IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Dec 10 2008, 10:33 PM
Post #1061

Musafir

Gloriana, ma bucur sa te vaz pe la bar.
Fetelor, dar la scoala asta privata, nu se dau burse? Adica e musai sa platesti integral toti 10.000 eur/usd/cad? Eu inca nu-mi pun astfel de probleme, mai am pana atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 10 2008, 10:53 PM
Post #1062

Musafir

La scoli aici nu exista asa ceva, ori te tine punga, ori ba.

+Quote Post
3A
post Dec 11 2008, 12:38 AM
Post #1063

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fain suna cu liceul, Pesca, poate ma lamuresti si pe mine ce si cum:))

Teo, imi pare rau...am cunoscut si eu oameni care abuzeaza exact oamenii pe care ar trebui sa-i protejezi si sa le arati dragostea...
Pacat de Craciun si de toata bucuria care ar fi trebuit sa fie...
DAR asa cum spuneai si tu, Craciunul e mai mult decat atat si un om cu suflet "marunt" nu poate strica toata atmosfera;)

Fetelor lasa ca am avut eu aici freezing rain...n-au venit busurile pentru scoala, eu am ajuns bine, dar am luat-o prin oras ca pe highway a fost un accident nasol la 5 si pana la 8 tot nu eliberasera benzile...si unii au ramas blocati pe acolo...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 11 2008, 02:41 AM
Post #1064

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cu toata ca urasc iarna, din cauza celei trecute, azi trebuie sa recunosc ca era superb afara. Pe la -2, -3 grade, zapada alba, copacii ninsi si liniste, m-a apucat hlizeala brusc. Maine imi iau aparatul cu mine si fac niste poze. Iar au aparut muntii de zapada in parcari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pt fetele din Canada v-ati inscris pe do not call list? https://www.lnnte-dncl.gc.ca/insres-regres-eng pe noi ne-au innebunit cu telefoanele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , eu demult (ani de zile) nu mai raspund la telefon. Prietenilor le-am spus sa inceapa sa vorbeasca sa-i aud pe answering machine si raspund altfel...nope. Efectiv e hartuire metoda asta de vanzare.

despre scoala privata, Doamne fereste 10000 cad, e maxim 5000 si aici intra si uniformele si banii care mai trebuie dati pe ici pe colo. O sa vedem insa pe 8 februarie ce impresie ne lasa si-apoi ne decidem. Cartierul unde locuim are si case si blocuri, la case stau mai mult pensionari si la blocuri multi pe ajutor social si din pacate se reflecta preocuparile lor si asupra copiilor si ca atare nivel destul de scazut al clasei samd. Noi invatam si acasa si fii-mea n-are nici un fel de probleme insa vreau sa fie in competitie pe bune nu un soi de faire semblant. Cam asa arata in clasa http://www.collegefrancais.ca/primaire_lg/...iescolaire.html
Viseaza sa fie medic stomatolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , noua clar ne-ar place insa mai e mult pana departe si eu vroiam sa fiu medic pana am inceput sa lesin prin toate cladirile ce adaposteau activitate medicala, no reason what so ever (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si m-am potolit.

am avut colegi care au facut 2, 4 si 6 ore pana acasa ieri. O feerie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
3A
post Dec 11 2008, 03:58 AM
Post #1065

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Ei, suna chiar frumos iarna de povesti, am avut si noi anul trecut asa un weekend si mi-a placut asa mult! mai ales ca era weekend (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pai dai cu poza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mersi de link, dar eu am probleme exact cu newspaperul si cu charity...si astea sunt excluse din lista, in rest eu ii sutuiesc repede si nu sunt chiar f. multi. Probabil ca nu sunt dupa 6...

Arata frumos clasa Cleo. Doamne ajuta pentru fetita ta sa se faca ce i se potriveste cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Si eu am visat muuult medicina pana am dat de anatomie si trebuia sa memorez toti termenii...asa ca mi-am dat seama ca nu-i de mine, ca memoria mea e logica...

Apropo de orele pe drum, aici am vazut pentru prima oara in viata cardul de masini blocat si omul satul de stat pe scaun s-a dat jos din masina, s-a dus frumos mai acana si a facut pisu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi s-a parut asa aberant atunci, dar acum, cand stiu ca poti sta cu orele blocat in highway, pricep...

+Quote Post
pescarush
post Dec 11 2008, 04:44 AM
Post #1066

Musafir

Roxy, la scolile private nu sunt burse. Alea le capeti doar cand ajungi la facultate.
Cleo, eu m-am inscris pe lista aia inca din primele zile. Dar tot mai "scapa" cate un telefon. Noi avem noroc ca stam intr-un cartier nou, mai select, si intr-adevar, se vede si in scoli lucrul asta. Scolile sunt noi, fiu-meu cel mic este si el intr-o scoala nou-nouta, in septembrie s-a deschis, si e chiar pe strada noastra, adica la 2 minute de mers pe jos. Cand am intrat sa le vad baia am ramas cam asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ceva aproape de abstractul bucatariei postate de Teo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca, n-are rost sa ma agit cu scoli private, ca suntem deocamdata ok aici.
Btw, am fost la interviu cu dirigintele fiului cel mare saptamana trecuta si i-a spus azi "I enjoyed the interview with your mother." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Probabil ca l-am cam socat, dar daca tot mi-a cerut parerea, am pus punctul pe j (in mod elegant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
3A, vorbim, oricum tu mai ai timp, deocamdata trebuie sa ma dumiresc si eu. Am fost azi la celalalt liceu, care ofera un program special, recunoscut peste tot in lume. V-am mai spus ca vreau sa ma intorc la liceu? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu am fost fascinata de un elev din cls a 12-a, am vorbit cu el vreo 5 minute. Mi-a explicat de programul de media pe care-l au, mi-a aratat filmeuletele pe care le fac, arta fotografica etc. Era asa pasionat copilul, dar si eu as fi, la dotarile lor. Si, sigur nu as alege ingineria ca profesie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 11 2008, 09:07 AM
Post #1067

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt hepi, ne-au virat astia salariul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 11 2008, 09:29 AM
Post #1068

Incurabil

Member No.: 868

Super, Szi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , I'm hepi si eu for you.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 11 2008, 10:10 AM
Post #1069

Musafir

Neata!
Mama ce-mi plac povestile vostre despre scoli. Ma gandesc si eu la un moment dat ca daca Sara va dori sa studieze in strainatate, nu voi avea nimic impotriva. Bine...de la facultate incolo.
Mi-e somn si am de munca la greu. Sper sa ma mobilizez rapid, ca altfel e jale.
Szi, ma bucur!
Cleo, si-n State era tot asa un mare stres cu cei care sunau la socrela. Si ea, la fel, nu prea raspundea. Mi se par cam agresive metodele astea si sper sa nu ajunga si la noi.

+Quote Post
albinuza
post Dec 11 2008, 10:20 AM
Post #1070

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mneata!
Zi de tot rahatul! Am aflat de la prima ora ca a murit un bun prieten de-al meu fin vremurile rock-eriei! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Avea cam 30 de ani! Baiat bun!
Dumnezeu sa-l odihneasca! Si fata care era cu el e un coma! Sa dea Domnul sa-si revina!

Sunt sfarsita! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:32 PM