![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, eu iti tin pumni sa NU fie naspa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Et moi aussi, albi!
De-abia astept sa plec acasa, o fost o zi cu multi tampiti, bataie de cap din aia cretina, urat! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie imi vine sa-i strang de gat pe tatii astia care isi abuzeaza familiile. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Roxy, chiar e super liceul. Si mi-au placut mult profii. Pe unii dintre ei se vede pasiunea pentru ceea ce fac. Sunt foaaarte diferiti de cei pe care i-am avut noi, au o abordare foarte diferita. Albi, tin pumnii sa fie ok, sa fie numai o simpla raceala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am citit Teo, foarte trist. Din pacate se intimpla in multe case.
This post has been edited by scumpic: Dec 10 2008, 07:15 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
nu stiu cum e la fetele din ontario dar la noi vremea a fost jale ieri si azi. Ieri a nins maruntel TOATA ziua si pt azi anuntau +8 cu ploaie a fost ploaie dar pe la -3 ceea ce inseamna freezing rain, v-am spus eu de fenomenul ala pe care-l urasc. Deci pe-afara toata zapada era acoperita cu gheata. A dat cleo la lopata dis-de dimineata, a dus copilul la scoala, a asteptat vreo 20 de minute autobuzul care vine din 5 in 5, intre timp nu mai ploua ci s-a pus pe nins asa pe orizontala ca batea si-un vanticel ca pe la noi apoi la metrou lume pe peron pt 3 trenuri asa ca am ajuns la munca dupa vreo 2 ore (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Imi venea sa-mi trag palme ca nu mi-am luat lpatopul sa stau frumusel acasa. Azi il iau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi si bleky sanatate va doresc. Teo am citit povestea, tare trista, eu as fi incheiat-o mai vesel, macar varianta pe hartie sa fie diferita de realitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci Tina azi are concert, copii n-au voie la astfel de manifestari nu stiu pana la ce varsta e interdictia mai ales ca ea de-abia astepata sa ne insoteasca si mi-ar place si mie sa mearga. La ultimele concerte la care am fost am luat bilete de pe strada. La The police am platiti 80$ pt amandoi si noi oricum ne mutam in timpul spectacolului sa vedem ce-i de vazut. s-aveti o seara faina, gata pauza capu`la fund. aaah pesca in Kitchener e liceul ala fain? Eu de la anul ma gandesc s-o dau pe K la scoala privata, mergem pe 8 februarie au zi de portes ouvertes, vor avea uniforme ceea ce pe mine ma bucura nespus, programa e tare faina si mai ales sper ca violenta sa lipseasca cu desavarsire |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, si eu am plins cind am citit.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, cam asa a fost vremea si pe-aici (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) doar ca n-am avut freezing rain. Condusul ieri dimineata a fost un challenge, dar azi vad c-a iesit soarele.
Da, in KItchener e liceul, e liceul de care apartinem noi. Fiu-meu saracul trebuie sa-si aleaga 3 cursuri facultative si acum are o dilema, ca i-au placut 4 si nu stie la care sa renunte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La voi e mai usor cu scoala privata, pe mine m-ar rupe aici, mai ales ca am 2. Aici costa in jur de 10 000 $/an, pentru fiecare copil. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna!
Mie-mi pare rau ca articolul ala are radacini in realitate! Mai multe nu vreau sa spun. Cleo, mi s-a facut frig cand am citit prin ce-ai trecut dimineata. Ce bine ca poti lucra de acasa. La noi inca nu avem unda verde la asta. Nu-s chiar asa de open-minded. Dar in schimb, am primit azi un mail ca sa fiu disponibila si sa raspund la mailuri in per 25 dec-02 ian. Nu-i o noutate pentru mine, ca si anul trecut a fost la fel. Albi, multa sanatate! Astept sa ne spui maine verdictul. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
E cutremurator articolul. Parca m-am blocat emotional.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar, Cleo, cat v-ar costa distractia cu scoala privata? Si aici tot pe la 10000, dar euro, se invart. Sunt si ceva mai ieftine, dar de alea n-am auzit lucruri bune.
Scoala la care-i fiica-mea era tot noua-nouta cand a inceput ea acolo, intr-a V-a. Si tot asa, o sala de sport de-am ramas eu cu gura cascata de ce poate, laboratoare misto, aerisita, luminoasa. Profesorii-s amestecati, care mai cu har, care mai seci, dar majoritatea sunt tineri si invatatul in general face placere. Din fericire nu sunt copii violenti, nici cu fite, pana acum chiar ca n-am de ce sa ma plang de scoala. Ce nasol cu vremea la voi! Aici se anuntase ninsoare azi, dar n-a aparut pana acum. Poate maine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:32 PM |
|