IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 19 2008, 01:35 PM
Post #121

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Asta am pus si io, da nu eram sigura na!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si acum cine imi zice si mie nr meu de mobil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Nov 19 2008, 02:10 PM
Post #122

Musafir

Albi, esti simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kary, daca ajungi si prin capitala, da de stire, ca tare-as vrea sa te intalnesc, asa cu burta la gura cum sunt acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Ieri m-am simtit cam rau si mi-a incoltit in minte ideea de a lucra de acasa la viitoarele stari de acest gen, dar am stat de vorba cu fetele si nu prea-i bine sa creez un precedent. Se streseaza sarmanii francezi si in plus, probabil, ca ma vor deranja si in luna a 9 a (cand eu imi iau concediu pe bune). Asa ca mai bine stau in banca mea.

+Quote Post
blekytza
post Nov 19 2008, 02:28 PM
Post #123

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

bonjour eLadyes,

n-am apucat sa intru sa va salut de dimineata am o zi incarcata rau dar sunt plina de energie

Teo, stiu ca nu e usor dar nu te lasa! fruntea sus! vorba lu' mama "noi sa fim sanatosi ca belele curg gārla".
Sunt sigura ca vei gasi pe cineva sa te asculte; nu e bine sa tii tot in tine trebuie sa te descarci.
Ai grija de tine

Albi ce fain ca mergi acasa !
si eu poate dau o fuga sa imi colind parintii dar nu prea mai am zile de concediu...

+Quote Post
pescarush
post Nov 19 2008, 02:47 PM
Post #124

Musafir

Neatza gagici! Mai ce guralive sunteti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
N-are omu' timp 2-3 zile sa intre si apoi trebuie sa-si ia juma' de zi sa va citeasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
B_G_ ce ma bucur ca te vad!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io nu-s gravida. Sper! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In rest, liniste si pace pe frontul de Vest. Sper doar ca nu e linistea dinaintea furtunii! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
V-am pupilit, revin mai tarziu.

E.L. A, ca mi-am amintit, BG. Ne-am imbogatit si noi familia cu o "fetita". E o catelusa, bichon poo. Anyway, ma bucur ca esti bine, si vorba fetelor, vom apela la sfaturile tale specializate.

This post has been edited by pescarush: Nov 19 2008, 02:59 PM

+Quote Post
fantasy
post Nov 19 2008, 02:59 PM
Post #125

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Eu m-am intors de la Roma, a fost foarte frumos..cu mici exceptii, cand am timp deschid un topic cu poze si va povestesc. Mai am cateva zile de concediu in care incerc sa inghesui cat mai multe lucruri, si plati de facut, si curatenie generala. Vineri plec pan la Brasov, ma intorc sambata seara, duminica sper eu sa bag somn la greu si luni iar la munca..nu vreauuuuu!!!
E bine acasa! Vreau sa castig la LOTO si sa ies la pensie.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Nov 19 2008, 03:21 PM
Post #126

Musafir

Hello!

Am ajuns cu o ora mai tarziu la birou din motive de lene cronica. Am picat lata aseara in pat, eram rupta de oboseala. Si am avut o zi plina de treaba, normal!

Albi, bine ca ai rezolvat-o cu venitul in tara. Iti iei catelul acolo? Cine o sa aiba grija de el cat esti la serviciu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Roxi, sa ai grija de tine si sa nu-i lasi sa te streseze prea tare ca n-ai voie!

Teo, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Fanta, wb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2008, 03:33 PM
Post #127

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Catelu' e uminte si sta singurica in casa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nervi in continuare! Omor juma' de firma azi, pemotive de incompetenta! (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Nov 19 2008, 03:35 PM
Post #128

Musafir

Fanta, abia astept sa ne povestesti despre Roma. Bine-ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si concediu placut in continuare!
Pesca, ce-ti face Praslea?

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 19 2008, 03:42 PM
Post #129

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pe mine m-a apucat o lene cronica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai am chef de nimic, abia ma tarasc. Abia astept sa se termine programul. Azi la 5.30 sparg usa firmei.

+Quote Post
pescarush
post Nov 19 2008, 04:06 PM
Post #130

Musafir

QUOTE(albinuza @ Nov 19 2008, 06:35 AM) *
Asta am pus si io, da nu eram sigura na!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si acum cine imi zice si mie nr meu de mobil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Albi, am patit eu asa o data. Eram la un magazin sa-mi platesc ceva rata, si mi-a cerut nr. de telefon de-acasa. Am avut asa un blank moment, ca a trebuit sa-mi scot celularul sa ma uit in lista de adrese. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Radea si aia de la Customer service de mine.

+Quote Post

150 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:36 AM