![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
In WIndows? Hmmm, am Vista. Sa scotocesc pe aici. Vine cu Windowsul odata la pachet? Prost mai stau la capitolul tehnologie...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cand intru intr-o librarie, parca n-as mai iesi. Imi place Humanitasul din Auchan. Dar tot timpul ma dovedesc un pic cumpatata si nu-mi cumpar chiar tot ce vreau.
Am venit de la masa si acum ma pun pe treaba. I-am luat pentru diseara lui barbata-miu pastrav la gratar cu mamaliguta si un sos de iaurt cu usturoi. Sper sa-i placa. Lex, succes cu organizatul! Nu-i lucru usor sa pui la cale o petrecere de Craciun. Mai am si eu de cumparat cadouri pentru cei dragi, dar nu mai reusesc sa prind magazinele deschise, ca plec in fiecare seara la ora 8 de la serviciu. Au aparut si la noi pozele de la petrecerea de Craciun, dar nu ma vad in nici una din fata, ca sa v-o pun pe grup. Las' ca poate fac sambata la party-ul lui barbata-miu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie mi-i asa de somnic, ca as fi in stare sa dorm si-n picioare! Maine e posibil sa vina ubu. Asa ca vom avea timpsuficient sa facem cumparaturi pt acasa, si in weekend sa o luam incet spre Ro.
Sper sa nu ne certam cum ne vedem, pentru ca ne pricepem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ufff! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-am zapacit de tot astazi. Am alergat cu plasele astea de cadouri de mi-au sarit capacele. Abia acum am terminat. Au fost 112! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, bine c-ai scapat de ele!
Mie mi-i somn si nu mai am chef de munca. Abia trag de mine. Deocamdata sunt in pauza tehnologica. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, mai e un actor italian care seamana cu Hugh Jackman. E Alessio Boni. A jucat in Razboi si pace. E o miniserie pe care au dat-o pe Antena 1 de curand.(IMG:http://img377.imageshack.us/img377/5931/65338163xl8.jpg) Asta e o poza din film. Si alta poza e cu el ... pur si simplu:(IMG:http://img377.imageshack.us/img377/92/arar01jackmanxj5.jpg)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, pe mine nu ma da pe spate tipul asta, parca a si fost votat cel may sexy actor al anului sau asa ceva.
Roxi, ia-o mai usor cu munca, chiar si acum lucrezi mai mult de 10 ore pe zi? Mi se pare muuult, mai ales pentru o graviduta, nici nu stiu cum rezisti. Noi la firma ne-am scos, cadou pentru angajati este un weekend la un hotel & spa in februarie, fetele se relaxeaza la spa si barbatii joaca golf si se dau cu atv-urile (asa le zice oare? quad-bike). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici pe mine nu ma da pe spate.nenea asta, desi mult mai batrin, e super-sexy. IMHO.(IMG:http://bestof.provocateuse.com/images/photos/denzel_washington_98.jpg)
(IMG:http://content7.flixster.com/photo/11/03/80/11038053_ori.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F frumoasa idea voastra Happy pentru cadou de Craciun.
Stiu ca muncesc prea mult si stiu ca si resursele nu-mi sunt nelimitate, dar ma gandesc ca mai am putin si scap. Abia astept sa ma preocup sa gasesc mobila pentru Sara, sa-i caut lucrusoare, decat sa ma gandesc la P&L-uri si alte tampenii. Di, n-arata rau Denzel, dar am auzit ca-i cam zgarcit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si mie uite asta nu-mi place la un om. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Date of Birth:
28 December 1954, Mount Vernon, New York, USA more |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:53 PM |
|