![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza! Chiar ca e trist pe-aici, azi. Condoleante! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uff, masinile astea.
Raportez -12 grade in Kitchener. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Cleo, la voi a ajuns frigul? Daca nu, asteptati-va pe maine! Eu sunt socata de pretul la benzina. Ieri am pus cu 69.7 centi/litru. Cred ca nu s-a mai intamplat asta de vreo 3 ani. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca am un meeting in 45 de minute. This post has been edited by pescarush: Dec 11 2008, 02:14 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haideti sa schimbam un pic atmosfera. La noi e soare si frumos si daca nu-mi deschideam geamul, lesinam de cald.
Tocmai am venit de la noua cantina deschisa in cladire si sunt absolut incantata. Totul arata super si mancarea e gustoasa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello fetili!
Io mai rarut pe aici, dar va citesc zilnic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Is la Bucuresti pana saptamana viitoare si cam stau cu capul in carti...incercand sa imi dau seama cum vor astia de la faculta sa facem sesiune.... Dupa cum spuneam, bataie de joc!
In rest, sunt toate bune, pe toate fronturile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Atunci e foarte bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu am mancat, acum am burtica plinuta...Am chef de stat la taclale. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mergi cu masina cu o viteza constanta. In stanga ta este prapastie. In dreapta ta merge o masina de pompieri uriasa cu aceeasi viteza cu care mergi si tu. In fata ta galopeaza un porc mai mare decat masina ta si nu poti sa-l depasesti. In spatele tau este un elicopter care aproape atinge pamantul. Porcul si elicopterul au aceeasi viteza ca tine. Ce faci ca sa iesi teafar din situatia asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mergi constant pana la primul viraj la stanga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am nevoie de mai multe detalii: ce culoare are porcul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:34 PM |
|