IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Oana
post Dec 18 2008, 09:48 AM
Post #1331

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata doamnelor. Azi ma pregatesc sa merg la vaccinat copiii si am o groaza in suflet. Urmeaza vreo 3 zile de tipete , dureri de picioruse, putina febra si nopti nedormite.

Albi, iti doresc sa te insanatosesti rapid.

Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Dec 18 2008, 10:51 AM
Post #1332

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hai sa va prezint dansul fulgilor de nea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu inainte de a preciza cateva lucruri:
-sunt incepatoare asa ca nu dati cu pietre
- fetita se vede doar in cateva secvente mai bine(pozitionare proasta a omului cu aparatul (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) - adica a mea )
- sper ca nu bociti cum am bocit eu
- vizionare placuta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ws_Rh_lHMxk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ws_Rh_lHMxk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 18 2008, 10:51 AM
Post #1333

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Teo draguta tare micuta ta. Acu' faci cum vrei dar copiii cel mai tare de jucarii se bucura.
Oana simpatica fetita ta cu oamenii din calculator.
Kalua si Happy ce fain ca va intalniti.
Szi bine ca ai scapat.
Denzelul e si favoritul meu, mai ales ca mie mi-s simpatici negrii. Celalalt nu ma da pe spate, it's not my type cum se zice.]
ALbi du-te din nou la doctor.
Multa bafta cu vaccinele Oana. Da-le antitermice cum iti zice doctorul si poate scapi mai usor. Eu am avut un noroc cu vaccinele la niciunul n-a facut febra si le-a suportat usor, nici nu plangea cand ii facea vaccinul.
Eu ieri am bucatarit ca migul ca a fost ziua lui mr. Mon si le-am lasat pe toate pe ultima zi. Oricum m-a ajutat vrajitorul bine de tot, am scurtat din timp.
Poze n-am apucat sa fac doar la tarta, o pun la locul cu pricina.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 18 2008, 10:54 AM

+Quote Post
Oana
post Dec 18 2008, 10:58 AM
Post #1334

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Teo, mi-a placut tare faza cu :"stai sa te iubesc" si tu ii spuneai sa se duca la loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Frumos , frumos (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Denzelu m-a facut sa plang cu lacrimi de crocodil in filmul ala in care el trebuia sa-si doneze inima pentru baietelul lui si a luat ostatic tot spitalul, nu mai stiu cum se chiama.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 18 2008, 11:06 AM
Post #1335

Musafir

Neata gagici!
Lex, desi esti noua in firma, vad ca ti s-au dat responsabilitati importante. Succes si sunt sigura ca le vei duce la bun sfarsit!
Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , vin la mama sa-ti dea ceva chef. Sincer, nu ti-as dori sa fii in pielea mea. Aseara la ora 3 ma perpeleam prin pat si ma gandeam pe ce bag x cheltuieli etc. Zic eu ca nu-s stresata, dar uite ca nu e chiar asa.
3A, merg pana pe 23 inclusiv si apoi voi lucra de acasa. La noi este inchiderea de an, o perioada f aglomerata si f solicitanta. Daca se tin de cuvant si-mi dau bonusul promis, eu sunt multumita. Adica si muncesc, dar sunt si rasplatita. Marea mea 'vina' e ca iubesc ceea ce fac si d-aia muncesc cu spor.
Oana, succes cu bebeii!
Teo, m-am topit cand am vazut-o pe cea mica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Albi, du-te si la doctor aici. Cand am fost ultima data eu la ginecologul meu (nu tipa cu care nasc), chiar era o tipa acolo venita din Italia si m-am gandit imediat la tine. Multa sanatate!
Sa-ti traiasca sotul MoN! Parca trebuie sa fie ziua si lui mr. Kalua in curand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 18 2008, 11:44 AM
Post #1336

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Teo, foarte-foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tocmai ne-au colindat si pe noi niste prichindei de gradinita. A fost foarte haios si frumos!

+Quote Post
kalua
post Dec 18 2008, 01:28 PM
Post #1337

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Dec 18 2008, 01:17 AM) *
Stiati ca 21 decembrie e proclamata ziua Orgasmului Global pentru Pace?

In ziua respectiva a ziua lui Mr. kalua, ia sa-i spun eu ce importanta globala are mai nou! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lexie, succes lucrarilor, sa iasa o petrecere cum n-au mai vazut ei pana acum!

+Quote Post
lotte
post Dec 18 2008, 01:51 PM
Post #1338

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, dar cum va intelegeti, doi sagetatori in casa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 18 2008, 02:16 PM
Post #1339

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

se inteleg bine din cate-i vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si ai mei sint in decembrie 12 tata 15 mama cu niste ani diferenta intre ei

Teo ce dragalasenie cu falcute! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acum 7 ani paseam prima oara pe taram canadian. Ne-a asteptat un prieten la aeroport si ne-a dus la bunica mea care locuieste downtown si dupa 16 ore de calatorit (8 ore escala la Amsterdam (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ) si-o noapte nedormita cand am vazut zgarie norii apropiindu-se mi-am spus 'ok! Am facut-o si pe-asta! Acum vreau sa ma duc acasa! ' , oricum n-a fost un sentiment foarte placut. De ceva vreme insa aici ma simt acasa si daca e sa compar sentimentele de-atunci si de acum, sint la polurile opuse.

s-aveti o zi faina

eu azi lucrez de-acasa (iahuuuu) ca-mi duc puiul la dentist la o ora imposibila, 10.30.

+Quote Post
pescarush
post Dec 18 2008, 02:34 PM
Post #1340

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) la multi ani fericiti in noul "acasa". eu te inteleg bine, ca asa ma simt si eu aici, acasa.
doar ca mie mi-a placut de la inceput, de cum am vazut autostrazile de sus, din avion. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ma gandeam "OMG, acolo va trebui sa conduc eu?" (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
anul trecut m-am simtit foarte bine in Romania, dar asa m-am bucurat cand am ajuns aici inapoi! si inca nici nu iesisem din aeroport, dar simteam ca aici e locul meu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:48 PM