IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Dec 13 2008, 03:14 PM
Post #1161

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Citatul pe care l-ai dat tu nu mai este scris de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu vazusem ca s-a si raspuns la articolul ala...Dar vad ca oricum ce s-a scris acolo e citat dintr-o carte....
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Dec 13 2008, 03:20 PM
Post #1162

Musafir

Pentru ca erau f multi arabi pe acolo, imbracati cu robe din alea si erau si ocupati cu alte persoane. Dar sunt sigura ca de acolo as fi cumparat cea mai buna traducere a Coranului. Ideea e ca nu l-am identificat pe raft.

+Quote Post
Diana.
post Dec 13 2008, 03:43 PM
Post #1163

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru cine citeste Biblia, Talmudul, Coranul, Invataturile lui Gautama Buddha (intemeietorul treligiei budiste): O sa fiti uimite de cite asemnari sint. Ceea ce inseamna ca nu e nici o coincidenta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Berbe, poti citi si Islamul.

+Quote Post
Philia
post Dec 13 2008, 03:45 PM
Post #1164

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

De acord cu tine, Di! Difera doar numele celui care e 'Dumnezeu' si unele lucruri, care mie mi se pare ca tin de cultura, nu de religie....
Nu ca io le-as fi citit, dar am citit despre interpretarile cartilor si la concluzia asta am ajuns... Off, mi-e ciuda!

+Quote Post
Diana.
post Dec 13 2008, 03:57 PM
Post #1165

Fondator eLady.ro

Iaca ca am uitat sa o intreb pe Berbe: dar habibi al tau se intereseaza de religia ta , asa cum te interesezi tu de a lui? I-ai povestit, asa cum probabil iti povesteste el?

+Quote Post
Cleo
post Dec 13 2008, 04:06 PM
Post #1166

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies,

intai si-ntai sa va pun 2 poze din dimineata asta, copacul are crengutele imbracate in gheata de cand cu ploaia inghetata de acum cateva zile si straluceste in soare de parca-i impodobit cu luminite, n-am reusit sa prind imaginea mai bine de-atat

azi noapte au trecut camioanele pt dezapezire pe la 3AM si mai intai trece unul care ia zapada de pe margine si-o pune in mijlocul drumului (s-a vazut in pozele de zilele trecute) apoi trec alte 2 paralel unul o aduna si-o sufla in remorca celui de-al 2-lea. Baiul e ca o fac fluierand si tziuind intr-un hal fara hal apoi li s-a stricat masinaria fix in fata casei noastre si de-acu pe langa piuituri se auzea si motorul hodorogind (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tare 'bine' mi-a cazut.

azi noapte ma gandeam ce sa fac eu cu biletele la hotel daca-s numai pt cele din downtown Montreal?? Asta in conditiile in care trebuie sa mergem toti 3 dar mai ales in conditiile in care locuim la 10-15 minute de centru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca sint valabile si in alte orase e super daca nu ma tem ca n-o sa beneficiem de ele, macar le dau cuiva cadou.

cuvantul Jihad a capatat un inteles care starneste ura si care din pacate e preluat si de prostimea araba, no offence intended si vanturata cu aere de superioritate. Am discutat acum cativa ani cu un astfel de arab pe care l-as caracteriza drept fanatic. De fapt mai corect ar fi sa spun c-am incercat sa purtam o discutie insa razboiul sfant 'dictat' de Allah e o 'datorie' a lor samd nici nu vreau sa-mi amintec ca m-apuca sila. Am cunoscut si oameni tare faini insa de data asta aveau un alt nivel de educatie si cred ca aici se reduce totul cand vine vorba de imaginea pe care o proiectam interlocutorilor si de-acolo lumii in general

s-aveti o zi faina

+Quote Post
berbecutza
post Dec 13 2008, 04:07 PM
Post #1167

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

Habibi stie destule, nu numai de religia mea si a lui. Invat multe lucruri de la el, este un om citit si destupat incat sa nu ma turuie el pe mine cu religia lui (cum se pare ca ai impresia) ci mai mult il intreb eu. Nu-mi face rau sa stiu mai multe lucruri despre lumea care ma inconjoara, zic eu.

This post has been edited by berbecutza: Dec 13 2008, 04:11 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 13 2008, 04:25 PM
Post #1168

Fondator eLady.ro

Cleo, daca vreodata mi-o veni sa plec din tarisoara asta, Canada voi alege. Din cauza fotofrafiilor tale cu zapada. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Berbe, nu te umfla, ca teumfli degeaba .Cum nu ai noi pe tine te vedem "manifestindu-te" nu crezi ca era normal sa ma gindesc la asta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 13 2008, 06:13 PM
Post #1169

Membru de Onoare

Member No.: 265

Si asa perpecutzo, ti-ai luat habibi arab, a? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aoleo Cleo ce aiurea! Cred ca te-ai trezit de dimineata cu dureri de cap...Si in legatura cu fotografiile asa-i! Faci o reclama buna de numa-numa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si pe la mine cam bate vantul prin frigider. Ma refer la mancare gatita ca racituri se gasesc. Trebuia sa fac cocosul ala insa astazi n-am mai avut timp asa ca trebuie sa ma incumet maine (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Hai sa va cinstesc cu un vin fiert ca e numai bun pe vremea asta (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

(IMG:http://www.delongwine.com/news/wp-images/mulled-wine.jpg)
(IMG:http://studentoffice.ie.edu/Gluehwein-thumb.gif)

+Quote Post
3A
post Dec 13 2008, 06:15 PM
Post #1170

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

mmm, BG acum m-am delectat si eu cu micul dejun, multumesc!

Cleo, a dat norocul peste tine, tin pumnii sa nu fie in downtown (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nasol cu masinile alea...

Roxi, suna tare fain petrecerea voastra!

Mon sa stii ca eu abia aici am reusit sa ma duc la concert cu Hrusca, si intr-adevar m-a topit atmosfera. El locuieste aici dar in fiecare an de Craciun se duce acasa.
Mi se pare un tip nemaipomenit!
Pesca, cum a fost la petrecere?

Fetele, am avut si eu o petrecere aseara si m-am simtit excelent, am dansat de am rupt! M-am simtit o rasfatata si mi-am adus aminte de vremurile din faculta.
Buuun exercitiu dansul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:15 PM