IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Dec 14 2008, 03:39 PM
Post #1191

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

'neata fetele!

eu sunt azi facuta varza!
planuiam si eu un concediu cu un grup organizat in Jerusalem pentru 2 saptamani...
Si vroiam sa merg cu fi-miu...Dar am un ex...sa nu zic! si nu-l lasa pe fi-miu si i-a facut si capul afis ca o sa mor pe acolo daca ma duc si eu..
Asa ca-s intr-o situatie de 2 lei...cand iti vine sa-ti dai cu pumnii in cap ca ai de-a face macar tangential cu un...
L-am intrebat cu frumosul: de unde stii tu ce se poate intampla acolo - pai a intrebat el in Romania...
Stau si ma intreb: cum oi fi fost asa de chioara cand l-am cunoscut? si n-am vazut cat e de ingust la minte?
Cel mai tare ma oftica altceva - eu sunt cu treaba, eu sunt cu banii, eu cu grijile!
si el hotaraste pe banii mei!
Dar ma rog, asta e...

Ma duc sa ma tratarisesc cu o cafeluta si va invit si pe voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2008, 04:24 PM
Post #1192

Membru de Onoare

Member No.: 265

3A uite aici o cafeluta fierbinte

(IMG:http://www.homebarista.com.au/attachments/Image/Rosetta-sml.jpg)

Hai incearca sa-ti revii, calmeaza-te si ia niste decizii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 14 2008, 04:42 PM
Post #1193

Musafir

Aoleu 3A, n-as vrea sa fiu in pielea ta in acest moment. Imi pare sincer rau! O vacanta la Jerusalem as zice eu ca-i un 'must' pentru orice crestin. Noi inca n-am ajuns acolo, planuiesc in secret pe mai tarziu, cand om fi ceva mai maturi spiritual (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Fetelor, mie-mi sunt dragi cartile de mor. Nu le-as da in ruptul capului. Ideea e ca am multe de matematica, chimie etc. Literatura n-o sa arunc niciodata. N-am apucat sa le luam la mana, c-a venit un unchi pe la noi si-a stat cam mult. Sper sa mai aiba chef barbata-miu de aceasta operatiune acum.
Cleo, nici cartofii n-am apucat sa-i fac, ca m-a sunat maica-mea sa ma anunte ca mi-a pregatit ea ceva.

+Quote Post
Fanny
post Dec 14 2008, 04:55 PM
Post #1194

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

3A, bine c-ai scapat de el (chiar daca nu cu totul)! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Parintii mei au fost in vara si s-au intors incantati de la Ierusalem. In ciuda problemelor de sanatate si a caldurii, s-au simtit excelent.

+Quote Post
pescarush
post Dec 14 2008, 04:59 PM
Post #1195

Musafir

3A, imi pare rau. Sincer, ma asteptam din partea lui. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pacat ca e copilul la mijloc. Te sun mai tarziu un pic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

L.E. tu nu ai sole custody? Te-ai interesat daca ai nevoie de semnatura lui in cazul asta?

This post has been edited by pescarush: Dec 14 2008, 05:07 PM

+Quote Post
Cleo
post Dec 14 2008, 05:57 PM
Post #1196

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nasol 3A! La noi in asigurari sint extra precauti cand vine vorba de excursii in strainatate. De exemplu majoritatea tarilor africane sint refuz clar. In Israel singura zona pe care nu o acceptam este fasia Ghaza in rest nici o problema. E pacat sa rateze batetelul tau o ocazie care-i posibil sa fie unica. Deci copilul desi are pasaport are nevoie de consimtamantul lui taica-sau ca sa iasa din Canada?

+Quote Post
3A
post Dec 14 2008, 06:14 PM
Post #1197

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pupici,

Multzam de cafea BG, mi-a picat la fix (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

M-am mai linistit nitel. Si am luat ceva decizii....
Pe de o parte, Roxi si eu m-am gandit la fel, ca poate e mai bine sa mai astept nitel, poate o mai trebui sa "crestem"
Pe de alta parte, desi am sole custody, asa cum stii si tu Pesca, asta cu plecatul din tara inca n-am lamurit-o ca sunt unele tari care cer scrisoare de la tata ca i-a dat voie copilului.
Dar nu e doar asta, ce m-a enervat cel mai tare e ca e manipulant! Adica nu a spus din prima ca nu-l lasa, l-a luat la invartit ca e mic si poate sa moara, apoi am rasturnat situatia ca i-am zis copilul sa vorbeasca cu preotul care organizeaza si s-a mai linistit.
Saptamana trecuta de fata cu copilul a zis ca merge cu mine sa faca declaratia, si acum a trantit-o ca nu-i da voie...

Asa-i Fanny, asta e alinarea, ca am scapat de el, ma lovesc doar de chestia asta...

Asa cum am vorbit si cu fi-miu problema nu e ca e un fricos, problema e ca ma opreste pe mine sa fac lucrurile care-mi plac cel mai mult (si vorba lui fi-miu si reciproca e adevarata...)

No, asta e, a ramas ca daca preotul mai organizeaza excursia si la anul, mergem precis daca nu are nevoie de smenatura (trebuie sa sun la consulatul tarii si sa intreb, la pasapoarte mi-a zis ca daca am pasaportul n-am nevoie de scrisoare)

Cleo, uite ca asta n-am stiut ca sunt unele tari pe care ti le refuza asigurarile...

Gata, hai ca v-am facut capul afis, dar nici nu stiti ce bine mi-au prins gandurile voastre bune!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 14 2008, 06:22 PM
Post #1198

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

3A, imi pare rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dar care e motivul pentru comportamentul lui? El chiar crede ce spune sau..este intentionat?

+Quote Post
Roxana_
post Dec 14 2008, 06:24 PM
Post #1199

Musafir

3A (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) sa rogi pe cineva sa-ti aduca niste mir de acolo. Las' ca poate la anu' pustiul tau e mai copt si va percepe altfel acest 'pelerinaj'. Mai tineti minte povestirile lui Fleur despre Ierusalim?

+Quote Post
3A
post Dec 14 2008, 06:27 PM
Post #1200

Incurabil

Din pacate, chiar crede ce spune. E ciudat ca lui ii lipseste total orice fel de colaborare, adica el aseara mi-a spus ca EU pun copilul sa aleaga, ca orice copil ar vrea sa mearga, deci eu l-am bagat la mijloc...
Problema e total diferit, eu nu l-am pus sa aleaga, doar am vrut sa-i fac copilului o placere.
Dar uite asa zic sa va fereasca Dumnezeu sa dati de asemenea specimene in viata, ca eu n-am crezut ca exista asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dar din pacate nu e unicat...

Roxi, uite ca la asta nu m-am gandit, ai dreptate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Daaa, mi-au mangaiat sufletul povestile ei.

+Quote Post

150 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 10:56 PM