![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pana la urma tot raul spre bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu zic asa ca daca tot esti tu cu toate asa cum ai si spus, intereseaza-te inainte de a vrea sa faci ceva, sa stii sigur ce si cum fara a avea surprize (in felul asta afli in mod cert daca depinzi de el sau nu) si incearca sa nu-ti mai refuzi nici o placere mare de a ta sau a copilului daca nu ai pentru cine. Ce naiba! Am zis!
Mi-a iesit o mancarica foarte buna prin urmare am mancat bine si acum mai stau putin ca mai incolo vreau sa fac ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asa-i BG. Scot eu si ceva avantaje din situatia asta pana la urma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Si ce mancarica facusi? sa-ti fie de bine si spor la prajiturica! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu baxez mini-napolitane cu vanilie. Am ceva de lucru pentru la serviciu, dar mai mult cu ochii la bar stau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Roxi draga, dai bataie cu napolitanele. Faine.
Lasa tu, ca mai lucrezi si mai pe seara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Doar nitel mai pe seara, ca am realizat ca la tine e deja seara. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca va pup! Ca daca nu fug de aici, nu-s fata serioasa.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara fetelor!
A fost un weekend tare aiurea, cred ca a fost luna plina, dar acum e mai bine deja. N-am nimic nou de raportat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo, faina treaba cu tombola, bine ar fi daca ati putea sa mergeti un pic mai departe de casa. Eu ultima data la tombola am castigat o sticla de vin si o cutie de bomboane, nu-i rau. Aa, si azi am gasit 5 lire pe strada (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bunee Happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am facut o supa de pui cu galusti si carne la tava cu legume. Spor la treaba Rox! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma autopedepseesc ca am vorbit fara permisiunea unui user de pe-acilea. Nesimtita-s!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
3A naspa situatie, da' vezi poate gaseti o solutie sa n-ai nevoie de semnatura lui. OMG da-i dus cu barca sotul tau, nu vreau sa te supar da' asa mi se pare.
Poate poti obtine custodie unica vorba lui Pesca. Happy n-ar strica sa joci la loto, inseamna ca iti da tarcoale norocul. Eu am shoppinggarit mi-am luat un blender veritical l-oi pune maine la d-alea de bucatarit. Am facut un tiramisu mic si am primit prajiturele bune bune de la Bucale de la prietenul lui mr.Mon. Le pun la poze pe langa aspect sunt si mega gustoase. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vai Maat, ce semnatura mortala ai!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu ai conceput textul?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 11:12 PM |
|