IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Dec 15 2008, 12:07 PM
Post #1231

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

esti sigura ca vrei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

sambata ne-am dus la bowling si cum era prima data cand am jucat am facut niste figuri de mai mare frumusetea: fluturasi, cazaturi cu tot cu mingea etc.
seara la petrecere m-am spart in figuri impreuna cu colega-mea, ne-am dantuit, zbenguit, am cantat (printre sughituri de la atata ras si alcool), seful nostru de departament a fost tare mandru de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana la 4 dimineata am stat pe metereze. cel mai nefericit a fost noul nostru coleg de departament care e un frumusel si jumatate. l-am hartuit, mai aveam jun pic si il violam. cu ocazia asta a aflat si ca noi am solicitat directoarei de HR camera cu pat matrimonial si el intre noi doua. l-am luat si la shopping urgent ca nu aveam noi crema de par si alte prostii sa ne gatim pentru party (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

cam de astea imi aduc eu aminte acum. probabil dupa ce vor aparea pozele pe ftp o sa aflu mai multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2008, 12:59 PM
Post #1232

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) mi-i somn de mor!

`Neata si de lamine. Ptiu, e aproape 1, de "`neata" ?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 15 2008, 01:16 PM
Post #1233

Musafir

Ziua buna fete dragi!
Super tare socrela ta Kalua!
Chinte, nebunatico! Vad ca te distrasi nu gluma (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !
Kary o fi ajuns cu bine la destinatie?
Abia astept sa vad poze cu Teo.

De mine ce sa va spun? Ca-s in inchidere si azi trebuie sa produc un P&L (profit and loss) pentru inchiderea de an. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa-mi plac cifrele astea, dar asa nu-mi place cand vad ca nu se respecta previziunile....dar io-s cu teoria si ma cert cu inginerii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
ELLA33
post Dec 15 2008, 01:32 PM
Post #1234

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Bine v-am gasit vesele si zambitoare!
Am o nedumerire (pana ajung azi la posta...) si poate aveti idee daca de la posta de care apartii in mod normal se pot trimite colete ( greutate f mica, de fapt e un plic mai voluminos) externe, in Asia?
Va povesteam ca intrasem la o licitatie cu cosmetice Mac, ei bine s-a dovedit a fi o mare pacaleala. Trebuia sa casc ochii bine, acum imi vine sa ma bat singura. Dintr-o multitudine de produse nu am primit decat 3!
Am facut plangere si acum tre' sa returnez acele produse si cica imi primesc banii. Depinde cat din suma primesc si ma gandesc cat o costa returul acestor 3 prod.

+Quote Post
Bia
post Dec 15 2008, 01:34 PM
Post #1235

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Daaa, poze poze poze! Vrem poze de la serbare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa fac niste abdomene.
Ah, mi-am tuns un breton asimetric, din nou! Hi hi! Imi ia iar 2 saptamani pana sa ma obisnuiesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 15 2008, 01:40 PM
Post #1236

Membru de Onoare

Member No.: 265

Moama ce distractie chinte! Asa da dom'le! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Frumos cred traitul asta cand intr-o tara cand in alta Kalua. Ai ce spune!

Maat care-i treaba cu semnatura si cu vorbitul fara acordul nu stiu cui? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2008, 01:40 PM
Post #1237

Musafir

Pinkule, sa nu-mi spui ca e ceva in genul astuia
(IMG:http://www.jeanlucparis.de/img/frisuren/pony-braun_pop.jpg)

ca suntem surori atunci (al meu nu-i asa lung).

Chiar ma gandeam si eu ieri la kary.

chinte, bravo, asa te vreau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 15 2008, 01:49 PM
Post #1238

make-up artist

Nu, nu este... Este ceva usor scaritat dar scurt in stanga (cam 2 degete de la sprancene) si lung in dreapta (cam 3 degete peste sprancene pana in ochi). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In spate e lung, pana la umeri, usor filat in fata ca niste gherute.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Dec 15 2008, 01:53 PM
Post #1239

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

lol, acum am primit si mail de la HR cu un chestionar in care sa ne spunem parerea despre petrecere. si cum sunt f sincera nu am putut sa nu le spun ca a fost prea putin Sheridan's pentru gustul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink, baga poze cu noul look (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 15 2008, 02:06 PM
Post #1240

make-up artist

Va pun zilele acestea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum sunt nespalata pe cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 04:52 AM