![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
La noi o ceata crunta, am venit la serviciu mergand printr-o "supa". |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu la fel azi dimineata! Ploaie torentiala si ceata! Nu vedeam nimic. noroc ca stiu drumu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Fusei la serbare. La dansul fulgilor de nea mi-au dat lacrimile. Sa vad cum fac sa va arat filmuletul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poezia a spus-o fara ajutor si tare (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mosul a fost darnic, iar punga a fost mare si plina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata. De la un timp ma trezesc pe la zece, copiii mei s-au transformat in pasari de noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,asa ca sunt nevoita sa tin pasul cu ei. Au un chef de joaca pe la 11 noaptea... Sa aveti o zi frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain Teo, cu serbarea pe youtube iti faci user si apoi uploadezi filmul apoi il pui ca pe videoclipuri sau poti pune link-ul.
Si noi azi avem serbare si aseara am facut aripi de inger(ca n-am gasit decat de fluture) tre' sa ma grabesc sa le termin ca mai am putin. Si mi-e un somn. Ce misto Chinte faza cu Sheridan-ul. Cat de spre baiet e inocent sau cum de a rezistat eroic tentatiei? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Master of Norules: Dec 16 2008, 11:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
a rezistat, are prietena. oricum ne-am cerut si noi scuze apoi pentru "tratamentul" oferit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma dor tibiile de nu pot sa stau in picioare! Am o perioada proasta! Nu-mi priesc astrele. Nemernice astre (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata la ora pranzului!
Ce zi agitata la mine! Fug de colo-colo si nici timp de mancat nu prea am avut. Albi, o fi de la vreme! Apropo de astre, am visat-o aseara pe Vesta: venise la mine acasa si-ncepuse sa-mi mai spuna diverse. Si avea asa de multe sa-mi spuna ca era cat pe ce sa intarzii la serviciu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De cand a zis ca voi avea si-un baietel tot stau cu gandul la asta. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Eu am dormit la al meu, care a cam urlat azi-noapte in somn. Si dimineata mi-a zis ca a visat ca venea un caine negru spre el latrand, el s-a lasat pe vine si-l alinta crezand ca o sa se potoleasca, dar cainele nimic!! Si cand si-a dat seama ca o sa-l atace, a pus degetele in forma de cruce si a zis "piei satana" si canele s-a despicat in doua , apoi s-a reunit si a fugit in directia opusa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) How spooky is that?
|
|
|
![]()
|
|
Very!
Ci faci pasarica? Rox, si eu cred ca e de la vreme, dar de abia stau in picioare! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:34 PM |
|