![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca stau. Astept sa se faca 3 sa plec la munca
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa va zic...ca m-am masurat cu cm aseara la bust si cat credeti c-are fata? Doar 100 de cm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Inainte aveam 87.
Aoleu ce vise are si al tau Rozy. Sa mai dea si el pe la biserica. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Wow, Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am rostogolit de ras la un meeting, dar povestea n-are haz pe romaneste, asa ca n-are rost sa v-o zic.
O la la, Rox! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa vezi ce te mai faci cand "tasneste" laptele, dupa ce nasti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Helo! Fusei la serbare. La dansul fulgilor de nea mi-au dat lacrimile. Sa vad cum fac sa va arat filmuletul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poezia a spus-o fara ajutor si tare (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mosul a fost darnic, iar punga a fost mare si plina. Teo, iti faci cont pe youtube si il incarci, apoi pui embeded aici cu html on Raw Linebreak Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ati vazut ce schimbare de look mi-am tras? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Maat, imi place schimbarea ta de look. E in ton cu sarbatorile ce se apropie.
Va dati seama ca la treaba asta cu cm singurul fericit e barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi comand sutien din ala de alaptat de la mothercare masura 40B. O prietena mi-a facut transformarea. Si astazi e a 'n' a zi cand mananc 'pasiunea Sarei'. Oare cand ma voi plictisi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Teo, abia astept s-o vad pe micuta. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
pe mine m-a asteptat un cos maaaare cu specialitati belgiene de ciocolata pe birou. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e de la o companie de transport cu care lucrez. yum-yum, acum tot acolo ma gandesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) astept macar ora 9, sa le scot la bataie. asa, si am venit la job azi, sa ma odihnesc, dupa smotrul din bucatarie de ieri. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) dar am o bucatarie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ca nu-mi mai vine sa gatesc, asa bine arata. iar frigiderul este gol si curat. daca as putea sa-l tin asa. maine iau baile la rand. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) oricum, am fost ieri la un masaj binemeritat, dupa ce am terminat cu bucataria. teo, felicitari pentru fulgusorul de nea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc!
Doua poze pana la filmulet.: (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01283-1.jpg) (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01285-1.jpg) Sa nu va speriati de mos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si copii au vazut ca nu este adevarat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Minca-o-ar mama sa o manince! Seamana cu tine perfect!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Teo, ai o printesa, frumoasa foc. Mie imi place expresia de pe fata ei , e mandra si sigura pe ea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:11 PM |
|