![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta am pus si io, da nu eram sigura na!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si acum cine imi zice si mie nr meu de mobil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, esti simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kary, daca ajungi si prin capitala, da de stire, ca tare-as vrea sa te intalnesc, asa cu burta la gura cum sunt acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ieri m-am simtit cam rau si mi-a incoltit in minte ideea de a lucra de acasa la viitoarele stari de acest gen, dar am stat de vorba cu fetele si nu prea-i bine sa creez un precedent. Se streseaza sarmanii francezi si in plus, probabil, ca ma vor deranja si in luna a 9 a (cand eu imi iau concediu pe bune). Asa ca mai bine stau in banca mea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
bonjour eLadyes,
n-am apucat sa intru sa va salut de dimineata am o zi incarcata rau dar sunt plina de energie Teo, stiu ca nu e usor dar nu te lasa! fruntea sus! vorba lu' mama "noi sa fim sanatosi ca belele curg gārla". Sunt sigura ca vei gasi pe cineva sa te asculte; nu e bine sa tii tot in tine trebuie sa te descarci. Ai grija de tine Albi ce fain ca mergi acasa ! si eu poate dau o fuga sa imi colind parintii dar nu prea mai am zile de concediu... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza gagici! Mai ce guralive sunteti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
N-are omu' timp 2-3 zile sa intre si apoi trebuie sa-si ia juma' de zi sa va citeasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) B_G_ ce ma bucur ca te vad!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Io nu-s gravida. Sper! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In rest, liniste si pace pe frontul de Vest. Sper doar ca nu e linistea dinaintea furtunii! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) V-am pupilit, revin mai tarziu. E.L. A, ca mi-am amintit, BG. Ne-am imbogatit si noi familia cu o "fetita". E o catelusa, bichon poo. Anyway, ma bucur ca esti bine, si vorba fetelor, vom apela la sfaturile tale specializate. This post has been edited by pescarush: Nov 19 2008, 02:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu m-am intors de la Roma, a fost foarte frumos..cu mici exceptii, cand am timp deschid un topic cu poze si va povestesc. Mai am cateva zile de concediu in care incerc sa inghesui cat mai multe lucruri, si plati de facut, si curatenie generala. Vineri plec pan la Brasov, ma intorc sambata seara, duminica sper eu sa bag somn la greu si luni iar la munca..nu vreauuuuu!!!
E bine acasa! Vreau sa castig la LOTO si sa ies la pensie.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Am ajuns cu o ora mai tarziu la birou din motive de lene cronica. Am picat lata aseara in pat, eram rupta de oboseala. Si am avut o zi plina de treaba, normal! Albi, bine ca ai rezolvat-o cu venitul in tara. Iti iei catelul acolo? Cine o sa aiba grija de el cat esti la serviciu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Roxi, sa ai grija de tine si sa nu-i lasi sa te streseze prea tare ca n-ai voie! Teo, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fanta, wb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Catelu' e uminte si sta singurica in casa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nervi in continuare! Omor juma' de firma azi, pemotive de incompetenta! (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, abia astept sa ne povestesti despre Roma. Bine-ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si concediu placut in continuare!
Pesca, ce-ti face Praslea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pe mine m-a apucat o lene cronica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai am chef de nimic, abia ma tarasc. Abia astept sa se termine programul. Azi la 5.30 sparg usa firmei.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta am pus si io, da nu eram sigura na!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si acum cine imi zice si mie nr meu de mobil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi, am patit eu asa o data. Eram la un magazin sa-mi platesc ceva rata, si mi-a cerut nr. de telefon de-acasa. Am avut asa un blank moment, ca a trebuit sa-mi scot celularul sa ma uit in lista de adrese. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Radea si aia de la Customer service de mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:36 AM |
|