![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata buna!
Kalua, "socrii" tai sunt (de fel) de pe meleagurile insorite portugheze? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) PS: Am aflat ca lucrez de sarbatori doar in intervalul 28-30 dec! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimi!!
Eu mor de nervi,ca medicul de familie a bunica-mii, de la o luna la alta, ba imi da un medicament in minus, ba altul. Si acum eu dau telefoane sa ma lamuresc. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
S-a oprit caldura in camin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si acum tremureala en-gros! Administratora zice ca se rezolva azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
3A poate te mai poti orienta la un conced pe vre-o insula exotica plaja, mare all the fan date de asta si mai vezi tu ce intreprinzi in legatura cu excursia amanata. Cand ceva te impiedica sa faci un lucru e bine sa iei asta in calcul ca pe un fel de mai pot astepta. Cat depre exhusband-ul tau n-a facut decat sa indeparteze copilul de el si asta clar e in defavoarea lui in caz ca se gandeste la copil iar tu cred ca ar trebui sa te tii de hotararea luata si apoi cand o sa pleci undeva poate te poti fofila si plecati fara acordul lui. Unii barbati sunt o specie rara de egoism si rautate. OMG Pesca ce pove tu acolo de femeia aia din Cecenia suna horror, cum adica sa ia bunicii copiii adica mama e ca inexistenta in perspectiva bunicilor in peisajul familiei si nici de copii nu se tine prea tare seama din mom. ce vrei sa-i desparti de mama lor, gashhhhhhhhhhhhh uneori ma gandesc cata nedreptate exista pe lumea asta, dar totul se plateste pana la final, atata doar ca am putea trai mult mai fericiti, daca n-ar fi atata rautate gratuita. Sambata mergem si noi la Bucuresti nasii nostri sarbatoresc un numar de ani de la casatorie si asa ca cu ocazia asta poate fac o vizita la Ikea si as vrea s-o duc pe fiica-mea la Antipa, sa vad daca-mi iese, ca o sa fie cam scurt timpul.Duminica plecam spre casa, asa ca ajungem acasa pe 21. Iar o sa fim in viteza pana de Craciun. This post has been edited by Master of Norules: Dec 15 2008, 10:04 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
eu mai am un pic si dau ortul popii. am fost in weekend la munte pentru petrecerea de craciun a firmei si ne-am rupt in figuri. ma dor toti muschii, capul incearca din rasputeri sa sfideze gravitatia, eu mor de foame si nu pot sa deschid deloc gura, parca as avea falcile lipite cu poxipol. nu sunt in stare de nimic si vad ca mai sunt cativa oameni rapusi de distractie pe aici. mi-e rusine si sa cer colegilor pozele ca stiu ca n-am fost cuminte (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vrem detalii picante, chinte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, sunt nemti get-beget. Socrella s-a maritat cu alt tip dupa divortul de socru-meu, si cu sotul nr. 2 a locuit apoi in Elvetia, apoi in Irlanda 15 ani, a urmat Portocalia si de vreo 4-5 ani s-au intors in tara de bastina. Acum vor sa vanda casa, numai sa gaseasca cumparator, ca iar ar impinge fuga (aseara a zis ca actual ar fi Costa Rica destinatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OOOOOOOOOOOOoooaaaaaaaaaauuuuuuuuuu Chinte inseamna ca v-ati distrat pe cinste.
WOoooow da' ce soacra aventuriera ai Kalua, sa te muti intr-atea tari iti trebe ceva adrenalina high in tine. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata, ce frumoasa este viata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce veseluca e Pink (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Buna dimineata si de la mine. Azi am serbare la bebelusa. E fulg de nea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pun poze . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:09 AM |
|