox mi-a trecut infectia pana la urma, dar tot imi creste un colt pe acolo ca il simt, trebue sa fac ceva sa rezolv odata problema asta. Sweet vara-mea avea 25 de ani cand a nascut. In alta ordine de idei e posibil sa se opereze si al meu preten de apendicita, ca de vreo 2 sapt are dureri in partea dreapta. Ce le-oi fi dat sa manance si lu' fratello si lui de i-a apucat apendicu'? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
am fost la doctor, radio si verdict: o entorsa de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) merg in carje ca am glezna imobilizata si bineinteles sunt la birou.... am nervi! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Bleky, sa stii c-o sa-ti construiasca acolo o statuie, in fata biroului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Multa sanatate!
Fanta, du-te la o pedichiurista buna si nu vei mai avea probleme. Azi o vizitez si eu pe a mea. Am program de epilat/manichiura/pedichiura dupa serviciu. MoN, mie nu prea-mi place Mozart. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar daca zici tu ca stimuleaza unele si altele, ma pun pe ascultat. Stiu ca mi-am luat o cutie cu vreo 50 de cd-uri de muzica simfonica in vara si-am 'frecat' doar Anotimpurile lui Vivaldi si Bolero-ul lui Ravel. Sa vedeti ca n-am participat la evacuare din cauza de prea multa treaba si lipsa de chef de imbulzire pe scari, dar am una bucata colega care s-a suparat pe mine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De ce nu-ti iei cateva zile libere sa stai linistita cu piciorul?
SI eu sper sa reusesc sa plec azi mai devreme sa ajung la ginecolog, ca sa vad daca pot sa ma duc vineri sa fac testul Pap. Doaaleee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Albi poate ai racit, mai ales daca zici ca pe acolo e si zapada, frig..Poate ai umblat mai dezbracata. Mie mi se intampla sa ma doara dupa ce-mi ingheata picioarele. Iarna mi se intampla f frecvent.
Dar cel mai bine te duci la medic sa vezi ce e. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi vine sa ma ascund sub masa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu ma mai vada nimeni si sa nu mai raspund la telefon. Au inebunit astia cu totii, probabil s-au trezit ca vine sfarsitul anului si-si vor toate lucrurile finalizate. Iar furnizorii or fi prinsi in alte treburi, nu-mi raspund la re-re-re-remindere, nici la telefon nu raspund. Deci eu la mijloc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nici nu mai stiu pe ce sa pun mana intai... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bleks, cum naiba nu ti-a dat doctorul ala concediu medical macar pana la sfarsitul saptamanii? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neith, am zis ca imi era dor de tine si ca nu stiam ce ti s-a intimplat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lilisor, in ce parte a Iasului stai? De vreo 2 saptamani is numai cu efect intarziat... Stau in Miroslava, e la 3 km de Iasi, dar pana acum am stat in Galata. Oricum prefer la casa, clar (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! In alta ordine de idei, peste 10 zile e ziua mea si ma agit de toata viata ca la 20 de ani o sa recuperez toti ceilalti ani si o sa dau o super-mega-giga petrecere, si acum is fara chef, am partiale, lucrari, examene, trebuie sa predau jdemii de proiecte si ... ce-i mai grav, nici o idee de cum si ce sa organizez... Daca aveti cumva idei... (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) (mentionez ca am organizat f multe petreceri pana acum, casa am, etc, etc) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mi-a dat concediu medical dar nu imi sunt platite doar 3 zile, asa e sistemul lor de .... se platesc doar perioadele ce depasesc 3 zile si nu prea imi convine; in plus, de luni incep colegii sa isi ia concedii si o sa raman cu o gramada de dosare pe cap, daca mai lipsesc si astea 3 zile o sa imi fie prea greu....
de ce toate mi se intampla numai mie? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:13 AM |
|