IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Dec 18 2008, 09:13 PM
Post #1351

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E un furnicar peste tot. In seara asta am ajuns in 2 ore acasa, pentru s-au ivit probleme pe traseul meu si-a trebuit sa improvizez noi rute! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pacat ca la noi nu e raspandit sistemul de lucru de acasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 18 2008, 10:09 PM
Post #1352

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Roxana_ @ Dec 18 2008, 09:15 AM) *
Eu am mancat o lasagna delicioasa cu piure si salata de varza, dar nu-s mai umflata decat trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tare-s curioasa ce mutrita o sa faca Sara cand ii pui piure in gurita prima oara. Musai sa-i faci o poza.

desi anul asta urasc iarna trebuie sa reconosc ca era o zi perfecta pt schiat, mai ca-ncepe sa mi se faca dor. Poate-n zilele libere de la sfarsitul anului.

Pana mi-a iesit copilul dela dentist am cumparat niste bluze gen tricou cu maneca lunga pt mr cleo de la Columbia, tare buna calitate.

+Quote Post
3A
post Dec 19 2008, 04:55 AM
Post #1353

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Cleo, la multi ani fericiti!!

Eu momentan sunt la faza in care ma simt acasa aici dar nu mi-am gasit inca locsorul pe toate planurile dar am ceva stabilitate.
Adica nu stiu cum sa va explic, ca eu cand am venit aici am venit indragostita coapta de locuri si oameni, apoi am avut in timp si ceva dezamagiri ca tot omul normal si acum cred ca ajun la faza in care-mi place asa cum e....
Imi lipsesc locurile din Ro, singura alinare este ca in ultimii 10 ani desi eram in Bucuresti, nu m-am clintit de acolo in locurile mele atat de dragi...

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zi asa, Sara e moarta dupa piure. Al meu era cu fructele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu tin pumnii pentru un bonus barosan, ca ai tras cat pentru mai multi.

Ce o fi facut Lexie?

Teo, e o dulceata de fatuca, sa-ti traiasca!

+Quote Post
Teocris
post Dec 19 2008, 08:05 AM
Post #1354

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Desi speram si eram aproape sigura ca anul asta voi avea niste sarbatori linistite in sanul familiei(mancare, televizor, somn la greu), in ultimul moment aflu ca nu va fi deloc asa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Se pare ca anul asta nu am fost cuminte pentru ca Mosul nu-mi indeplineste singura si marea mea dorinta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si uite asa trece si anul asta...

+Quote Post
Fanny
post Dec 19 2008, 08:23 AM
Post #1355

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Teo, nu`mi spune ca iar s`a infiltrat soacra!?

Neata.

+Quote Post
Teocris
post Dec 19 2008, 08:44 AM
Post #1356

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Noooooooo!
Acus vine restul neamului (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , respectiv frate + var+nevasta+copii

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 19 2008, 09:07 AM
Post #1357

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aseara am adormit ca valiza la ora 9.

Teo, pacat ca nu va fi cum iti doresti, dar cine stie, poate o sa va distrati.

+Quote Post
kalua
post Dec 19 2008, 09:39 AM
Post #1358

Musafir

Neata!

Chiar asa, teo, poate o sa fie frumos.

Cleo, multi ani fericiti si de-acum incolo!
Si eu ma simt foarte acasa unde sunt, dar eu am si marele noroc sa-mi fie si parintii aproape, poate de asta o fi fost asa usor cu acomodarea.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 19 2008, 09:45 AM
Post #1359

Musafir

Neata! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Sunt sigura ca dupa sarcina nu voi mai fi prietena cu piureul multa vreme. Stiu de la cunostinte ca alimentele mancate des in sarcina, se evita dupa.
Io am rezistat aseara pana la 11, c-am vazut un concurs de dans pe MTV ff interesant. De fapt, n-am reusit sa-l vad pana la capat, ca m-a luat somnul.
Teo, mie-mi place sa fac pe gazda, daca musafirii sunt unii cu care ma simt bine.
3A sper si eu ca bonusul sa fie unul pe masura. Sa vedem cand mi l-or da, ca normal ar trebui sa-l iau in ian-febr, dar le-am zis sa faca o exceptie dat fiind ca voi fi in concediu de maternitate atunci. Oricum e bine venit oricand.

+Quote Post
kalua
post Dec 19 2008, 09:53 AM
Post #1360

Musafir

Eu am fost in sarcina cu telemeaua/feta. Si o mananc pana in ziua de azi cu mare placere.

+Quote Post

150 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:01 AM