![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies multumesc ca va ganditi la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici sunt, doar ca am o groaza de chestii de rezolvat...Am ajuns bine, cu o ora intarziere, alt avion si un zbor plin de turbulente. In schimb drumul groazei s'a recompensat cu weekendul dragostei (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) O zi frumoasa si cu spor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pink sa-ti porti noua tunsoare cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pink, sa-ti fie de bine si asteptam poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Chinte, dar te-ai distrat nu gluma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Waw, Kalua, ce socrii aventurieri! Fain, in fond asta e libertate. Oricum am vazut ca si pe aici se retrag spre tari exotice. Mon-ule, asa-i (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo, sunt sigura ca "Fulgusorul" tau a fost nemaipomenit la serbare. Mi-ar place sa o vad. Fanny, in sfarsit ceva odihna si pentru tine! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
pt fetele din Bucuresti va rog sa m-ajutati cu o infomratie. Un hotel in zona Militari dar mai ferit de restaurante. Many thanks! s-aveti o seara faina, eu ma duc o tura la cumparaturi si-apoi am un conference call si trebuie sa ma pregatesc. V-am pupat din goana calului |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, nu prea stiu hotelurile din Bucuresti, dar parca-n zona Militari, e unul Sir.
Lotte, daca e prin preajma, are mai multe cunostinte in sfera asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna sera fetelor si bine v-am regasit. Ma bucur ca am reluat legatura cu voi. Observ ca am ceva de recuperat. Va pup si ma duc la topicul de familie sa va povestesc ce am patit in ziua in care trebuia sa ma mut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai Chinte, ce distractii pe voi!:) Petrecerea noastra de Craciun a fost chiar searbada in comparatie cu a voastra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , desi ne-am dezlantuit si noi destul tensiunile si stresul acumulate pana acum.
Lasati mai baiatul in pace! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
E musai in Militari, Cleo? E printre cele mai aglomerate zone din Bucuresti. Hotelul SIR e in apropiere de strada, ar avea acces si la metrou si la autobuz si la tramvaiul 41 (un soi de metrou usor) - in cazul in care doritorul nu circula cu masina personala. Nu stiu insa cat de bine e camuflat sa nu se auda zgomotul de afara, dat fiind traficul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Sunt deprimata!Nu stiu de ce! Probabil apropierea plecarii imi da starea asta! Aici dupa ce a nins tot weekendul de sunt niste zapezi fenomenale, acum ploua. Apropo de ninsoare, duminica a nins toata ziua, amestecat cu ploaie. Adica a inceput sa ploua, a dat-oin ninsoare. Da cu niste fulgi de2-3 cm. si tot asa toata ziua. Ploaie torentiala, ninsoare, ploaie, ninsoare. Partea misto e ca in tot timpul asta a tunat si a fulgerat intr-un mare stil. Nu am vazut in viata mea ninsoare cu tunete si fulgere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Ce interesant, Albi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:24 AM |
|