![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
La mine e mai mare zapada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am stat aseara cumintica in casa, am lins vreo 2 beri si am bocit! Speram sa ma simt mai bine azi. Dar nu! Am ochii ca o broasca, ma doare capul, si au inceput iar ovarele! Dar bine ca, conform spuselor doctorilor si celor un milion 5 analize, sunt sanatoasa tun! O zi buna eladies!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Cleo, m-ai ucis nu doar cu zapada, dar si cu zona in care locuiesti. E visul meu sa locuiesc intr-un asemenea cartier. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
A nins si la noi, a nins si la noi! S-a pus vreu centimetru, doi, dar strazile si trotuarele sunt luna. Am venit cu noaptea-n cap la serviciu si-am finalizat o lista a listelor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce misto cata zapada Cleo si eu vreau zapezi asa mari acasa in Bv. Da' oricum cand ajungem acasa o sa urcam destul de des in Poiana si in Postavarul sigur dam de zapezi mari. O sa fac niste poze special pentru voi ladies. Abia astept sa mergem la ski. La noi in familie toti suntem extaziati de ski pt. mine ski-ul e una dintre cele mai mari bucurii pe care mi le aduce iarna.
Albinuto be strong. Asa-i Fanta poti sa-ti exteriorizezi sentimentele chiar de frica, poti lupta mai bine cu frica daca o exteririzezi. Ascunzand-o te poti consuma mai mult decat daca ti-ai exterioriza-o. Oricui in situatii stresante de sanatate ii e frica, e ceva firesc. hai ca greul a trecut. Acum urmeaza cateva zile refacerea si iese din spital. Operatiea daca nu sunt complicatii cand exista riscul de peritonita, nu-i mare scofala e usoara de tot. I se vindeca mai greu rana da' doctorii stiu ce trebuie sa-i faca asa ca nu-ti fa griji. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Fanta, tin pumnii si multa sanatate! Las' ca nimeni nu stie cat esti tu de 'strong'. Vino pe aici si spune-ti pasul, ca-ti face bine. Cleo, care va sa zica vrei sa-ti faci un zambet asa de alb, ca n-o sa iasa in poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . La noi inca n-au aparut, dar cand vor aparea le vanez si eu. Imi place zapada de la voi, dar privita de pe geamul casei. N-am mai fost la Ikea, ci la Auchan, dar n-am stat mult. Am dat o fuga la Bamboo, ca mai trebuia sa cumpar un cadou pentru un coleg (la noi e tombola de cadouri) si m-am lipit si eu de cate ceva (un bradut mititel f haios si un set cu canute, pun poze in weekend sa le vedeti). Se duce al meu azi la Ikea ca i-am dat lista. Azi sunt beteaga de mijloc. E prima data in sarcina cand ma doare, dar e normal. Numai ca diseara aveam petrecerea de Craciun si voiam sa trag si eu si Sara un dans, dar sa vedem cum ma prezint pana atunci. Mi-am facut bucle la par si ma simt 'pretioasa' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . MoN ce-mi place si mie ski-ul. Am de gand s-o pun pe Sara pe schiuri de mica. Albi (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , hai ca mai e putin si vii acasa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox, unde faceti petrecerea?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Teo m-am intristat citind povestea ta... Albi condoleante inteleg ce trebuie sa simti, nu spun mai mult dar inteleg eu am trait ieri o experienta cutremuratoare si sunt intoarsa pe dos.... ma gandesc acum ca toate problemele mele sunt egale cu zero in comparatie cu problemele altor oameni; ma simt neputincioasa si parca mi-a secat orice putere de a face ceva. glezna mea se vindeca, de luni poate renunt la carje... sunt cu moralul la pamant |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua
Ia nu vorbiti voi de vreme geroasa si urata ca eu azi am un drum pana la Bucuresti si apoi spre Italia si am nevoie de timp frumos ca sa ajung cu bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus tre sa ajunga si iub in aeroport la Venezia de la Milano cu bine...Ca da bre vine el sa ma ia pentru ca ii este prea dor sa astepte pana maine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si uite asa deja imi iau zborul de acasa, parca a trecut prea repede timpul si parca mai aveam 1001 lucruri de facut si 1001 persoane de imbratisat dar asta este...Ma duc la sora si la iub... O zi frumoasa si un weekend minunat ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, zbor usor! Apropo de zbor, sper sa fi ajuns si sorela in Noua Zeelanda. Azi chiar e ziua ei si i-am trims sms s-o felicit.
Bleky, bine ca se vindeca glezna. Imi pare rau ca te-ai intristat. Szi, la Zerillo's in Pta Romana. |
|
|
![]()
|
|
Nice! Distractie maxima!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:57 PM |
|