IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 19 2008, 12:36 PM
Post #111

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

E greu fara gaz metan soro! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tu gandeste-te mai repede si zi-mi ce vrei! Ca nu o sa mai am nici timp nici chef sa iau nik...
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Nov 19 2008, 12:38 PM
Post #112

Musafir

Pai ti-am zis ce vreau. Da' vad ca site-ul Paulei nu merge. Il mai incerc acu ....

+Quote Post
kary_pink
post Nov 19 2008, 12:41 PM
Post #113

Musafir

Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Ce bine este acasa, nu degeaba exista vorba aia: Ca la mama acasa nu-i nicaieri! trandavesc, ma plimb, imi mai amintesc sa fac cate ceva si la pc, ma bucur de cei dragi, vizitez prietene si tot asa. Mi-e dor de iubi dar tot la el ma intorc asa ca se compenseaza... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Teo imi pare rau ca treci prin suparari dar incarca-te cu energie de la printesa ta mica si gandeste-te ca Domnul ajuta mai devreme sau mai tarziu sa ne alungam norii din viata dar important este sa ramanem sanatosi pentru a aduce bucurii in viata noastra si a celor dragi. Comunicarea face minuni si desi stiu ca uneori avem nevoie doar sa plangem sunt sigura ca ai sa gasesti persoana potrivita careia sa-i spui oful tau si care va putea sa te insenineze cu niste sfaturi sau chiar doar cu simplul fapt ca te va asculta. Ai grija de sufletul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi ma bucur pentru tine ca vei reusi sa ajungi la Galati, eu iar ratez ocazia de a te intalni...

Roxa bafta cu documentele, sa ai spor la descalcit proceduri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Diana multumesc inca odata pentru cadou, sunt toata o parfumata cu ceea ce-mi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ieri am aflat ca una dintre prietenele cele mai bune este insarcinata, sunt foarte fericita ca in viata mea curand va intra un nou `` nepotel`` (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ladies o zi frumoasa sa aveti!

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2008, 12:41 PM
Post #114

V.I.P.

No pai mai repede ca cine stie cat dureaza?
si nu-ti mai iau nimic!
Ce faci de rev?
Aaaa vezi pana vin acasa,mergi de te intereseaza ce tre sa fac pentru patruped ca sa-l iau aici!!

+Quote Post
rozy
post Nov 19 2008, 12:55 PM
Post #115

Musafir

Nu merge sa-ti trimit mesaj pe elady....ti-am lasat offline pe mess.
Si de unde aflu ce-ti trebe pt caine? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Tre sa plec la munca, vorbim mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2008, 01:14 PM
Post #116

V.I.P.

Mergi la un veterinar. Tre sa stie ala ce trebuie facut ca sa pot sa-l scot din tara nu?
Fac comanda acum!!

+Quote Post
Diana.
post Nov 19 2008, 01:19 PM
Post #117

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru calatoria in UE a unui animal de companie este necesar carnetul de sanatate cu toate vaccinarile la zi.
In unele tari este obligatorie carantina (catelul sta la ei un numar fix de zile)
De asemeni, uneori se cere microciparea (vreo 50 de lei costa).

+Quote Post
kary_pink
post Nov 19 2008, 01:20 PM
Post #118

Musafir

Albi catelul are nevoie de pasaport european, vaccinuri la zi si microcip( Italia cere microcipul). Un medic veterinar te lamureste mai bine dar in mare cam de astea ai nevoie...

``Românii care au câini, pisicici sau orice alte animale domestice şi intenţionează să fie însoţite în periplurile lor în statele membre UE de patrupede, vor fi obligaţi să aibă un paşaport cu date referitoare la numele, specia, rasa, data naşterii, culoarea şi tipul blănii animalelor, numărul şi data implantării microcipului, data vaccinării antirabice şi fabricantul substanţei, testul serologic pentru rabie şi tratamentul pentru căpuşe. Paşaportul respectiv va fi eliberat de medicul veterinar, după ce acesta va verifica identitatea animalului şi va trebui să fie legalizat de direcţiile sanitar-veterinare. Fiecare paşaport va avea un număr unic care va fi alocat de Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVA). Pentru a exista un control riguros al migraţiei animalelor, proprietarii acestora trebuie să legalizeze paşaportul animalului la direcţia sanitarveterinară ori de câte ori îşi modifică datele de identificare.``

sursa: atac online

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2008, 01:30 PM
Post #119

V.I.P.

Multam! Ai auzit Oiseau? Cam asta tre sa faci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai is bagata in ceata! Vreau sa fac o comanda acolo unde a zis OIseu, si a date apare asa:
Initials:
Middlename:
Lastname:

M-a bagat in ceata initials (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 19 2008, 01:32 PM
Post #120

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Initale , bre.

+Quote Post

150 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:35 AM