IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Dec 12 2008, 02:32 PM
Post #1131

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da tu ce ai?
Da sunt sanatoasa dar imi e rau de nu pot sa stau in picioare! Da' bine ca sunt sanatoasa!
Vreau sa plec mai devreme de la munca azi. Nu ne.au bagat banii asa ca weekendul asta voi sta pe cur acasa! Nu mai am bani! Si cica ii baga pe luni INCOLO. Probabil vinerea viitoare! Hate it to!
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Dec 12 2008, 02:34 PM
Post #1132

Musafir

Eu ma duc asa...la un control de rutina, dar sigur se gaseste ceva pe acolo de tratat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am plecat la sala. Va tuc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 12 2008, 02:54 PM
Post #1133

Musafir

QUOTE(Maàt @ Dec 12 2008, 02:09 PM) *
In afara de odihna, cum bine zice Teo: frunze de varza (crude, numurate) puse pe piele si apoi te infasori cu ceva (preferabil o pinza de cearsaf subtire) si stai in pat. Cred ca si unguentul Boilicil (acum ii zic crema dr. Boici) e buna, ca e din plante. Dar mai bine intrebi doctorul.

Di, multumesc mult de pont. Chiar ma gandeam la tine, in momentele astea cu dureri de mijloc. Trebuie sa fie cumplita artrita ta. Adevarul e ca pana nu treci printr-o durere asemanatoare, nu-l poti intelege pe cel care sufera.

Albi, ce ma bucur! Ma' dar te-au inspectat aia, nu gluma.
Eu o sa-mi iau prima, dar tare curioasa sunt daca va fi substantiala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Trebuie sa strang bani pentru nasterea Sarei, ca ma costa la medlife destul.

+Quote Post
albinuza
post Dec 12 2008, 05:28 PM
Post #1134

V.I.P.

Eu nici macar nu stiu daca voi rpimi o prima. Mai stau juma de ora si ma duc acasa. Inca nu ma simt bine! Dar totusi un pic mai bine!
Si tre sa ajung la spital sa platesc pentru ceea ce mi-au facut!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 12 2008, 05:58 PM
Post #1135

Musafir

Eu m-am gatit (mi-am schimbat bluza), mi-am retusat machiajul, m-am parfumat si sunt gata de petrecere, asta printre vorbit cu Parisul si trimis 1000 de mailuri. Nu stiu cum se trezesc si astia in al 19 lea ceas.

Albi, ia sa-mi spui cat te costa investigatiile, ca-s curioasa.
Va pup gagici si pe maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 12 2008, 06:16 PM
Post #1136

V.I.P.

25 de euro Rox! Asta la urgente. N stiu daca m-as fi dus la un cabinet particular cat ar fi costat!
Dar asa e rezonabil zic eu!

+Quote Post
Philia
post Dec 12 2008, 06:16 PM
Post #1137

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Distractie placuta, Roxi!

+Quote Post
kalua
post Dec 12 2008, 06:22 PM
Post #1138

Musafir

Distractie maxima, Rox, s-o dansezi pe Sara si sa nu te doara nimicuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

O saptamana tare tampita a fost asta. Dar nu-i nimic, urmatoarea nu va fi cu nimic mai buna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

25 de lei europeni e foarte uman, albi. Ai asigurare medicala?

+Quote Post
Roxana_
post Dec 12 2008, 06:29 PM
Post #1139

Musafir

Hai mersic fetelor!
Intre timp am mai machiat o colega si-mi place ce-a iesit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si plecam pana la urma la 19, ca sa ne 'lasam asteptate'.
Kari, sa vad daca pot dansa din cauza de mijloc. Astia au vrut sa te munceasca bine inainte de ziua ta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
25 eur este f rezonabil.

+Quote Post
Fanny
post Dec 12 2008, 07:31 PM
Post #1140

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Distractie faina Rox. Sa ne povestesti cum a fost! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iar a castigat CTP la categoria cel mai bun jurnalist al anului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

UPDATE: CTP este si cel mai bun analist al anului. Al doilea speech a fost simplu, dar foarte la obiect: "Se pare ca am ramas singura reduta care sa-l impiedice pe Mircea Badea -care vine calca totul in picioare - sa ia titlurile de cel mai bun jurnalist si analist!" (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 05:57 PM