![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i Roxi mi-a placut tare mult la concert, asa frumos a cantat si e asa modest, n-are nici un fel de aere si o voce puternica si frumoasa. Chiar intrecantece a spus ceva de genul ca cine nu bucura publicul n-are ce cauta pe scena. Foarte, foarte frumos mi s-a facut pielea gainii la multe din cantecele lui si a reusit sa ne faca sa simtim magia Craciunului nus daca ma credeti da' chiar asa a fost parca pe timpul concertului deja venise Craciunul chiar a si zis ca sa incercam sa simtim atmosfera aceea a Craciunului, eu chiar am simtit-o. Si mi-a starnit o pofta teribila de mers la colindat, teoretic doar daca mergem in Moldova la tara la rudele tatalui meu am putea merge la colindat, ca la noi la oras s-au cam pierdut traditiile, dar nu cred ca ajungem anul asta, desi acolo iarna e ca in povesti, atata e de frumoasa.
Mai spunea ceva de criza asta finaciara, dar mai ales criza din cultura si chiar ca are dreptate, concertele in provincie nu-s asa dese ca in Bucuresti si foamea de concerte exista ca dovada ca multi se duc sa isi vada artistii favoriti. Daca stau si ma gandesc de cand n-am mai fost la teatru sau la un concert simfonic, tare multa vreme a trecut. Chiar si acum m-am dus mai mult de dragul fiica-mii ca sa vada cum e la un concert, cam fara tragere dar am venit asa de bucuroasa ca m-am dus, tare mi-a placut. Cred ca o sa-mi iau si un CD cu el. Eu nu prea eram fan, dar acum am mult mai mare drag fata de cantecele lui. Ce mi-a mai placut tare de tot ca reuseste sa rezoneze foarte bine cu cei din sala. Sa aveti o seara faina ladies. Mircea Badea cel mai bun jurnalist al anului sper sa mai existe altii care sa-l faca sa nu ia vreodata acest premiu pt. simplu fapt ca nu-l merita. Mie mi se pare de multe ori mahala ieftina ce face Mircea Badea. This post has been edited by Master of Norules: Dec 12 2008, 10:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu am fost la cumparaturi si iar am uitat sa-mi iau balsam (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Cred ca nu m-am mai spalat cu balsam de doua saptamani.
Rox distractie placuta si sa te lasi admirata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca stiu ca afara aveti frig. Ma gandeam cum ar fii sa avem si aici temperaturi din astea pe langa frigul din casa...Cred ca m-as urca pe pereti. Chiar ca e putin 25 euro pentru toate alea Albi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am o pasare de la tara si ma gandeam sa o fac la cuptor da' oare nu o iesi tare? Ca astea de la tara sunt mai atoase... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hey, yo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai faceti, bre? Eu astazi timp de vreo 6-7 ore am confectionat si legat fundite rosii pe felicitari si apoi inca vreun ceas jumate am bagat felicitari in plicuri. Bine ati venit la noi pe vapor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai de vreo ora am ajuns acasa. Cred ca la noapte voi avea cosmaruri cu o armata de fundite rosii care ma ataca. Oricum ma doare spatele de nici nu mai stiu in ce pozitie sa stau. Scorpirescu chinez mic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Later edit: Dar maine seara ma duc sa ma imbat si sa ma destrabalez in ceva bomba. Ziua lu' cumnatica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (iubitul sora-mii that is) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa deci, faci munca de chinez batran. Nu stiam de ce nu mai apari pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt ca un balon. Daca bagi acul, fac poc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am avut pot luck azi, am mancat (mai bine zis amestecat) muuulte feluri, plus desert. Buuuun! In rest, am desfacut cadourile de Craciun (ne facem cadouri intre noi, in departament) si bineinteles, pe cand sa vin acasa s-a trezit un customer ca-i trebuie un expedite. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai merg marti si joi (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) , mai mult ca sa pazesc firma ca productie nu mai avem pana in 5 ianuarie. Acum ma pregatesc pentru party a la Caraibe. (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
Măi si ce-a mai nins (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi aveam party-ul de Crăciun cu colegii si pt ca ningea intr-un hal fara hal am decis sa stau acasa. Si-am muncit ca un erou si tocmai m-a sunat o colega sa-mi spuna c-au facut tombola si-am castigat marele premiu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) 2 nopti la nu stiu ce hotel mai acatari (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pe bune daca nu incepe sa mi se faca frica. Eu aia norocoasa? Norocul meu e muncit, genul asta de pleasca incepe sa ma puna pe ganduri. Sa ma duc sa trag vreun loz in plic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar sa scap de-o grija. Osa inceapa sa ma urasca colocatarii cubicle-urilor de la munca ca vad ca rad tot in ultima vreme, si mai frumos este ca nici nu-s de fata cand sint cadorisita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Vad ca impachetati cadouri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nici nu le-am cumparat inca. Roxi apropo de whitestrip-uri ma pregatesc pt la vara, ti-e clar nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt pe metereze! Asta din cauza ca al meu coleg nebun, pentru ca ieri nua gasit nush ce piese,s-a hotarat sa ma cheme azi la munca. Si eu nu am ce sa fac aici. Da chiar nimic!
Da o frec si io, si o sa fiu si platita... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sambata minunata eladies! Aaa nu mai stiu cine m-a intrebat daca am asigurare. Am nu stiu ce formular E si un nr. Dar nu am medic de familie aici, si de asta a trebuit sa platesc. Dar daca ar costa atat toate analizele astea si in Romania, ar fi tare bine!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Neata! Haideti la cafea
(IMG:http://manhattanscoffee.com/images/coffee1_3xo6.jpg) Si ceva mic dejun (IMG:http://chocolateandzucchini.com/archives/images/breakfast/breakfast.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2287/2405336562_5312094339.jpg) Cleo ce tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Felicitari! Cand trebuie sa plecati? Distractie placuta, baga si un bilet la loto ca nu se stie niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu-ti mai face ganduri negre! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
BG, multumim de tratatie! Cleo, ce tare! E musai sa te tii de norocul asta, care a 'picat' pe capul tau. MoN eram sigura ca astea iti vor fi impresiile de dupa concert. Scorpi, cam rar pe la bar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Distractie placuta diseara! Hai sa va povestesc si eu ce frumos a fost la petrecerea noastra de Craciun: restaurantul arata f bine, era si spatiu de dans, mesele erau bordate de niste canapele, in mijloc o soba gigantica in forma de cilindru. Mancarea ff gustoasa, cu specific italienesc. Au venit colindatori, pe care i-am ratat (ca nu se mai terminau mailurile de la francezi), un magician (f haios si cu simtul umorului, dar n-am reusit sa vad poantele ca nu eram in primele randuri), o pereche de dansatori sportivi f draguti si momentul cel mai asteptat cadourile. Sunt ff incantata c-am primit cel mai frumos cadou de 4 ani (de cand organizam noi acest obicei) si anume un jurnal pentru bebe (in care se pun poze cu momentele importante de pana la 1 an, cu membrii familiei etc). Albumul e cu iepurasi. La 11:30 a trebuit sa plec, ca mijlocul ma cam deranja, dar tot am prestat un meniaito cap-coada, ca-mi ziceau colegii ca ma duc ei la spital daca se hotaraste Sara sa apara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sambata viitoare avem party-ul si la al meu. Ma voi imbraca la fel si atunci imi voi trage si-o poza, ca sa ma vedeti si voi. Sunt mai bine cu mijlocul azi, in sensul c-am reusit sa ma incalt si sa fac un drum pana la plafar. Mi-am luat ulei de 'Ti tree' (asa scrie pe cutie) si unguentul recomandat de Di. Acum astept sa-mi raspunda dna doctor la sms sa vad daca il si pot folosi. Chiar daca-i din plante, unele nu-s recomandate in sarcina. Pe prospect nu scrie nimic. Si-am mai luat ceva tot pentru mijloc 'Harpagophyt Gel'. Di, vezi ca-i bun si pentru artrita. |
|
|
![]()
|
|
Da, am vazut si eu un ulei din asta "ti tree'' dar nu l-am luat ca m-am gandit ca daca nici macar corect nu scrie pe el ce pretentii pot sa am? Poate am gresit?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, cred ca asta trebuie sa fie. Las' ca-l bag eu in uz si-ti spun cum sterge geamurile. De fapt, am mai spus, principala mea problema sunt oglinzile de la un dulap.
Ma duc sa pun rufele in uscator si inca un program la masina! V-am pupat gagici si spor la treburi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:59 PM |
|