![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io am facut una si mai faina: mi-a cerut o colega nr meu de telefon si i l-am dat fara sa clipesc pe-al lui barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adevarul este ca nici eu nu mi-aduc aminte din prima nr de mobil personal. Pe cel de la birou il stiu cu ochii inchisi. In schimb, habar nu am ce numar de fix am acasa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am 2 nr de mobil si nu stiu nici unu. Si mai nou nu-l mai stiunici pe ala de acasa, pentru ca l-au schimbat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
fac crima azi!!! Daca mai tipa odata plec direct acasa, nu numai din mijlocul sedintei (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bula Bula fetelor cochetelor!
Azi dimineata s-a schimbat modificarea: nu mi-a mai traumatizat timpanele Womanizeritza deloc nici la intrarea in masina nici pe drum pana la servici, a iesit cata soarele, pretul la benzina este atat de jos ca era sa am un soc...Acuma na se anunta pana maine oarece cm de zapada ca deh nu poti sa le ai pe toate pe lumea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bula? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
crek de la Bulina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata Bulina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de fotografia de la inedite, chiar azi un coleg m-a facut pinguin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar sa stiti ca eu merg normal deocamdata, ba chiar mai si alerg de colo-colo prin birouri. |
|
|
![]()
|
|
Eu ii ziceam nasei mele "ratusca". Mergea asa, agale, leganandu-se de pe un picior pe altul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma iertati, Bula Bula inseamna Hello pe limba Fijiana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi plac mie saluturile astea din locuri pierdute in lume.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Roxi, pai poate exact cand alergi li se pare asemanarea valabila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:41 PM |
|