IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Dec 14 2008, 09:41 PM
Post #1211

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nope, e o semnatura mai veche, a mai fost o data pus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 14 2008, 10:17 PM
Post #1212

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Din nou eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Buna seara, tuturor! Nu stiu daca vrea cineva sa auda de mine si de ce am mai facut dar eu povestesc la jurnal, totusi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt fericita ca voi fi alaturi de a mea familie de sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 14 2008, 10:39 PM
Post #1213

Musafir

3A, cand am plecat eu cu copiii in Cuba mi-au spus ca trebuie semnatura tatalui doar la intrare in Canada. La fel, cand i-am trimis in Romania. Suna tu la Canadian Immigration si te lamuresc ei, ca acolo am sunat si eu. Copilul e canadian, nu au treaba cei din alte state cu voi. Cel putin mie asa mi-au spus atunci.
Eu am fost azi cu al meu la un magazin de mobila (pentru fetele din Canada, The Bricks) sa vedem ce-a mai aparut. Am cunoscut acolo o vanzatoare, venita din Cecenia, cica e singura cecena in regiunea asta. Am stat vreo 2 ore (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de povesti cu ea si am venit acasa cu un coltar, pentru basemnet. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica ne va fi livrat miercuri.
Pe mine m-a impresionat fata asta, a avut o viata! Noi n-avem dreptul sa ne plangem. De aceea am si luat canapeaua, sa o ajutam un pic (ea are procent din vanzari). Sotul ei a fost omorat acum 6 ani in Cecenia, si ea a fugit aici cu copiii pentru ca daca nu, ii pierdea. Ii lua familia sotului. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Inca si acum ii cauta si incearca sa gaseasca pe cineva prin zona, sa ia copiii sa-i duca inapoi la ei.
Chiar ma gandeam la discutia de ieri din bar, despre musulmani. Nu stiu cat de preconcepute sunt ideile noastre despre cultura ei (poate ca sunt, intr-o oarecare masura), dar pe mine ma pune pe ganduri faptul ca femei musulmane povestesc niste lucruri ingrozitoare despre viata lor. Am mai spus si la topicul "ce carte citesti acum?", tocmai citesc (de vreo 2 luni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) o carte despre viata femeii musulmane, scrisa de o musulmana din Somalia. Berbe, iti recomand cartea, este buna.

P.S. Na, ca am uitat sa scriu si despre ce carte e vorba. Se numeste Infidel, si e scrisa de Ayaan Hirsi Ali.

This post has been edited by pescarush: Dec 14 2008, 10:41 PM

+Quote Post
kalua
post Dec 14 2008, 11:33 PM
Post #1214

Musafir

3A, mie mi-au zis persoane fascinate de Israel sa mai astept cativa anisori pana s-o duc pe fiica-mea (care are acum 12 ani) acolo. Deci poate ca tot raul inspre bine.
(Noi ar trebui oricum sa ne facem alte pasapoarte ca-n astea noi avem stampile de UAE si asta impiedica intrarea in Israel. Si n-am chef sa dau aproape 200€ numai pe pasapoarte noi).

Superb copacul, cleolica! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca Diana spune ca s-ar duce in Canada din cauza vremii, pentru mine asta ar fi impedimentul nr.1 s-o fac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cleo, stii ce relaxant poate fi un mic sejur la un hotel bun din apropiere? Mananci bine, inoti, faci o sauna, cine stie ce facilitati mai au pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dau si eu o tura de vin fiert
(IMG:http://www.aero-service.eu/images/gluehwein2.jpg)

Si tot felul de punciuri:
(IMG:http://www.lustaufgenuss.de/files/i/rezepte/1121_PunschMix1_400_300.jpg)

Mi-o povestit soacra-mea o gramada de chestii interesante, printre care cum ca fostul vecin din Portugalia, fost "membru" Mossad, a fost omorat in Croatia. Impreuna cu una dintre cele doua prietene ale lui (era un menage a trois). (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si ca circula zvonul, tot in Portugalia, ca soacra-mea a fost omorata de barbat' su si dupa aceea s-a sinucis si el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Dec 14 2008, 11:35 PM
Post #1215

Musafir

Si asa cum v-am spus m-am dus si m-am destrabalat. In ceva bomba intr-un beci. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai pentru muzica mergem acolo ca e foarte buna, in rest lasa de dorit. Foarte aglomerat. M-am scuturat nitel... nitel cam mult asa ca acum is ca lupul si ma dor muschii de la gat de numa. Iar urechle inca imi tiuie si o sa mai dureze o vreme pana o sa aud normal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Phii ce distractie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

V-am pupat. Noapte buna!

+Quote Post
Cindy
post Dec 14 2008, 11:44 PM
Post #1216

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow, ce povesti! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Maat, stiu ca a mai fost, dar parca e putin dezvoltat sau e doar impresia mea?

Scorpirescu, o mica destrabalare e binevenita oricand! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si eu m-am intors din oras, unde am baut un cocktail Orgasm, pentru a doua oara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2008, 12:23 AM
Post #1217

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A fost si ala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 15 2008, 12:51 AM
Post #1218

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua cum prezinti tu iesirea 'peste drum' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) suna bine, va povestesc maine mai exact ce-i inclus.

Nu se plictisesc aia-n Portugalia. Daca n-au povesti adevarate, inventeaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar nu-i doare gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

3A daca ai voie sa-l scoti din Ca (si mie mi se pare firesc din moment ce copii au acum pasaport) sa-ti vezi de planul tau
Singura oara cand am avut-o pe fii-mea pe pasaport a fost cand am venit in Ca (pe 18 de dcembrie se fac 7 ani) apoi a trebuit sa-i fac si ei si avea 3 ani jumate. Daca afli ca ai voie sa-l scoti pe viitor tineti planurile mai putin clare fata de ex. Si baietelului pana o mai creste sa-i descrii totul ca pe un plan de viitor la care de-abia ai inceput sa lucrezi. Imi dau si eu cu parerea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum trebuie sa fie foarte frustrant sa-ti dicteze cineva care nu e atat de implicat ca si tine.

Sint multe tari din lume din cauza carora te poti trezi cu un refuz daca te pregatesti sa le vizitezi inainte sa semnezi o asigurare de viata. Oricum la noi intrebarea se refera la urmatoarele 12 luni. Dupa aceea e ok, polita e-n vigoare si poti merge unde vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E vorba se conditiile date in momentul cand vrei sa inchei o polita. Romania de exemplu este o tara considerata cu risc si cineva care calatoreste incolo pt mai mult de 8 saptamani trebuie sa platesca 3$ in plus per mia de dolari ceruti.

PS la eliberarea pasaportului unui minor trebuie sa-si dea acordul ambii parinti. De acolo incolo mie-mi pare lipsit de logica si pura birocratie sa mai trebuiasca sa alerg dupa alte hartii. Eu am iesit cu fii-mea de 3 ori (am venit numai noi 2 in Ro) si nu m-a intrebat nimeni de vreo procura de la sot.

+Quote Post
pescarush
post Dec 15 2008, 01:13 AM
Post #1219

Musafir

M-ati inebunit cu vinurile fierte de-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
N-am mai putut de pofta, asa ca mi-am facut si eu. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Cu asta ma delectez acum. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
L-am indulcit cu fructoza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
3A
post Dec 15 2008, 04:28 AM
Post #1220

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Asaa, care va sa zica ai facut vinutz:)

Scorpi suna fain desi iti ia ceva vreme sa-ti revii.

Fetele, multumesc, m-am mai linistit nitel, am tras niste concluzii cam drastice e adevarat, si din pacate tot copilul e la mijloc...
Am hotarat ca nu mai vorbesc cu exul. Atat timp cat ma ignora nu are sens sa-mi mai bat capul cu el. Sper sa si reusesc sa ma tin de cuvant.
Faza buna e ca vroia sa-l ia pe fi-miu in Ro si eu aveam dubii mari sa-l las asa ca acum s-a rezolvat dilema.

Asa am auzit si eu Kalua, dar sa stii ca eu am vizitat manastirile din Moldova si aveam 10 ani si am tinut minte multe.

Cleo, uite ca nu stiam ca nu te-au intrebat nimic cand ai intrat.
Musai sa ma dumiresc exact cum e situatia, bine ar fi sa nu mai am nevoie de nici o hartie de la el si scap de balamuc.

Pesca, adevarat, si eu ma gandesc la fel, ca sunt muuuulte alte cazuri mult dramatice...din pacate...

Ce povesti Kalua, neam de latini (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 05:00 AM