IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Dec 14 2008, 01:58 AM
Post #1181

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

noi am impodobit bradul de sambata trecuta, beat ya! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azi am fost cu fii-mea la ora de pian (n-o prea pasioneaza in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) desi a invatat acordurile si e bunicica) si iar am zambit la forfota dintre zidurile care par pustii de-afara. Profii sint tineri in proportie de 95% si e placut sa vezi cum oameni de toate varstele se scurg in and out pe usi cu cate un instrument in mana. Inainte sa plecam noi a intrat tata si fiu, baiatul s-a dus la ora de baterie, tatal la chitara. Isi luase si sotul meu ore de chitara insa asta vara o intamplare anume i-a taiat cheful de exersat. Acum chitara sta si suspina in dormitor ca n-o prea baga nimeni in seama, o mai ia fii-mea la zdruncinat racnind : 'You've got the beeeest of both worlds' signed Hannah Montana (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)

apoi am fost la niste cumparaturi si culmea culmilor la 500 de m de casa s-a blocat traficul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) un nene c-o masina de depanat se pusese de-a curmezisul pe cele 2 benzi ale bulevardului sa-i salte masina omului din garaj si toate astea au durat pe ceas 20 de minute. M-a amuzat ca lumea se impacientase initial insa n-a claxonat nimeni (din cel putin 50 de masini adunate) apoi a inceput care cum sa-si curete gheata de sub bumper, sa puna apa de curatat geamuri, era o activitate foarte intensa pe bulevardul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ne gasise pe toti harnicia

eu am si vin al si rosu neah neah naaah nah ! a cumparat sotul meu must si l-a tranformat in vin la magazin, am iesit cu litrul la vreo 3-4 dolari si ne laudam cu niste Chardonay si Merlot (parca) oricum a iesit bun deci eu va poftesc la vin fiert, am creat si atmosfera pe-afara dupa cum vedeti dau foc si la cuptor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sa tot povestim
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 14 2008, 10:06 AM
Post #1182

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Vin fiert hhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ce bun, noi facem cand venim de la ski sa ne incalzim sau luam in termos cand mergem la ski si bem cel care conduce bea mai putin. Oricum eu nu pot bea nu stiu cat, ca ma apuca ameteala si nu-mi place sa fiu ametita.
Ce fain cu mustul transformat in vin. Mama facea vin in vremea copilariei mele si cand facea vin beam la must cat era must, tare bun era.
Cleo da' tot uitasi sa zic daca se mai intampla evenimente puneti doape in urechi. Si noi acasa avem niste vecini ii apuca harnicia pe la ore d-astea 1-2 noapte si bocane si trantesc de zici ca se muta si asa imi bag dopurile in urechi si nu mai aud nimic.
Pai daca tot n-aveati ce face macar sa mai mesteriti la masina, puteati trage si o bulgareala la cata zapada aveti ce fain. Si eu va invidiez de atata zapada, da' cand ma gandesc la temperaturile alea mici mici, brrrrrrrrrrrrrrrr nu mai sunt chiar asa incantata.
O zi faina sa aveti gagics.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 14 2008, 10:09 AM

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 14 2008, 11:00 AM
Post #1183

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata fetelor! Vad ca sunteti cuprinse de spiritul sarbatorilor bine de tot! Ceea ce e foarte bine. Eu am fost aseara la cumparaturi si am cheltuit 9 milioane (nu ma intrebati pe ce, ca nici eu nu stiu bine) Bradul o sa-l fac weekendul viitor. In acest weekend am facut curatenie. Azi fac si bucataria si gata! Am scapat!

In rest, sunt bolnava. Ma simt foarte rau, dar tot trag de mine sa fac cate ceva prin casa. Daca ma pun in pat, nu ma mai ridic...

+Quote Post
Roxana_
post Dec 14 2008, 11:02 AM
Post #1184

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Cleo, superbe pozele cu pomii! Zici ca-s ireale.
Pesca si 3A, pai dansul e cea mai buna metoda de deconectare, a mon avis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Fanny, las' c-apar ele (planurile) pana de revelion. Daca s-ar intampla sa-l petrec acasa cu al meu, tot as fi incantata. De data asta, o sa mergem la o petrecere in Bucuresti cu grupul nasilor.
BG, la noi e musai sa mearga Mr. sa faca cumparaturi ca suntem in plop. Ne-a salavat mama aseara cu o supa cu galuste din rata de tara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Vreau sa fac astazi niste cartofi cu rozmarin la cuptor si cu friptura de pui (separat).
Am cantat si eu la chitara in tinerete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar acum am vandut-o ca ma tot incurcam de ea prin casa.
Am mari probleme cu ai mei si cu sotul ca nu prea ma lasa sa fac treaba si eu ma simt aiurea sa vad cum altul munceste si eu doar stau si ma uit.
Astazi mai avem un hop, trebuie sa ne decidem ce facem cu surplusul de carti. Au ajuns dusmanii nostri, in sensul ca nu mai avem pe unde sa le asezam, iar in camera Sarei nici nu incape vorba. Mai ales ca majoritatea sunt vechi si cred c-au inglobat la praf in ele...
Lost si eu imi deschid bradutul meu bibelou de acum. Mi-i drag! Cleo, si daca l-ati impodobit, nu crezi c-ar trebui sa-i faci si-o poza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) asa pentru ochisorii nostri?!
Szi, multa sanatate! Vezi ca zicea Kalua de un medicament eficient aici.

+Quote Post
Philia
post Dec 14 2008, 12:22 PM
Post #1185

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Eu azi incropesc ceva de mancare...a la pokemon! Nu stiu ce-o iesi, dar cred ca va fi manacbil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Roxi, nu ai cui sa mai faci cadou din carti?

+Quote Post
Diana.
post Dec 14 2008, 12:32 PM
Post #1186

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Rox, sau sa le vinzi unui anticariat care vine si le ia de acasa? Eu sint nitel nebuna cu cartie, nu le-a putea da dau vinde. La mama acasa cred ca avem peste 3.000 de volume, avem carti si sub pat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 14 2008, 01:18 PM
Post #1187

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Sau le poti face o bucurie prietenilor amatori de carti, Roxi chemandu-i sa-si aleaga ce vor dintre ele si apoi cu restul vezi tu ce faci.
Ce fain ca v-ati impodobit bradul. Noi de abia pe 19 ajungem acasa si atunci tre' sa luam brad, globulete si eu caut, am gasit ceva la Kaufland din sticla ca nus nu-mi plac deloc cele din plastic, peste cateva zile e ziua lui mr. Mon si asa ca tre' sa pun de un tort. Musafiri nus daca o sa avem, poate vine prietena mea sau poate ne tulim la restaurant.
Si mie imi e greu sa ma despart de carti. Am vreun raft in biblioteca cu carti in ungureste ale mamei si nu le mai citeste nimeni, ca eu doar spelling stiu pe ungureste si parca tot nu ma indur sa le dau.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 14 2008, 01:20 PM

+Quote Post
Fanny
post Dec 14 2008, 02:32 PM
Post #1188

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si ai mei sunt atasati de carti, dar de mine nu s-a prins microbul. Nu-mi doresc sa le pastrez dupa ce le citesc si nici n-as avea unde. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De`asta pentru mine functioneaza foarte ok imprumutul de la sora mea, de la biblioteca samd.

+Quote Post
Cleo
post Dec 14 2008, 03:16 PM
Post #1189

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

suna bine ce gatesti Roxa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
copilul a vrut sa doarma cu mine si atata s-a foit ca n-am dormit deloc. Pe la 11 ma bag sub patura poate adorm un pic.
Bradul meu e aproape identic cu cel de anul trecut, am un set de globuri pe care nu-l arunc doar ca sa iau altele. Par din sticla dar sint din platic asa ca se pastreaza intacte. La noi ninge ca la potop. Urasc iarna! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Eu n-as da cartile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2008, 03:24 PM
Post #1190

Membru de Onoare

Member No.: 265

Eu m-am apucat sa fac mancare si fierb la carnea asta de pasare de ma apuca toate cele (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Bradul inca nu l-am facut, astept cuminte pana in ajun. Trebuie sa merg dupa cadouri si tot aman. Nici eu n-as da cartile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 11:55 AM