![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
A venit ubu aseara! A fost ciudat! M-a pupat tuguiat pe bot, m-a strans in brate si mai mai ca ma batea si prieteneste pe spate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am ajuns acasa, unde a inceput: hai fa si tu ceva de mancare, vezi sa nu arzi cartofii, baga aia in frigider! Vezi cartofii! Da puiu e cald? Pai incalzeste-l! Da vezi aia da vezi aia. Baga si mie adidasii la spalat! Aaa uite ca nu s-au spalat bine!!! EE trebuia sa ti-i speli la mana! Dupa care eu am dormit cu perna mea in brate si el cu a lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sweet ah? O zibuna eladies!1 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahhh.......dulcea revedere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am fost la dermato,si mi-a dat un milion de analize de facut. Creca o sa-mi ia un kil de sange (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te mai mariti, albina? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mT1nDUy-eNI&hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mT1nDUy-eNI&hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata. Eu am un junghi in umar, care imi lasa o durere in partea dreapta si in spate si nu ma lasa sa respir. Ma simt ca prinsa de un cleste. Am incercat un masaj si imi revin doar pe moment apoi durerea incepe. Am luat un nurofen, am stat in apa calda si nimic.
O zi linistita si fara stres va doresc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
gagici eu plec! La 2 juma am programare pt testul pap, pe care cred ca nu pot sa-l fac, din cauza de sangerari continue, dar merg oricum acolo, pentr ca in mod sigur tre sa fie un ginecolog ceva.
Ne auzim de pe meleaguri romanesti in cateva zile!! Va pup si weekend placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu cred ca Albi o sa se marite. Si eu m-am acomodat foarte usor aici si ma simt ca acasa, desi parintii si sorella sunt in Ro. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinoi, drum bun, sa ajungi repede si cu bine acasa!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun Albi si multa sanatate!
Eu nu m-as acomoda daca nu i-as lua pe ai mei cu mine la pachet si inca vreo cativa prieteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt f multumita ca s-a intamplat minunea, adica m-au rasplatit pentru efort. Banii o sa-i am pe luni. Si uite de la o asemenea veste am prins un avant 'muncitoresc' brusc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetelor, eu am primit cea mai ciudata sarcina de serviciu ever! Trebuie sa ma dau bine pe langa o colega care cica nu are o parere buna despre mine. Si trebuie sa i-o schimb :|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Szi, ai de gand sa duci sarcina de serviciu la bun sfarsit?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:58 PM |
|